4

383 15 0
                                    

Harry:

En dat is..." zei mijn vader en keek ons aan. "Ja wie ?" vroeg Gemma en zat bedroeft te kijken. "Harry gaat mee met je vader" antwoordde mijn ma en keek droevig naar mij. "Ma dit kun je niet menen ik ben hier net heb net goede vrienden ik wil geen af schijt nemen van u en mijn zus ik wil ni terug naar mijn vorige school ik wil hier blijven met zijn allen me ons vieren zo als vroeg!" riep ik en ren teug met tranen in mijn ogen naar mijn kamer en schreeuwde het uit van verdriet.

Waarom moet het dit mij nu over komen nu dat is net Louis heb waarom ik kan hem nooit meer zienals ik weg ga. ik moet hier iets aan doen en nu.

Ik ging terug naar beneden en ging terug naast Gemma zitten.
"Alles OK Harry " vroeg mijn ma.
"Wat denk je zelf pas vandaag weten da ik terug weg moet en dat ik jullie niet meer zie waaw alles gaat prima " zei ik een iets op een botte manier en keek hun dwijs aan. " Harry gaan we zo beginnen." zei mijn moeder terug. "Ik heb hier niet om gevraagd ik heb niet gezet dat het gezin in twee moet ik heb niet gezegd dat jullie moeten scheiden waarom doen jullie het dat ik heb hier helemaal geen zin is net als ik juist een vriendje heb en dak een goede school heb moet ik weg bedankt ouders voor een leuke tijd en dan mij nog afscheid laten nemen van mijn zus ik blijf hier of jullie het nu willen of niet." zei ik en zette me terug neer. Iedereen keek me aan en waren een beetje geschokt. "Omg je hebt een vriendje." zei Gemma en keek me schattig aan. "Ja gem ik heb een vriendje" zei ik en begon te blozen.
"Harry ik weet dat dit moeilijk is maar er gaat toch niets veranderen het ga nu zo gebeuren dus en alles is al vast gelegd." zei mijn vader. "Maar wanneer vertrekken we ?" vroeg ik dan want ik weet dat ik toch weg ga en dak mee moet.

"We vertrekken binnen de 4 dagen " zo vroeg?" En keek hen aan. "Ja sorry later kon niet en ja het is al besproken dus sorry zoon?" Zei hij terug. "Sorry sorry is al veel telaat trouwens door jullie he zie ik hem niet meer en je pakt me weg van Gemma ja alles gaat prima waaw" en keek hen droevig aan.

Harry laat dit nu even niet heel de avond verpesten vertel eens iets meer over u vriendje." Vroeg Gemma "is het geen vriendin?" Vroegen mijn ouders. "Nee ik heb een vriendje je wist toch dak voor de jongens viel?" Zei ik. "Nee Harry eigenlijk wisten wij dat niet maar ik vertel maar hoe hij is." Zei mijn vader.

"Wel ik ga hem in kort zeggen hij heet Louis..." zei ik en kon mijn zin niet af maken. "Wat ben jij met Louis als de Louis tomlinson de hottie van de school ?" vroeg Gemma. "Ja waarom." "o niets ke hoor." zei ze en lachte. "Kom op wat is er" vroeg ik nog aan haar. "Wel ik ken hem via mijn vriendin van vroeger toen we in Cheshire woonde en Louis kam eens logeren en ja ben ben ik op hem geworden en toen vroeg hij om eens af te spreken en dat deden we ook en toen we aan het praten waren kuste hij mij ineens en het was raar ik wist niet dat hij zo op me ging zijn maar we waren nooit samen hoor toen hij terug naar huis ging in Londen zag ik hem niet meer en chatten we ook al ni meer en ik kan nu niet geloven dat jij er mee bent mijn broertje met mijn crus maar vertel maar voort." zei Gemma.

"OK dus hij heet Louis tomlinson hij verjaart op kerstavond en is nu 19 hij woont nog met zijn ouders maar zijn ouders zijn op zaken reis dus is hij vaak alleen thuis zijn hobby is voetballen en zingen

"OK hij is 19 he ?" Vroeg mijn moeder. "Ja zei ik net" zeg ik terug
"Ok Harry als het mag van louis ouders je word toch bijna 18 mag je bij hem gaan wonen als je toch hier liever blijft."zegt mijn ma. "WoW wacht ik mag wel bij Louis wonen maar bij u ma niet ?" Ik kijk haar aan . "Ja sorry Harry maar of je ga mee met je vader of je gaat bij Louis wonen." Zegt ze. "Mam mag je me eigenlijk wel weet je wat je nu doe je smijt mij buiten weg uit het huis bij u en gemm is Da normaal u eigen zoon het huis uit zwieren of wel moet is terug me mijn pa mee of wel bij Louis hoor je het zelf wel goed trouwens ik moet eerder weg uit huis dan mijn zus en mijn zus is al 19 is dat normaal?" Zei ik. "Ok mam nu ben je er echt over aan het gaan ik sta achter Harry zijn woorden ma ik wint niet dat je zo iets ooit ging zeggen waarom je weet dat ik en har zo goed overeen komen en nu breek je die In 2 das echt niet normaal" zei gemm. "Wel als jullie zo willen he wil ik u ook l nu meer in huis gemma!" Riep moeder kei kwaad Gemma begon te wenen en kruipte in mijn armen. "Mam dit had ik dus niet verwacht van u . Ik en Gemma vertrekken morgen al het huis uit en je zult geen last ni meer hebben van ons dus wees maar blij." Zei ik en ging met gemm naar mijn kamer.

plss remember me ||❤|| Larry Stylinson ||❤||Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu