21

175 12 1
                                    

Niall:

Het was vroeg in de ochtend ik blijf maar denken aan de kus van Louis waarom weet ik zelf niet ik denk dat ik echt verliefd Ben. Ik keek op de klok en zag dat het 7 uur was. Zo vroeg voor een zaterdag. Sinds paar weken wandel ik elke morgen in het park voor wat frisse lucht. Het helpt me wel om na te denken over allen en nog wat.

Ik kroop uit bed en maakte mij klaar. Mijn ouders sliepen nog en heb geen zin om ze wakker te maken om te zeggen dat ik even buiten ben. Ik nam een briefje en schreef dat ik naar buiten ging.

Na paar minuten was ik aan het park gekomen. De vogels fluiten hard. Het had van de nacht geregend en de regen druipt nog van de boom bladeren af. Op de grond. Meestal Ben ik in mijn eentje hier. Maar deze keer niet ik zag iemand op een bankje liggen aan een wilg het bankje waar ik vaak zat. Ik ging dichter naar toe en zag dat het Louis was helemaal doorweekt nat. "Louis?" vroeg ik roestig. "Harry?" hoorde ik zijn Breek Bare stem. Harry ? Waarom denkt hij ingodsnaam aan Harry heeft hij hier iets mee te maken? "Nee ik Ben het Louis niall" zei ik en kroop bij hem op het bankje. Hij zette zich recht en bibberde." heb je hier heel de nacht gelen." ik keek hem aan en hij knikte en keek naar de grond. "Louis waarom Ben je niet naar huis gegaan?"vroeg ik maar hij antwoord niet. " Louis als er iets is zeg het maar heeft Harry hier iets mee te maken?" ik wou nog voort ratelen en vragen stellen maar hij verbrak mij.",nee Harry heeft hier niets mee te maken het is mijn eigen schuld." "wat is er jou schuld. Louis ik maak me zorgen om je." " ik Ben gisteren nacht uit hij gezet. " gaf hij als antwoord. "Hoe waarom. Dat kunnen ze toch niet menen. " " Niall ik Ben een sukkel een vieze vuile gekke faggot " zei hij en hij begin te wenen. "Louis van waar haal je dat nu weer je bent geen sukkel je Ben niet vies en vuil je bent niet gek je bent geen faggot. Je bent de mooiste liefste jongen van heel de wereld." zei ik. En keek hem aan."mijn ma zei dat." zei hij iets Stiller maar ik hoorde hem."Louis ze liegt ze zit fout ok geloof mij." "thanx Niall maar het is denk ik beter dat ik even alleen Ben." zei hij en wou vertrekken en Neem zijn hand."Louis waar ga je heen." "ik zie wel maar als ik niets Vin kom ik wel naar jou" zei hij en ik gaf hem een glimlach. "Je bent altijd welkom. Zei ik nog en ik vertrok richting huis.

Harry:

Ik werd wakker en keek op de klok 8 uur goed uur om op te staan. Ik nam mijn GSM en zag dat ik berichten heb van Louis.

Harry: Lou ik Ben hier Sorry dat ik niet antwoorden ik was in slaap gevallen is alles OK daar?xx

Louis:Hazza kan ik naar u komen heb het koud. :(xx

Harry: ja kom maar wat is er Miss leg het straks uit Ly xx

Louis: bedankt lyt xx

Niet veel later hoor ik de deur bel. Ik ging naar beneden en zag Louis doorweekt met tranen in zijn ogen voor mij staan. " omg Lou kom binnen." zei ik en liet hem binnen komen. "Mag ik soms even douchen?" "ja wacht ik haal ook even droge kleding. Zei ik en spurten mijn kamer in. Ik nam een jogging broek en een trui ik ging terug naar Louis en gaf het aan hem. " aub. De badkamer is de 2 de deur recht." "dankje" zei hij en hij verdween. Ik hoor de douche aan gaan en ging terug naar beneden. Ik maak wel even ontbijt klaar voor hem. Ik nam eitjes en bakte hem in de Pan. En dee er spek bij. Toen ik klaar wel kwam Louis de keuken in en zette hem aan tafel. "Aub Love" zei ik en gaf hem zijn bord en een glas appelsiensap. "Thanx" zei hij en begon te eten alsof hij. Al jaren niet gegeten heeft. "Louis niet schrokken straks verslikt je nog." zei ik en keek hem aan. De trui die ik hem gaf ik veel te groot voor hem maar het is zo schattig dat ik wel uren kan staren naar hem. Hij ziet me staren en begint te blozen. Ik kijk rap dat was best raar. Het leek alsof dit  de eerste keer is dat we elkaar zien. "Lou waarom was je zo doorweekt?" hij zuchtte en prutste met zijn vingers. Ik weet niet of hij gaat antwoorden maar ik wil het zo graag weten ik hou zo veel van hem en wat er ondertussen allemaal is gebeurd met ons kan ik gewoon niet meer bedenken. Ik hoop echt dat alles terug normaal komt voor altijd. Ik en Lou geen miserie niets. Dat is wat ik wil.

plss remember me ||❤|| Larry Stylinson ||❤||Where stories live. Discover now