3

432 16 0
                                    

Harry :

Ik ging de avond terug naar huis en kwam net de hal binnen en mijn moeder stormt op mij af. "Omg Harry waar was je ik heb u 3 keer gebeld en waarom pak je niet op" zei mijn moeder over bezorgd. "Rustig mam ik was bij een vriend van mijn school. Dat heb ik je toch gezegd voor ik vertrok en hoe was het met de baan." vroeg ik. Ik keek mijn ma aan en ze trok me mee naar de woon kamer. je weet dat ik en je vader het moeilijk hebben en dat we vaak ruzie maken maar Harry bij de zaak is alles prima alleen ik en je vader groeien een beetje uit elkaar." zei ze en ik zat daar me mijn grote ogen te staren ik wist zo dat ik tranen ging uit Basten maar hielt het nog in. "WaT" zei ik en liep naar mijn kamer ik hoorde mijn moeder nog iets roepen maar verstond er niets van ik mijn kamer op slot en plofte me in mijn bed neer en barsten in Wenen uit.

Waarom nu nu het net zo goed gaat gebeurt er dit. Ik wil nie dat er iemand weg gaat. Ik wil niemand verlaten. Ik wil gewoon dat ze terug samen zijn. Ik zat heletijd te denken door welke reden dat ze gaan scheiden. Ik wil het weten. Ik liep in de hal boven en klopte op de werkkamer van mijn vader. "Ja" zei hij. "Pa mag ik binnen komen?" vroeg ik. "Ja hoor "  zei hij.  Ik wist dat ik ofwel mijn ma amper ga zien of mijn pa ik moest het echt weten nu liefst.
Ik ging binnen en keek hem aan ik liep naar hem en gaf hem een knuffel. "Pap weet jij soms wie wan jullie ergens anders gaan wonen ? " vroeg ik en ik veegde een traan weg. "Wel Hazza het is moeilijk om te zeggen maar ik verlaat het huis. " zei hij en keek mij aan. "Naar waar?" vroeg ik en ik geef hem een knuffel terwijl ik terug tranen voel lopen. "Ik ga terug naar ons oud huis." zei hij. "Wat zo ver" zei ik en keek hem aan. "Sorry Hazza maar het kan niet anders een huis hier vinden is niet meer mogelijk." zei hij. "Maar ik wil niet dat ja weg gaat. Ik wil gewoon dat alles was zoals vroegen" antwoorden ik en ging uit zijn kantoor. Ik ging naar beneden en ik zag mijn zus (gemma) voorbij gaan. Ze zag er iet vrolijker uit dan mij. "Hey broer" zei ze als ze me ziet en gaf me een knuffel. "Laat aub niet los Gem." zei ik en bleef met haar knuffelen. "Weet jij het al dat onze ouders gaan scheiden en dat pa terug naar ons oud huis ga?" vroeg ik. "Ja spijtig genoeg van wel" zei ze en keek sip. "Ik hoop dat we niet worden gesplitst" zei ik en gaf haar weer een knuffel. "Ik ook niet har" zei ze en begon ook in tranen te vliegen.

"Gezin bespreking!" riep ons ma. We gingen naar de living en zaten met ons 4 bij elkaar.

"Zoals jullie weten gaan we dus scheiden en ik en jullie vader hebben besloten om het gezin in 2 te splitsen dus een gaat iemand met jullie vader mee naar het oude huis in Cheshire en de andere blijft hier bij mij." zei ma. Ik en Gemma kijken elkaar aan . "wat ik wil echt geen afscheid nemen van mijn zus" zei ik en er rolde een traan naar beneden. "Sorry lieverd we hebben het zo besproken en het blijft zo er gaat dus een me mij naar Cheshire. En da is ...."

plss remember me ||❤|| Larry Stylinson ||❤||Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu