5

352 16 0
                                    

Louis:

Ik zat al een tijdje gezellig naar tv te kijken tot ik  ineens word gebeld.

"Ja met Louis?" Nam ik op. "Hey Lou " hoor is Harry iets droevig zeggen. "Wat is er ?" Vroeg ik terug. "Wel mijn ouders zijn net gescheiden en willen het gezin in 2 splitsen dus mijn pa ga dus terug naar onze oude woning en ik moet met hem mee maar ik heb gevraagd of ik hier ook niet mag blijven maar ze zeiden nee ik vroeg dan aan mijn ma of ik dan aub hier mag blijven maar ze wou het niet ze zei zo van ja kunt gij niet bij u vriendje gaan wonen want ander moet je mee met pa dus ben ik tegen mijn moeder uitgevlogen omdat ze mij niet meer bij haar wil en ik ben jonger dan Gemma dus ik vond ik niet eerlijk dus mijn zus is dan ook buiten gezet en nu heb ik en gem ruzie mee ma dus mijn vraag aan u is zouden.." zei Harry maar ik onderbrak hem.

"zeker mogen jullie hier overnachten mijn ouders vinnen dat niet erg ze zijn er toch amper meestal maar 2 a 3 dagen per maand dus ja kom maar af" zei ik  "Lou je bent echt de beste Ly " zei Harry. "Harry voor u doe ik  alles en Ly To maar ik ga afleggen want ga slapen slaap wel zie u morgen op school" zei ik en wachtte op antwoord.

maar hoorde niets "hallo???" vroeg ik maar kreeg nog steeds  geen antwoord. ik hoor alle maal gerommel en geroep. "alles ok daar?" vroeg ik maar kreeg geen  antwoord tot ik ineens help hoor roepen is dat Harry?" Louis help" hoor ik Gemma zeggen aan de telefoon wenend.

"gem wat is er" vroeg ik en ze antwoordde direct"Harry wou even naar beneden gaan en zag mam met pap vechten maar vader was wat door gedraaid en had een mes vast en zat achter mijn moeder aan maar dan gaf hij op omdat ik begon te schreeuwen dan  wou net mijn vader me  neer steken en Harry kwam er voor staan en kreeg mes in hem, Louis kom snel aub Harry bloeit echt hard hij is zelf flauw gevallen." zei ze snel ineen keer.

"ik kom eraan met ambulance ik ben er direct." zei ik en belde  de mug legde alles uit en ging rap naar Harry's huis. ik wou net bellen en Gemma dee de deur open. "o god Lou je bent er."

"aub zeg dat alles ok gaat met hazza?" zei ik en keek haar aan." ik weet het niet hoor hij ligt in  ma haar armen en pa is gevlucht kom binnen." zei gem en liet me binnen ik zag Harry liggen zijn   t-shirt die niet zo wit meer zie is onder bloed ik ging naast hem zitten en barstte in tranen uit.

de mug was er snel en nam Harry dringend mee naar de spoed afdeling zijn hartslag is laag en ziet er iets bleker uit ik hoop dat hij het red.

ik zat paniekerig heen en weer te stappen in de wacht zaal tot de dokter er aan kwam. "en is hij terug stabiel?" vroeg ik maar iedereen keek me aan.

"Louis laat we even praten we hebben Harry laten inslapen voor 3 dagen en dan is hij terug de ouden hij is super veel bloed verloren en is nog veel te zwak om terug naar huis te gaan dus hij blijft hier. Louis dat is niet het enigste vroeger toen Harry nog jong was heeft hij ook zo een mes in hem gekregen en toen waren we er net op tijd bij maar deze keer is het erger en ja hij moet gewoon sterker worden en genoeg bloed hebben om terug naar huis te gaan is snap wel dat je bezorgd ben maar hij red het wel Harry is een door zetter dus het komt goed." zei de dokter en ging terug door. 

"Wow wat hoe Harry heeft het nog al eens gehad ?" Vroeg ik .

"Ja paar jaar geleden is hij ook geraakt met een mes en we waren en net optijd bij anders had hij het niet overleefd. " zei hij nog eens.

"Hij komt er nu toch wel door hè dokter." Zei ik en keek hem aan.

"Ik denk van wel Louis maar het kan altijd veranderen je weet het nooit." Zei hij terug.

"Als je wil mag je gaan kijken hoe het met hem is in de kamer ik ga maar eens voort an het werk nog een prettige dag verder Louis."

"Ja dankje jij ook" zei ik terug en ik ging de kamer van Harry binnen.

plss remember me ||❤|| Larry Stylinson ||❤||Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum