22

194 13 1
                                    

Louis:

Ik  was aan het eten het eten dat Harry heeft klaar gemaakt ik Ben hem zo dankbaar."mag ik soms weten wat is is gebeurd en waarom je zo doorweekt was en je hebt geweend?" vroeg hij. Het was stil ik gaf geen antwoord en begon met mijn vingers te prutsen. "Lou plss zeg het me ik maak me nu echt zorgen."" ik heb in   het park geslapen" zei ik stilletjes maar bij hoorde het.""waarom kwam je niet naar mij?" "je antwoorden niet en ik heb dan mij gewoon op een bankje gelegd en Ben in slaap gevallen." "omg Sorry Lou echt sorry" zei hij en kwam naar. Ik en van mij een knuffel. "Geen. Jet je Be t de enige nu die ik nog heb." zeg ik en hij kijk me niet begrijpend aan.

Nu is het dus tijd om alles uit te leggen aan hem. "Wel gisteren avond Ben ik toch terug naar huis gegaan omdat mijn ouders net terug waren van zaken reis. Ze wist niet dat ik Gay was en of ik een vriendje had." zei ik en slikte."en toen ?"vroeg Harry.

"Ik heb het vertelt maar mijn ma geloofde mij niet ze zei dat ik gek was geworden door dat ongeval ze begon naar mij te schreeuwen van je Bent net zo een vuilert als je echte vader. En van zoon vuile mensen hoeven geen liefde ze verdienen zelf geen leven. Ze heeft me zelf fagot genoemd ik wou er op in gaan maar deed het niet ik was in schok. Dan zei ze dat ik het huis uit moet. En heb ik terug gezegd dat ik hier meer heb gewoond dan jullie en toen werd ze razend kwaad en Ben ik maar naar park gelopen." zei ik met snikken er door. Na dat ik dat gezegd heb kwamen de tranen ik besefte nu pas echt wat er net is gebeurd. Ik Ben door mijn eigen moeder gewoon op straat gezet zonder dat ik mijn spullen kon mee nemen.

"Louis als je wil mag je hier wel blijven mijn ma vind dat niet erg. " echt " "ja ik laat mijn vriendje toch niet zo maar buiten in de kou slapen." zei hij en gaf me nog een zoen."dankje hazza" zei ik en kijk hem aan. Hij veegde de tranen weg en ik keek hem aan. "Die tranen verdiend ze niet." zei hij en planten zijn zachte lippen op de mijne. We stonden te kussen tot we ineens GE kuch  horen. Ik en Harry keken op en het was Gemma die in de keuken Is gekomen. En we begonnen te blozen. "Zo te zien zijn de tortelduifjes al vroeg wakker." zei ze en vertrok naar de ijskast. "Zus er is nog spek met ei over." "o thanx Harold." zei ze en keek naar Harry die met zijn ogen rolde.
"Zus als Mam vraagt waar ik zit zeg dat ik met Louis in mijn kamer Ben." zei hij en trok me mee naar boven.

We waren boven in zijn kamer. Ik moet zeggen. Er ziet er veel meer netjes uit dan mijn kamer. "Louis als je wil gaan we vandaag je spullen bij jou thuis  gaan halen. Want je kunt hier ook niet mijn kleren helentijd gebruiken." "bwa ik vind dat je kleren best wel goed zitten." zei ik lachend. Ok ik wil mijn spullen wel maar dan moet ik naar huis waar mijn ma zit ik wil echt niet weten wat ze zal doen. "Wil je dan wel mee gaan" vroeg ik. "Natuurlijk ik wil wel dat er niets gebeurd met je." zeg hij. En ik laat me neer ploffen en kijk naar het plafond. En Harry kwam naast me liggen. "Harry" "ja""dankje"" waarvoor" "alles ik Snap eigenlijk niet waarom je nog mijn vriendje wil zijn ik heb je zo hard gekwetst. Ik ben echt wel een sukkel" "eei Geef toch niet maar je bent wel mijn sukkeltje" zei hij en valt mij aan door mij te kietelen.

"Haha ha-rr-y hahahaha stoppen hahaha"na een  tijdje stopte hij en lagen we op het bed lachend. Ik voel me zo blij bij hem wie kan er nu niet blij worden van zo cute krullen bol als Harry die kuiltjes krijgt als hij lacht die mooie groene ogen die je lief aan kijken. De manier hoe hij je knuffelt wanneer er iets is. De manier hoe hij doet als hij blij is hij is gewoon in een woord perfect. Maar ooit zal hij mij verlaten weet ik zeker ooit zal deze mooie jongen mij haten  zoals iedereen doe bij me. Ooit zal ik nooit meer zijn zachte lippen op de mijne voelen. Ooit zal ik nooit meer de warme knuffel van hem voelen. Maar wat ik zeker weet is dat ik hem nooit laat gaan en wil verlaten echt nooit.

plss remember me ||❤|| Larry Stylinson ||❤||Kde žijí příběhy. Začni objevovat