17

179 10 0
                                    

Louis:

Ik keek vragen naar Harry. "En wil je praten?" vroeg hij voor de 2de keer.
"Harry laat me nu even het is al erg genoeg dat ik alles nu terug weet en hoe ik normaal Ben is het dan niet normaal dat ik even rust nodig heb" "jawel maar ik wil gewoon spreken hoe het verder ga met ons" zei hij terug. "Harry er is geen ons meer sinds dat ik alles was vergeten. Ik zag wel dat je gelukkig bent met Luke dus Doe maar. Ik heb zelf Niall gekust door dat weet ik alles weer dus ik wil even gewoon alleen denken. Ga gewoon terug naar school Harry het is niets voor jou om te spijbelen." zei ik en wou weer vertrekken. "Lou plss ik heb je nodig ik zweer het ik heb Luke eigenlijk genomen om de gevoelens voor jou te vergeten maar dat lukt amper ik hou van je Lou echt. Maar toen je zei dat je me niet kende werd ik zo kwaat op mijn eigen dat ik mezelf verbood om op jou te zijn."zei Harry en nam mij aan mijn arm vast.

" Sorry Harry maar ik weet niet of alles terug als vroeger gaat zijn kijk je nou je hebt tattoos en een piercing in je lip hoe kan alles terug zijn als vroeger? Kijk mij ik Ben nu een sukkel die niet meer populair is zoals vroeger ik Ben laf geworden." zei ik hem aan. "Lou zeg dat nu niet en trouwens die piercings zijn nep ik kan die gewoon weg halen en zo veel tattoos heb ik nu ook weer niet ik doe mijn kleren terug aan zoals altijd. En lou jij bent nog altijd die sturen kerel die iedereen stopt en slaat als ze iets verkeerd doen." zei hij."Harry je snapt het niet ik kan het gewoon niet meer OK ik kan niemand meer slaap of stampen ik Ben laf ." zei ik en trok mijn arm uit zijn grip. "Het is beter dat ik naar huis ga ik zie je nog wel Miss" zei ik en keek hem aan.

"Als er iets is stuur me of bel me je hebt mijn nummer." zei Harry en vertrok de andere richting heen. Ik keek op mijn GSM en ging tussen mijn contacten ik zag Harry staan als : hazza❤ 
Pff ik weet niet wat ik moet denken. Maar ik denk dat het tijd is om te veranderen. Terug de Louis die ik altijd was.

Harry:

Ik ging terug richting school als ik op school kwam ging juist de bel. "Hi haz wat had je vergeten eigenlijk? " vroeg Luke die samen met me wandelde naar het les lokaal. "Vergeten?" vroeg en keek vragend naar hem. "Ja je zei dat je even naar huis ging om iets te gaan halen dat je vergeten was." zei luke. Ow shit helemaal vergeten. "Wel ik dacht dat ik mijn portemonnee was vergeten maar die lag blijkbaar in mijn kluisje." zei ik maar als leugen. "Ow OK " zei hij en we liepen het lokaal in waar de meneer al op ons zat te wachten. 

"Goeiemiddag" begroette ik de leerkracht en ging me aan mijn vorigen plaats zitten aan het raam.

Ik keek het raam uit en zag Louis de school in gaan. Hij had zijn outfit weer aan die hij altijd droeg toen hij stoer was ik was zo blij dat hij terug de oude was. Ik moest direct lachen toen ik hem zag. Op een bepaald moment keek hij mij aan en zwaaide naar mij ik zwaaide terug en gaf hem een glimlach die hij ook naar mij dee.
Ik gaf mijn aandacht weet op het bord waar de leerkracht uit leg op gaf.

Toen het pouze was tussen de 2 lesuren wachten we op de volgende leerkracht voor een ander vak.

Ik keek nog eve n naar buiten komen EK dan naar Luke die bij mij op dat bank ging zetten.
"Naar wie zwaaide jij?" vroeg hij nieuw schierig. Ik kan moeilijk zeggen dak naar Louis zwaai want zayn en Luke hate hem nog steeds. "Naar mijn zus" loog ik tegen hem. Ik haat liegen maar het toch niet voor zo lang mag ik hopen.

In de pouze zaten we met z'n allen bij elkaar bij het basketbalveldje ik zag Niall droevig zitten met zijn groepje in het gras zwz iets met de situatie van Louis en hem. Ik keek nog wat rond en zag Liam alleen steentjes gooien.

Omg wat heb ik gedaan. Ik heb mijn beste vriend vernederd voor heel de school  gewoon omdat ik niet wou luisteren naar zijn uitleg dat was zelf geen goeie reden om hem te slaan ik Ben zoon sukkel."Boys Ben zo terug." zei ik en ging richt liam.

"Hi Liam" zei ik en ging naast hem zitten. "Kom je me nog meer zwart maken voor heel de school of heeft Meneertje meer redenen om ve voor gek te zetten ?" vroeg hij. "Nee Liam ik kwam naar hier om Sorry te zeggen. Ik weet ik heb je voor heel de school voor Schut gezet maar dat was echt niet de bedoeling. Ik wist wel dat je me wou helpen en ik had beter naar je moeten luisteren ik Ben zo Dom geweest niet normaal en  daarvoor spint het mij echt zo erg. Trouwens ik heb je advies een beetje gevolgd wel wat te laat maar ja. Dus Louis weet echt alles terug niet door mee maar door Niall hij had Niall gekust en zag alles terug voor hem hij is van school gerent en keek me toen aan en zag dat er iets was ik Ben achter hem gerend en hebben we staan praten ik miste hem zo hard ik was blij dak hem hoorde maar Liam ik heb zo alles verpest" waren mijn laatste woorden ik hoop dat hij nu niet ga vragen waarom want heb niet zo zin om dat te zeggen.

plss remember me ||❤|| Larry Stylinson ||❤||Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu