14

216 12 0
                                    

2 dagen later.

Louis:

Eindelijk terug naar school ik was het liggen in het zieken huis beu echt beu. Ik miste school heel erg en ik hoop dat mijn vrienden blij zijn dat ik terug ben. 

Ik nam mijn fiets en ree naar school. Het was zonnig weer dus waarom zou ik niet met de fiets gaan. Ik kwam een en er keken mensen geschokt. Ik lachte vriendelijk en ging de school poort in. 

Iedereen letterlijk iedereen keek me aan. Ik voelde me niet op mijn gemak en ging recht door naar mijn kluisje. Ik ben toch blij dat ik dat nog wel weet de rest weet ik niet. 

Ik nam mijn boeken en leunde tegen mijn kluisje. Er kwam een jongen mijn kant op met zwart haar hij grijnsde naar mij echt met een blik dat ik niet weet hij sta vol tattoos en heeft een piercings. Ik keek bang naar belegen en hij kwam dichter. "hi Lou hoe gaat het" zei hij en stond bij mijn kluisje. Ik durfde niet te antwoorden hoe kent hij me bijnaam zelf. "Lou ik heb het tegen u. ik sta niet tegen mijn kluisje te praten." Zei hij bot en keek me aan. "sorry en alles gaat goed maar hoe kent gij mijn bijnaam." vroeg ik stotterend en ik keek naar mijn voeten die echt interessant waren. "Louis ik ben het Zayn je beste vriend." zei hij wat verbaast. Ik keek hem aan maar ik herkende hem niet. 

Er waren paar jongens aan het kijken naar ons ze vonden het best interessant. "Heb ik gezegd dat jullie mogen luister op rotten !" riep hij kwaad naar hen en ze liepen rap weg. Waarom is hij zo gemeen. "waarom deed je zo grof het zijn maar mensen die even keken?" wroeg ik en keek hem aan.  

Ik zag de woede in zijn donkere ogen ze schieten u zo dood als je er nog maar net in kijk. "WAT MANKEERT ER TOCH MET JE SINDS WANNEER TOON JIJ MEDELIJDEN MET MENSEN!" riep hij en sloeg zijn kluisje super hard dicht. "sorry hoor waar heb je het over? Ik doe juist niemand iets aan zo ben ik niet. Ik doe zelf nog niet een een vlieg kwaad. Ik snap niet waar je je zo druk maakt. Ik ken je niet eens. Ik ge zelf niet op met mensen zo als jou. Wie wil er toch zoon vriend die iedereen kwetst en in elkaar ram. Ik totaal niet " ik als antwoord maar ik denk dat ik beter had gezwegen. Zayn stond om te ontploffen. Hij nam mij bij mijn kraag en ik piepte een beetje en kneep mijn ogen dicht. Hij sloeg me tegen de kluisjes. 

"Ik dacht dat je toch slimmer was fagot" zei hij en keek me kwaad aan. Voor ik nog iets kon zeggen kreeg ik klappen in mijn gezicht. Het deed zo zeer als ik wil wil ik nu beginnen wenen maar hield het in. Hij gaf me een harder klop in mijn maag. Ik zakte door mijn knieën op de grond. Ik voelde mijn lip en neus bloeden. Zayn zat te lachen en te grijnzen. Ik keek hem verdrietig en pijn lijk aan. "Zei ik dat je mij mocht aan kijken fagot." riep hij en trapte me nog 2 keer in mijn maag. ik kon de pijn niet neer aan en begon te wenen. "nu ben je wel stil eh Tommo." zei hij legend en zag hem weg gaan met een andere jongen hij stond ook vol met tattoos. Hij  had bruin haar een zwarte t-shirt en een zwarte skyni. 

Ik wou me recht zetten maar ik geraakte niet regt. Er kwam een jongen met blond haar mijn kant. "uuh gaat het ?" vroeg hij. "dat zie je toch." zei ik en krimte ineen van de pijn. "kan ik u helpen? niet veel verder is het secretariaat dan kunnen we vragen" " nee bedankt je kunt me wel naar de wc brengen." zei ik en hij knikte. 

Hij hielp me recht en we gingen naar de wc. "Mag ik  soms weten hoe je heet? " vroeg ik en hij keek me met een vriendelijk lag aan. "Ik ben Niall. Niall Horan." zei hij en  hield de deur open van de wc. "dank je Niall. ik ben Louis aangenaam." zei ik en ik lachte naar hem. 

"waar heb je pijn?" vroeg hij en keek  me aan. "wel mijn maag doe zeer maar dat zal wel over gaan denk ik. " hier een doekje" zei hij en gaf me een nat doekje. Ik keek in de spiegel. ik zag dat ik een schaaf wond heb net onder mijn oog en zag wat blauw. Ik veegde het bloed af  en keek hem aan.  

We hebben nog zitten praten met elkaar tot de bel ging. Spijtig zit hij niet in mijn klas hij is best een aardig en leuk. Ik kwam de klas binnen heel de klas keek me aan. Ik keek naar beneden en begroete rap de leerkracht en ging zitten op een stoel van voor naast een meisje. Ik nam mijn boek en opende het op de goede pagina. Ik lette goed op de les het was wiskunde een van de vakken die ik leuk vond. Ik begreep iets niet en stak mijn had op. "ja Tomlinson?" zei de leerkracht en rolde met zijn ogen. Haat iedereen mij of zie ik spoken."wil je het aub even herhalen ik snap het niet?" vroeg ik. De leraar keek me aan hij had dit dus niet verwacht. Niet alleen hij heel de klas denk ik. De leraar knikt en ik lachte terug als een bedankje. 

Na de 2 lesuren ging ik direct naar Niall toe hij stond daar met 1 jonden en nog een meisje. Ik ging bij hun staan en lacht te vriendelijk. ik zag de jongen en het meisje slikken. "hi Louis." zei Niall hyper. "is hij altijd zo blij?." vroeg ik aan de rest en lachte. "ja hij is zo geboren hij is gewoon iemand die gewoon niet kan stoppen met lachen en hyper zijn." zei de jong en we lachten zelf Niall. " dit zijn mijn vrienden Michael en Kendal." zei hij en wees hen aan. "Louis" zei ik met een lacht en gaven hen een hand.  

Omg Niall heeft echt mooie blauwe ogen nog niet zo blauw als de  mijne. Zijn ogen is gewoon de hemel. Ik wist wel dat ik gay ben maar ik wist niet dat ik rap iemand leuk kon vinden. 

"Louis ben je er nog." vroeg Niall en zat voor mij aan te staren. " ja hoor" zei ik rap en bloosde ik keek rap naar mijn voeten zo dat hij het niet kon zien. Komaan tommo dit is nu niet de moment om te blozen. Dit ga nog een lange dag worden vrees ik. 

* yeey weer een hoofd stuk ik hoop dat jullie het leuk vinden. Volgende week donderdag begint school terug voor mij. Ik ga zeker tegen dan nog wat  uploaden. Als school terug begint ga ik nog altijd uploaden wees gerust maar ik weet niet of ik daar tijd voor hem maar ik ga mijn best doen voor het te doen. Bedankt dat jullie mijn verhaal lezen het zou echt fijn zijn als jullie reageren hoe je het vind. laat het me gerust weten. ALL THE LOVE L. X  *

plss remember me ||❤|| Larry Stylinson ||❤||Where stories live. Discover now