13

213 12 2
                                    

harry:

er stond een rij voor me maar dat maakte niet uit hoe meer ik de les mis hoe beter. na een tijdje was het naar mij. "moest me melden want ik was te laat" zei ik en keek grijnzend naar de mevrouw. "word  niet van je verwacht styles." zei ze terug. "wel je zult me nog vaak zien" zei ik en ik gaf haar een knip oog. ze gaf me een briefje en ik ging terug naar de klas ik kwam binnen en gaf het brief je aan de meneer." wen er maar aan." zei ik en ging op mijn plek zitten met mijn voeten op de bank.

"styles voeten van de tafel je bent niet thuis." zei hij en keek mij aan. "meneer heb ik iets gevaagd aan jou dacht het niet" zei ik terug. "STYLES NU VOETEN VAN DE TAFEL" riep hij bozer. "WOEF WOEF BEN IK EEN DACHT HET NIET EH" antwoordde ik terug en dee toch na een tijdje mijn benen naar beneden. na nog een les uur achter de rug te hebben is het pauze.

ik zat aan de boom waar ik normaal sta met de rest. maar nu in mijn eendje ik hoef niemand bij me te hebben dus ben ik blij. ik stak een sigaret aan die ik nog in huis vond en begon te roken. het voelt echt goed even alleen te zijn een een sigaret te roken lekker weg met je gedachten.

ineens komt zayn op me af. "hey harry" zei hij vriendelijk. " wat moet je zayn" zei ik en ik rolde met mijn ogen. "ik kom ge woon sorry zeggen van alles" zei hij terug. "das ook nieuw jij die sorry zegt" zei ik en we begonnen te lachen. "ook eentje" zei ik en bood zayn een sigaret aan. "yeah sure thanx mate" zei hij terug en nam de sigaret aan. "heb je vuurtje?" vraagt hij. ik knikte en gaf hem de aansteker. ik nam een goot trekje en blies het langzaam uit.

"harry weet jij soms war er met louis." als ik zayn louis hoor zeggen worden mijn ogen iets groter. " uuh nee wat boeit die kleine rat mij nu" zei ik terug en keek zayn aan. "wel ik dacht dat omdat je zo over hem uit vloog tegen de leerkracht? dus ik dacht dat je meer wist. " zei hij. "ja weet wel wat er met hem scheelt maar hij zal rap terug komen geloof me maar denk niet dat hij jou nog zal herkennen" "hoe bedoel je?" vroeg hij. "hij is 7 dagen geleden aan gereden door een auto en lag in coma hij is gisteren terug wakker geworden maar hij kan zich niet meer herinneren alleen hoe hij heet en wie zijn ouders zijn. " zei ik terug. zayn staarde met groten ogen aan. "wow heftig.waarom wist in daar niets van" wel het enigste wie het wete was ik mijn moeder mijn zus en zijn ouders en sinds eergisteren liam en sinds vandaag gij. " zei ik en hij knikte. "wel harry wil je in onze groep" "ja waarom niet "zei ik en we gaven een grijns naar elkaar. hij word zwz mijn beste vriend samen met luke. ik weet niet of louis er bij ga horen of hij helemaal veranderd is boeit me niet als hij mij is vergeten ga ik hem nu ook vergeten denk maar niet dat ik nog aan je ga denken louis. dit is nu mijn leven en ik ben er blij mee . 

Louis:

ik ben wakker geworden door een zuster die mij eten kwam brengen. "dankje" zei ik vriendelijk en gaf haar een glimlach. ze glimlachte terug en ging de kamer uit. ik keek naar mijn bord en zag iets precies smurrie liggen maar voor toch beleeft te zijn eet ik alles op. ik keek op mijn gsm en heb super veel meldingen van vrienden. ik stuur naar iedereen het zelfde van " geen zorgen maken alles gaat prima binnen een paar dagen mag ik naar huis toch bedankt voor het berichtje" stuurde ik toch beleeft zijn is het beste wat je kunt doen. ik ging op fb en ging kijken op mijn profiel. 

wow ben ik dat zo gemeen nee dat kan niet ik doe niemand iets kwaad ik zou dat nooit doen. en zette rap iets op mijn fb pagina. "HEEY IEDEREEN LUISTER HET SPIJT ME VAN ALLES WAT IK ZEI ZO BEN IK NIET IK BEN IEMAND DIE GELIEFD IS IEMAND DIE NIEMAND KWETST IK SNAP NIET DAT IK ZO KON ZIJN TEGEN JULLIE HET SPIJT ME SUPER ERG DON'T WORRY I'M OKEY IK MAG BINNEN 2 DAGEN NAAR HUIS DUS KOM IK RAP NAAR SCHOOL IK HOOP DAT IEDEREEN EEN FIJNE DAG HEEFT GRTJES LOU X ;)" dat dus nu hoop ik dat iedereen mij het vergeet. ik kreeg super veel meldingen van personen die mijn tekst heeft ge liked.  ik keek en zag dat het al 268 likes heeft. ik ben opgelucht dat ze me vergeven. ik kijk naar mijn profielfoto hoe ik er op sta maar zo wil ik er niet uit zien. ik wis ze allemaal. niet lang daar na viel ik terug in slaap. 

* yeey weer een hoofdstuk af sorr dat ik zo veel schrijf ineens maar alles komt in mij op en ik kan gewoon niet stoppen. maar nu stop ik wel even ik weet wel wat ik nog kan schrijven maar dat laat ik over voor morgen dus bereid je maar voor ik hoop dat ze lang genoeg zijn niet zo kort als bij mijn andere boek ( harry styles mijn leven ) want dat boek slaat op niets geloof me ben blij dat je dees boek lees ik heb bij de latste hoofdstukken moeten wenen omdat het echt moeilijk was om te schrijven ik hoop dat je het een leuk hoofdstuk vind. heb je commentaar maakt niet uit slechte of goede ik lees het graag dan weet ik misschien wat ik kan veranderen allee ik ga jullie laten. veel liefs L ;) <3 *

plss remember me ||❤|| Larry Stylinson ||❤||حيث تعيش القصص. اكتشف الآن