18

182 10 0
                                    

Harry:

"Hoe heb je het verpest?"de vraag die ik normaal niet wou horen is juist gevallen. " wel eerst ik heb zayn hem laten slaan en stampen en heb hem zwart gemaakt bij zijn eigen vrienden en heb het zelf aan gevraagd met Luke en hij heeft ja Gezegt. Dus heb een andere relatie." zei ik en Liam keek met grote ogen naar me. "Ja je hebt het best wel verkloot maar Louis Vergeef je toch ? Weet hij het al?" "ja hij weet het en hij is terug Louis geworden hoe hij was voor het ongeluk." zei ik met een lachje.

"Harry kijk wie er af komt" zei Liam en ik keek de richting heen waar Liam naar keek. Als ik niet dacht Louis kwam onze kant op. Ik lachte en hij kwam er bij staan. "Hi boys. "zei hij blij en keek trots. " heb je toch naar me geluisterd ik zei toch dat het niet zo moeilijk was. " zei ik terug. En gaf hem een lach. "Eigenlijk heb je gelijk ik voel me terug normaal enige is zal zayn mij vergeven ik weet niet hoe hem ga vergeven van zijn daden maar hij wel mij beste vriend maar nu is het Blink Baar Luke." zei Louis minder blij. "Eei niet zo treuren slaag wat gaatjes bij elkaar Waas zayn is zo dat hij u kan zien en je hebt hem terug. Of Doe pay Back." zei Liam. "Ja dat kan ik wel." zei hij en Knipoogde naar mij.

"Wete morgen Ben ik ook weer de oude of vandaag al." zei ik en dee mijn nep piercings uit. Morgen kom ik weer in mijn Styles outfit en Ben ik helemaal de oude na die tattoos dan." zei ik en we schoten in de lag. Ik zag Louis naar me kijken. Ik Weerde mijn blik naar mijn voeten en bloosde. Als Luke dit nu weet is hij zo boos op me.

"Wel ui jongens het is maar beter dag terug ga of ik krijg vragende Luke en zijn op mij af." zei ik en ging weg. Ik keek naar Louis die teken doe voor te smsen. Ik stak mijn GSM in de lucht en ging door naar zayn en Luke. 

"Wat ging je eigenlijk doen?" vroeg zayn die een sigaret op stak. "A gewoon nog wat met oude vrienden gepraat." "toch niet die Louis eh ?" vroeg Luke. "Nee waarom vraag je dat. " omdat ik het wel zag hoe dat jullie naar elkaar keken toen hij de poort uit liep de vorige keer Ben niet blind eh." zei hij. "Luke het is niet wat het lijkt" zei ik en stond recht. "Harry ik weet niet hoor maar je doet al raar sinds ik hem paar stompen heb gegeven ik dacht dat je boos op hem waart." " was ik ook maar alles kan veranderen." " wetje ik Snap zelf niet dat luke voor je is gevallen want je bent een even faggot zoals Louis even walgelijk." riep hij. "Trouwens waar zijn je piercings ?" vroeg zayn. "Weg waarom" "gewoon het viel op en wees nou eerlijk heb jij iets gehad met tommo ?" vroeg  zayn nog. "Ja wij hadden iets" zei ik en keek hem aan. "Dacht  ik al ." zei hij en hij nam een grote trek van zijn sigaret en blies de rook in mijn gezicht.

"Wow beweer je nu dat je mij gebruikt voor Louis terug te krijgen ?" zei Luke boos."nee zo is het niet ik heb echt van je gehouden echt waar ik wou je echt niet gebruiken" zei ik maar hij luisterde niet.  "Hoe kon je jij vuile hypocriet ik had het kunnen weten dat je niet te vertrouwen was." riep Luke worden en stond recht. "Weet wat ik Doe met mensen die mij gebruiken." hoorde ik hem woedend zeggen.

Ik schudde rap mijn hoofd. Luke kwam dichter en nam mij met mijn arm mee. Ik piepte van de pijn en wou me Los trekken maar niet hielp. Ik werd richting de wc geduwd. Plss niet weer. "Luke plss laat me Los we kunnen het gewoon toch uit praten " zei ik. "Ik praat niet met mensen zoals jij je had beter dood gegaan in het ziekenhuis." riep hij kwaat. Hij gooide me tegen de grond en mijn hoofd botste tegen de lavabo. Een pijnlijke Scheut schiet in me en begon te schreeuwen van de pijn. Ik ging met mijn hand naar mijn hoofd en voelde iets nat. Ik keek naar mijn vingers waar bloed op zat. Blijk Baar licht mijn hoofd open. "Ou bloei je en beetje. Wat erg toch spijtig dat Louis je niet kan helpen eh. Van mij mag je dood bloeien. Vuile klier." riep hij en ik kruip naar een hoek. "Nu Ben je wel stil eh Harold." "noem me niet zou." zei ik en begon wazig te zien. Ik hoop dat dit rap ophoud.

plss remember me ||❤|| Larry Stylinson ||❤||Where stories live. Discover now