9

244 14 0
                                    

liam:

Na ons gesprek ben ik direct naar beneden gegaan voor naar Harry te vertrekken. Ik deed mijn schoenen aan en mijn jas. "Mam ik ga naar Harry eh bye" riep ik en stapte naar buiten en deed de deur dicht. Ik ging met de fiets naar Harry en waas daar binnen 10 min.

Ik belde aan en de moeder van Harry dee open. " Ik kom voor Harry ik had gezegt dat ik ging komen." Zei ik en keek de mevrouw aan. " A jij zal liam zijn" zei ze en dee de deur nog meer open zodat ik binnen kon.

Ik ging naar binnen. Zag haar zus in de zetel zitten. "Harry is boven op zijn kamer de 2de deur rechts. "Dankje" zei ik nog en ging naar zijn kamer. Ik hoorde ge snik uit de kamer komen. Ik klopte op de deur en wachtte tot ik antwoord kreeg.

"Ja kom maar" zei hij en ik dee de deur open en zeg hem met rode opgezwollen ogen zitten. Ik ging naar hem toe en ging naast hem op het bed zitten.

"Harry wat is er" vroeg ik bezorgd en keek hem aan.
"Wel ik heb al paar dagen een relatie" zei hij maar ik onderbreek hem . "Oe Harry welk meisje is de gelukkige?" Vroeg ik en keek hem aan. "Wel liam ik heb dit echt nog tegen niemand gezegt maar het is geen meisje ik val ni voor meisjes maar voor jongens en mijn vriendje is Louis." Zei Harry en ik keken even verschoten.

"Waarom vertelden jij Da ni direct je bent mijn vriend en ik blijf u vriend maakt ni uit of je gay of bi of wat dan ook je blijft mijn vriend de Harry waar ik graag mee omgaat. Dus vertel maar wat er eigenlijk aan de hand is.

"Dus een paar dagen geleden ben ik terug neer gestoken door mijn vader ik werd naar sport gebracht en daar lag ik 3 dagen in slaap na nog een dag mocht ik naar huis maar toen ik nog is slaap lag den zelfde dag is Louis naar huis gegaan na mijn bezoek en is aan gereden door iemand. Hij is ook direct naar sport gebracht en was in coma. Toen ik het wist was ik zo ongerust ik vroeg zelfs aan de dokter hoe het met hem ging. De dag daar n mocht ik dus vandaag naar huis en ging naar Louis eerst ik zag hem allemaal onder de draadjes en en zat zo een meter bij van zijn hartslag ik wist wel dat ik hij mij niet meer kost horen praten maar ik bleef wel praten tegen hem. Ik vergeef het mij nooit meer dat hij daar ligt het is allemaal mijn schuld liam ik weet echt niet wat ik nu moet. " Zei Harry en was terug aan het wenen.

"Harry wees niet zo boos tegen u eigen het was niet jouw schuld het is de schuld van die ene Da hem omver ree." Zei ik en Gaf hem een knuffel.

"Liam wil je me mij aub meegaan naar Louis morgen na school?" Vroeg hij nog n mij. "Ja Harry ik g mij het tenslotte ook een vriend van mij." "Thanx liam" zei hij en Gaf me nog een knuffel. "Ggd maar Harry ik moet gaan het is al wat laat en morgen is het school en wil ni zo graag te laat komen dus ik ga er mar vandoor als er iets is sms me of bel me direct ok ik zie u morgen" zei ik en stond recht hij knikte.

Ik ging uit zijn kramer nar beneden en zeg zijn familie gedag en ging naar huis. Het heeft me best geraakt dat Louis nu is coma ligt ik hoop dat hij rap terug is want mis hem wel op school.

plss remember me ||❤|| Larry Stylinson ||❤||Donde viven las historias. Descúbrelo ahora