20

180 12 1
                                    

Louis:

"Louis wat is er eigenlijk gebeurd de laatste tijd en hoe komt dat Harry zo is veranderd?" vroeg Anne. "Wel Uim Harry is zo beginnen doen sinds hij wist dat ik hem niet meer herkende. Dan is hij sinds dan bozer geworden en hate hij alles. Hij is dan een relatie begonnen met luke. Maar sinds vandaag herinnerde ik terug alles en wou ik eerst naar huis gaan maar Harry is mij achterna gegaan en ja hebben we gepraat. Toen ik net langs de wc liep heb ik Luke boren schreeuwen tegen Harry en hij heeft dit bij Harry gedaan. Ik heb dan Luke op de grond geduwd en Ben ik met Harry naar hier gegaan." zei ik en er liepen al tranen uit mijn ogen. "Louis je weet dat dit niet jouw schuld is?" zei Anne om mij gerust te stellen maar toch blijft er een stem in mijn hoofd zeggen dat het wel mijn schuld was alles was mijn schuld. "Wel ik ga maar eens ik moet gaan werken je mag hier wel blijven hoor dat geeft niet." zei ze en vertrok.

Ik ging me weer voor Harry zetten op mijn hukje en begon Lieve woordjes te fluisteren naar harry. Ik keek op en keek recht in de mooie smaragd groene ogen van Harry voor ik Harry iets laat zeggen gaf ik een kus op zijn mond dat wel uren duurd. Ik stop de kus. EK kijk Harry aan. "Ik heb je zo gemist" zeg hij. "Ik jou meer" zei ik en plant mijn lippen terug op hem.

Na een half uur zijn we eindelijk uit gezoend. Van mij mag het nog langer duren maar ik moet naar mijn huis want sinds vandaag komen mij. Ouders terug van zakenreis. "Bye Lou tot morgen" "Zot morgen Hazz " zei ik terug en ging te voet naar huis omdat mijn fiets nog op school stond.

ik kwam thuis en zag de auto al geparkeerd staan. "Mam pap!" riep ik en storm de living binnen en gaf hen een knuffel. "Ik heb jullie zo gemist" zei ik en ze keken mij met een glimlach aan. "Wij jou ook hoor. Trouwens we hebben goed nieuws." "zoals?"" ik en je vader gaan een paar jaar niet meer op zakenreis omdat we het wat beu zijn altijd weg te moeten van huis en onze Zoon Achter te laten in zijn eentje." "omg meen je dit?" vroeg ik blij en ze knikte. "Trouwens heb je ondertussen al een vriendin?" vroeg mijn vader. Wel daar wou ik jullie al even over spreken maar ik kon er nooit over praten omdat jullie altijd weg gingen."zei ik als antwoord. "We zijn er nu dus ga je gang." ten eerst Ben ik gay. En ten tweede ik heb een vriendje." zei ik en keek ze aan. "Louis wat zeg je Gay Ben je helemaal op je hoofd gevallen het komt dat ongeluk he dat heeft je op zo stomme ideeën gebracht of niet soms!" riep mijn moeder ineens. "Nee Mam ik Ben het er al voor. " Louis besef je wel wat je zegt Gay haha laat me niet lachen zeg dat dit een grap is.""Mam ik lach niet ik Ben serieus."" weet je je bent net zoals je echte Vander even gek en Zot in zijn hoofd.!" riep ze. Ok dit zag ik niet aan komen. "Mam wat zeg je ?" "dat je fucking gestoord bent in je Hooft Gay zijn is niet normaal Louis dat is het nooit geweest trouwens ik Snap nu mijn eigen niet hoe ik van je heb kunnen houden. Fagotten zoals jij en de rest hoeven geen liefde te hebben ze mogen geen leven. Waarom bent gij mijn zoon. Of beter Gezegt je was mijn zoon." zei ze en ze zucht. Al de woorden die ze zei raakte me. Ik begon te wenen ik probeerde de tranen in te houden maar het lukte niet. "Mam zeg dat niet i'm Ben jouw zoon altijd al geweest. " wie wilt er nu een faggot zoals hou nu als zoon verdwijn nu!" riep ze. "Nee dit is mijn huis ik woon hier!" "Louis als je nu niet verdwijnt dan Gooi ik je buiten." "wete het is al goed misschien had mijn echte vader toch gelijk dat jij een hater bent !" riep ik en verliet het huis. "WAAG HET OM OOIT TERUG TE KOMEN!" riep ze nog. Moest dit er nu nog bij na alles wat er is gebeurd.

Nam mijn GSM en begon te sturen naar Harry.

01:04 AM
Louis: Harry Ben je nog  wakker?xx

01:15
Louis:Hazza plss word wakker heb je nodig.xxxx 

Ondertussen zat ik op een bankje in het park te wachten op een antwoord maar niets.

Louis: Harold!

Louis: HARRY

Louis: HARRY STYLES!

louis:HARRY EDWARD STYLES!

na een nog een half uur heb ik nog geen antwoord en Geef ik het op. Ik begon het koud te hebben en rolde me op de bank en dacht na van wat er gebeurde. Ik hoop dat morgen alles beter word.

plss remember me ||❤|| Larry Stylinson ||❤||Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ