2

536 21 5
                                    

Louis:

Ik werd wakker door die stomme wekker en zag dat het tijd was ik dee rap kleren aan en naaste mij naar school ik weet zo dak toch gelaat ben dus ja. Ik kijk op mij gsm welke lessen ik eerst heb vandaag. Omg nee wis zit ik weer naast die piepo van een Harry dus met zijn krullen. Eigenlijk vind ik zijn haar eigenlijk wel mooi maar ik snap niet waarom hij zo dee tegen mij.  Ik laat het gewoon het is een nieuweling die weet niets van deze school. Ik kom op school en en ga de les binnen "Liam te laat meld u maar aan het secretariaat" zei meneer rons. "Het is Louis meneer" zeg ik en ik ga de klas uit en ga naar het secretariaat. Eindelijk mijn beurt. "Ja te laat" zei ik en geef mijn agenda. " Dat is dus na blijven want het is al uw 4 de keer." de mv en gaf mijn agenda terug en ik knikte. Ik ga terug de klas in en zag een meisje naast harry zitten. Op mijn plaats dus. "Van mijn plek ik zit hier" zeg ik kijk haar boos aan. Ze ga van de stoel af ga naast Laura zitten. "Eei doe rustig gast zo kun je nooit aan een meisje geraken " zei Harry en hij knipoogt naar het meisje die er juist naast hem zat. En dan noemden ze mij een player wie is hier de grootste Harry of ik . De les is afgelopen en ik pak Harry's arm vast. "Laat me los" zegt Harry en rukt zijn arm uit mij handen. "Kunnen we even praten." " Ja als het gewoon praten is." zegt hij . "OK Harry het spijt me van gisteren ik had niet zo moeten reageren maar weet je ik kan er gewoon niet tegen als iemand in de weg staan maar wat nog erger is normaal zou ik direct kloppen maar bij u kan ik het niet ik weet zelf niet wat er met me is ik heb het nog nooit eerder gehad." zeg ik tegen hem. "A ja en is al lang vergeven maar Sorry Louis ik weet zelf niet wat er kan schelen met je." zei ik. "Dan moet ik er zelf maar achter komen maar wil aub vrienden zijn? "Vraat ik aan hem. " Ja hoor waarom niet" zei hij en gaf me een duwtje . " we gingen samen naar de les en hebben denk ik wel heel de dag door gebracht samen hij is best gezellig hij kan goede grappen uit halen en hij trekt meisjes aan maar iets zegt me dat hij anders is dan andere jongen. Ik weet het ni maar kom er wel ooit achten. Het ene gevoel denk ik dat ik jaloers ben en op de andere manier weer blij als ik hem zie. hij heeft mooie smaragd groene ogen waar je niet genoeg van kunt krijgen.
Na school ben ik met Harry mee naar zijn huis gegaan en heb ik hem nog gedag gezegd en ging dan naar mijn huis.

Zoals gewoon lijk gooi ik mijn rugzak weg en ga ik naar boven ik kan toch doen wat ik wil mijn ouders zijn nooit thuis dus ja mijn huiswerk doe ik nooit dus ik snap eigenlijk ni waarom ik nog nooit ben blijven zitten. Boeie ik ga eten en stuur even met Harry .

Louis: Hey Harry hoe is het daar bij mij saai zin om lang te ?

Harry: hier prima weet ni zal eens vragen ben toch niets aan hey doen.

louis: laat me weten of je komt.

Ik leg mijn gsm weg en maakt me klaar. Ik dee mijn haar nog goed. En wacht tot Harry komt.
Tot ik ineens melding krijg.

Harry:sorry Lou maar mijn ma ik kan niet komen er is even een probleempje thuis ik bel u straks wel.

Louis:a geef ni andere keer en ja is goed.

Ik leg de gsm op salon tafel en ga in de zetel liggen en kijk naar tv.

Ik nam na een uur mijn gsm en belde naar hem ik kreeg direct voismail. "Hi met Harry ben momenteel niet be rijk tot later all the love H." zijn stem is zo mooi wil er wel uren na luisteren. Niet dat ik homo ben maar hij heeft iets dat me aan spreek. Wow wacht heb ik nu gevoelens voor hem. Nee da kan ni. Ga weg gedachten.

Ik hoorde de bel gaan ik ging naar de deur en dee open.  Daar sta Harry zijn kledei was niet te netjes en niet slonzig het is gewoon een Styles look.

"Ik dacht dat je niet meer ging komen." zei ik en liet hem binnen.
"Ja Was een verrassing." zei hij en keek me aan. Zijn mooie stralende groene ogen keken me aan.

"Mooi huis" zei hij voor de stilte te verbergen. "Thanx , wil je iets om te drinken" vroeg ik en zonder dat ik merk leg ik mijn hand op zijn been.  Hij keek naar mijn hand en ik trok rap weg.

Ik zet me recht en begon te blozen. Ik al liep richting de keuken. "Ja doe maar cola" zegt Harry en keek de kamer rond.

Ik kwam terug met 2 glazen cola en zet ze neer. "Dus wat ik zei op school tegen u heb ik over zitten na denken" zei ik en ik begon het warm te krijgen en mijn handen beginnen te zweten. "Ja ik heb ook nagedacht en denk dat ik het zelfde voelt" zei Harry en kijkt weg. "Harry ik word jaloers als ik je met iemand zie praten wat dan ook. Ik word warm en blij van binnen als ik u zie of me u praat." zei ik en keek hem aan. " lou rustig ik voel het juist ook maar dan voor jou, ik wil niet dat we nog ruzie hebben ik..." zei Harry maar ik ontbrak te zijn zin en gaf hem een knuffel. "Ik hou ook van jou" zei ik en we bleven gezellen in de zetel knuffel.

Na een 2 uur is Harry terug naar huis gegaan en het was best gezellig. Ik weet wel niet of we samen zijn of dat we gewoon vrienden zijn. Ik hoop het eerste maar ik zie het morgen wel.

plss remember me ||❤|| Larry Stylinson ||❤||Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu