6

321 16 2
                                    

louis:

ik zag harry liggen in het bed met allemaal draadjes. ik nam een stoel en ging aan de zijkant zitten aan zijn bed. ik nam zijn hand en kreeg direct tranen in mijn ogen en begon te wenen. "hey haz ik ben het lou weet je nog die keer toen ik je voor het eerste zag en jij mij. ik keek recht in je stralende smaragdgroene  ogen en kon er geen genoeg van krijgen. het spijt me van al die keer dat ik zo was ik had het echt nooit moeten doen. we missen je kom je aub zo snel terug ik sta op u te wacht ik kan wel niet lang blijven want ik moet morgen naar school ik hoop dat ik het red zonder jou naast me in de klas. maar ik kom zeker elke dag haz dat beloof ik je ik laat je nooit meer in de steek." zei ik kuste harry zijn hand. "ik ben er van door   ik weet zeker dat alles goed komt tijger." zei ik en stond recht.

ik gaf een zoen op zijn lippen en verliet zijn kamer. ik wou naar huis gaan maar ik had net door dat ik te voet ben. dat word dus een eindje lopen ik ben blij dat ik niet ver van het ziekenhuis woon. ik zat hele tijd met de gedachten bij harry en wat er gebeurd was ik begon terug te wenen en wandelde hele tijd met betraande ogen rond.

ik stak over zonder er even aan te denken ik zag 2 grote lichten in mijn ogen schijnen ik verschoot en voor ik het kon denken vlieg ik tegen de auto aan en vloog ik dan paar meters weg toen zag alles zwart.

3dagen later  

harry styles:

ik werd stilletjes wakker en zag dat ik in het zieken huis zat. mijn zus zat naast me huilen "gem niet huilen is nergens voor nodig" zeg ik met een zwakken stem. "hazz!!!" zei gem blij en stond regt en gaf me een knuffel. "gem kun je me los laten ik heb geen adem meer" zei ik en ze liet me direct los. 

"sorry haz ik heb je gewoon echt gemist ."zei ze en ging terug zitten. "hoe voel je je ?" vroeg ze nog en keek me aan. "ik heb wel wat pijn maar het gaat." zei ik en gaf haar een kleine glimlach.

"je wilt echt niet weten wat er nog is gebeurd." zei ze. "wel gem vertel het maar vertel eerst hoe  lang ik hier lig en hoe ik hier  terecht ben gekomen AAH" zei ik en knijp mijn ogen dicht van de pijn.  

"wel ma en pa kregen ruzie en ik was aan het bemoeien maar mijn pa werd dan boos op me. echt heb hem nog nooit zo boos gezien als deze keer. zijn ogen waren echt rood van de woede, hij zat eerst acht ma aan met een mes maar hij had dat dan op gegeven omdat ik mij bemoeide. toen jij naar beneden kwam zag je dat pa mij net wou neer steken en jij sprong er voor het mes was recht in je maag en voor je het besefte viel je flauw ik ik schreeuwde hard tegen hem en begon toen te huilen  en toen is pa weg gelopen ma zat in schok en ik wou haar nog kalmeren maar het ging niet. ik zag toen u gsm liggen en hoorde Louis naar u aan het vragen en heb het hem uit gelegd  ik ben terug bij u gaan zitten en toen was Louis er en  toen de mug . Louis ging met jou mee naar het zieken huis en ik bleef thuis voor ma te kalmeren.zo dat was het  en je liegt hier al 3 dagen. " zei gem en ik verschoot. "zo heb ik pa nog niet gezien sins ik weet niet 6 jaar geleden. " zei gem nog.

"waar is louis?" vroeg ik en ze vergroothaar ogen ze had blijkbaar niet verwacht dat ik het ging vragen. "well... huuum..." begint ze. "gem is er iets waarom kan je niet normaal antwoord geven? er is toch niets erg met lou he? " zei ik en zag ze wat droevig kijken. "jawel haz, wel eerst louis is omvergereden door een auto. ten tweede hij ligt nog steeds in coma en ligt in een kamer hier niet ver vandaan." zegt ze.  ik verschoot wat ze zei en ik begon te huilen. 

plss remember me ||❤|| Larry Stylinson ||❤||Where stories live. Discover now