23

180 15 2
                                    

Louis:

We zaten in de auto onderweg naar mijn huis. Wat ik eigenlijk thuis niet meer kan noemen. Ik moet echt dringend beginnen een Job te zoeken zo dat ik geld kan verdienen zo dat ik toch nog een appartementje kan huren. Zodat ik ook niet heelde tijd op de kosten van Harry's moeder zit.

Ik rij de laatste straat in ee zijn er bijna en ik zit al vol van de zenuwen. Harry legd zijn hand op mijn arm en ik keek hem aan. "Alles komt goed. Heb je je sleutel bij?" vroeg harry En ik knik als antwoord. Ik Parkeer de auto en ga nog eens door mijn haar. Ik stap uit en Harry volgt me. "Misschien ga ik toch morgen om mijn grief" zei ik. Ik keer de mij om om terug naar de auto te gaan maar Harry houden mij tegen. "Nee Lou wij gaan nu naar binnen en alles komt goed." zegt hij zo gezegd zo gedaan gaan we het huis in. "Mam..." zei ik maar kreeg geen antwoordt terug teken dat ze niet thuis is. Ik ga met hazz naar me kamer en begin mijn spullen in te laden die ik het meeste nodig heb. Net op dat moment dat ik klaar ben en de trap af loop komt mijn moeder thuis en keek me vol met afschuw aan. "Wat doe jij hier rat had ik je niet gezegd dat je terug mag komen als je geen homo waart?" zei ze en ik schud mijn hoofd van nee. "Nee dat heb je niet" zei ik terug. Ineens valt haar ogen op Harry. "Wie is die gast" "Harry je zoons vriendje aan genaamd" zei Harry en stak zijn hand uit. Natuurlijk weigerde zij het en kijk hem vuil aan. "Jullie zijn ziek weg wezen of er gebeurt nog wat" zei ze. Ik en hazz liepen het huis zo rap uit als we konden maar ik bots recht tegen iemand. "Kun je niet uit kijken flikker" zegt de stem die ik zo ken mijn vader. "Sorry... "Zei ik "Lou kom je" zei hazz en ik wou juist mee gaan maar word brut aan mijn schouders tegen gehouden. Mijn hard gaat te keer ik bibber van de schrik en hij heeft het door. "Ben je bang niets nut" zei hij. En ik slikte. "Dacht ik al" hij draaide me om naar hem en wou me een lap geven in mijn gezicht maar net op tijd trok hazz me weg. Ik ren naar de auto en stap in Harry doet juist het zelfde en we rijden naar hazz huis.

Harry:

"Lou is je vader altijd zo" vroeg ik maar hij zit naar buiten te kijken en geeft geen antwoord. Ik ga er ook niet meer achter vragen want ik weet dat hij het toch niet over wil hebben.

Als we thuis zijn gaat lou rechtstreeks naar boven mijn mam kijk me aan en ik loop achter lou aan. Hij ligt in bed en ik ga naast hem liggen en hij knuffelt me direct. "Sst is oke hij kan je hier niets doen" stel ik hem gerust. Hij laat me lichtjes los en ik kijk naar hem hij kijkt terug rn ik plant mijn lippen op de zijne. Het voeld zo magies zo geweldig perfect. Alles wat is zou gebeuren rond ons boeit me niet meer het enige wat ik wil is dat onze lippen niet lossen. Hij begint lustig te zoenen en ik ga er op in. Ik ga over hem hangen en blijft hem hevig zoenen. Ik adem harder en hij ook. Ik schuur wat tegen hem en zijn handen gaan direct naar mijn haar. "Mmmm" komt uit zijn mond. Dat me alleen meer en meer opwindend maakt. Ik geef kusjes pas naar zijn nek en begin daar kusjes te geven. "Mmm hazz" komt er uit zijn mond. Ik zet een zuig zoen en een kreun verlaat lou's mond. Ik doe zijn shirt uit en geef kusjes op zijn lichaam naar benden. "Hazz stop.." zegt hij. Ik kijk hem vragend aan. "Dit word mijn eerste keer en wil graag op een magische manier doen niet op een dag na deze..." zegt hij en hij trekt zijn shirt terug aan en gaat normaal zitten. "Lou heb nu wel een probleempje " zeg ik en er ontstond een lachje op zijn gezicht. "Ja je hebt je handen " zegt hij en hij begint te lachen. Ik rol met mijn ogen en ga naar de wc om mijn probleem op te lossen en ga terug naar de kamer waar lou is. "Lou ?" "ja hazz?" "hou je van mij?" "ja super veel waarom vraag je dat ?" "o gewoon wou het nog eens horen van jou. Ik hou van je prachtige stem net alsof 2 engeltjes zingen" zeg ik en ik zie hoe hij begin te blozen. "Hou toch op styles"

plss remember me ||❤|| Larry Stylinson ||❤||Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu