19

192 12 2
                                    

Harry:

Ik kreeg weer een pijn Scheut aan mijn hoofd. En schreeuwde weer. "Eei kan het wat Stiller faggot en trouwens Louis hoor je toch niet." zei hij met een grijns en schopte me. "Weet je Harold ik haat mensen die me gebruiken dus zal ik u gebruiken als grof vuil. Je zult nog niet van mij af zijn. En trouwens waar die andere faggot wanneer jij hem nodig hebt." schreeuwt hij naar mij en trapte nog 2 keer tergen mij.

Hij nam me bij mijn haar en trok me omhoog. Ik kier van de pijn waarom doet hij ineens zo. Ik zat met tranen ik mijn ogen en keek hem aan. "Oei Meneertje heeft zeer. " zei hij en gooit me weer op de grond plaats van een gewone val kwam mijn hoofd tegen de muur en mijn hoofd deed zo veel zeer.

Ik begon al terug wazig te zien en hoorde ineens Louis boos tegen Luke schreeuwen. Ik piepte van de pijn en voelde ineens 2 armen om me en mijn zicht werd zwart.

Louis:

Ik hoorde geschreeuw uit de wc. Sowieso is het zayn die weer iemand een les je leert. Ik wou voort gaan tot ik nog een harde schreeuw hoor die stem Ken ik uit duizenden.

Ik trok rap de deur van de mannen wc open en zag dat luke Harry op de grond smeet. "Eei Luke Doe eens normaal gestoorde Freak!" schreeuw ik en duwde hem tegen  de wc kotjes. 

"Louis Bemoei u niet of anders.." ik werd boos en begon te schreeuwen. "Luke Ben je helemaal gek geworden je eigen vriendje verwonden!" "hij is fucking mijn vriendje niet meer ! Trouwens je moet niet veel zeggen jij hebt Harry zelf gekwetst." riep  hij boos naar me. Ik werd zo woedend op hem niemand behandeld Harry zo hij verdiend het niet echt niet.

Ik ging richting Luke en klop hem paar keer op zijn gezicht en smeet hem op de grond. "Je hebt er zelf om gevraagd. " zei ik nog en ging richting Harry.

Zijn ogen waren toe en lag er slapjes bij ik leg mijn armen rond hem en pak hem op. "Ik zweer als je nog een keer aan Harry komt dan kom je er niet goed van af." zei ik grommend en liep met Harry in mijn armen uit de wc.

Er waren veel mensen met geschrokken ogen aan het kijken hoe ik met Harry in mijn armen naar buiten liep. Ik ging naar de poort maar Liam hielt ons tegen. Onder tussen zaten mijn ogen al vol met tranen.

Harry's Hooft is ondertussen al gestopt met bloeien maar ik voel me er nog steeds niet goed bij.

"Omg Lou wat is er gebeurd?" "vertel ik straks wel nu even naar Harry's huis de wond Proper maken." "kunnen ze dat hier niet op school?" "Liam nu niet ook Laar me gewoon nu doen" zei ik en en ging richting Harry's huis en liet Liam verbaasd achter.

Onderweg was ik nog in tranen gebarsten hoe kon Luke hem zeer doen hoe ik Vergeef me zelf al niet dat ik hem had vergeten.

Eindelijk naar paar min zijn we aan zijn huis gekomen. Ik belde aan. En Anne  (de moeder van harry) dee open omg Louis wat is er gebeurd?" vroeg ze. Ik knikte en keek haar vol tranen aan. "Laat maar kom binnen leg het maar straks uit als het lukt" zei ze nog en liet me binnen. Ik knikte en stapte naar binnen ik legde Harry op de bank en ging op de grond voor hem op mijn  hukje zitten. Ik zat zijn Wang te strelen en fluisterde heletijd dat alles goed komt en wat Lieve woordjes.

Anne kwam er aan met natte doekjes en gaf het aan mij. Ik knikte de probeerde dankje te zeggen maar het kwam iets te stil uit mijn mond.

Ik maakte de wond van Harry schoon en gaf hem een kus op het voor hoofd. Ik nam een Windel en dee het rond zijn hoofd voor de wond af te schermen.

Ik probeerde hem wakker te maken maar niets hielp ik laat hem gewoon wel slapen hij zal wel wakker worden.

Ik gaf Harry een kus op zijn voorhoofd en zei dat ik hem Miss. Niet veel later kwam Anne aan met thee. "Dankje Louis hier wat thee." zei ze en zette de tas op het Salontafel. "Ggd en dankjewel" zei ik en nam een slok van mijn thee nu nog hopen dat ze niets vraagt wat en eigenlijk de paar dagen aan de hand is.

plss remember me ||❤|| Larry Stylinson ||❤||Where stories live. Discover now