8

261 14 0
                                    

harry: 

"mam als je wil mag je al naar huis gaan ik wil nog even naar louis " zei ik tegen mijn ma en ze liep door ik had nu de heletijd aan louis gedacht en ik kon echt niet zonder hem ik wist als hij niet is het zieken huis lag dat hij ook naar mij zou gekomen hebben. dus nu blijf ik bij hem 

ik liep louis kamer binnen en zag hem liggen met allemaal draadjes aan hem gebonden het was erger bij hem dan bij mij. ik begong het voor mij te zien hou hij zou omver zijn gereden  ik ging naast zijn bed zitten en barste in tranen uit ik wist dat hij me niet kan horen maar toch begon ik tegen hem te spreken. 

"hi tijger" zei ik met tranen in mijn ogen en keek neer zijn handen. ik nam een hand en gaf er een kus op en hield het het hand heldentijd vast.  "lou het spijt me door mij lig je hier nu ik had nooit naar je moeten bellen die dag ik vergeef het me echt nooit lou kom plss snel terug ik mis je echt had ik moet morgen naar school maar heb eigenlijk echt geen zin zonder jou ik weet nog die eerste keer toen ik je zag je straalde het uit met je mooie blauwe  ogen . ik weet nog toen je dingens zei in de refter over die coole tafel. of toen je me tegen houde op mijn fiets. ik weet nog toen je telaat was op school en de meneer perongelijk liam tegen je zei. ik weet nog toen je naast me ging zitten op de eerste dag dat ik op school was.ik je grapjes lou ik weet ben ook nog maar net uit het zieken huis maar je moet meten toen ik daar lag heb ik je horen praten tegen en lou het is juist andersom jij verdiend beter niet zoon prutser als mij ik denk dat ik er maar vandoor ga ook wil ik hier blijven ik kom je morgen ook bezeken dat beloof ik en miss neem ik wel iemand mee en beloof me dat je rap wakker word. ly mijn boo bear;" zei ik en stand regt.

ik gaf hem een kus op zijn mond en er voel een traan op zijn wang.zijn lippen zijn zo zacht. ow ja dit is de eerste keer dat we zoenen denk ik maar het is niet hoe een echte kus genoemd word. ik veegde de traan van zijn kaak af en verliet zijn kamer. wenend liep ik uit het zieken huis. ik kijk op mijn gsm en zag allemaal berichten in de groep chat van de klas. blijk baar misten ze mei super hard ik zat te kijken tussen de berichten maar het was alleen over mij in de groep chat niemand iets over louis zouden ze louis niet graag hebben? nee dat kan niet louis is de populairste van de school nee niet meer nu ben ik het maar louis is 2 de. ik stuurde in de chat dat alles terug in orde was met mij. en ik had een idee. 

groep chat:

ik: heey weten jullie wat er met louis is?

niall: ik weet niet ik denkt dat die gewoon aan het spijbelen is want hij is paar dagen niet op school, je kent hem toch hij haat school. 

lisa: ja idd zwz is hij aan het spijbelen.

liam: ik weet het niet zo hij is best wel lang weg meestal is het maar 2 dagen en nu zijn het er 3 dagen voorbij en hij is er nog altijd ni hopelijk komt hij morgen. 

zayn: liam maak u maar ni druk in louis red zich wel.

amai je moest eens weten hoe hij er aan toe is nu en loop verder naar huis en keek voort op de chat. 

amber: harry waarom vroeg je dat jullie zijn toch soort van vijanden ?

perry: ja ik snap het ook niet meer uitleg plss. 

ik: wel ik en louis hebben het bij gepraat dus we zijn vrienden nu. 

liam: nice eindelijk ik wist wel dat jullie het goed zouden vinden.

ik : ik was nog niet klaar maar zal jullie wel morgen uit leggen. 

ik sluite mijn gsm en stak hem weg onder tussen zijn mijn tranen op gehouden maar ik liep gevoelloos door alsof ik bezeten ben. toen ik thuis kwam gaf gem me een knuffel en mijn ma ook. we gingen eert nog wat samen praten en gingen dan eten. na mijn eten werd ik gebeld en liep ik naar boven en nam mijn gsm op. "hi mat harry?" "hey hazz liam hier kan ik even langs komen ik wil je spreken ik mis u wel ze kun je ook ineens uitleggen van waarom je vroeg over louis." " wel kom maar af ik leg het je graag uit." antwoordde ik en hij  haakte af.  ik ben zo blij dat hij naar mij komt ik moet het echt zeggen van mij en louis zeker nu. of moet in het verzwijgen? nee zot ik is onze beste vriend. ik vertel het wel wanneer hij er is. 

plss remember me ||❤|| Larry Stylinson ||❤||Where stories live. Discover now