ad

1.5K 219 108
                                    

ting

telefon aku berbunyi . ada orang hantar chat . siapa pula orang ni .

handsomejin-
hello babe

cutiehye
?

cutiehye
kau siapa malaon ?

handsomejin-
baca u/n

cutiehye
handsomejin?

handsomejin-
thanks puji saya handsome

handsomejin-
cuba fahamkan u/n saya tu /wink/

cutiehye
bapak nak muntah

aku ni bukan pandai main teka teki . hurm handsomejin . hand.some.jin . EH BIJAKNYA AKU ! Jadi dia ni Jin . Syaitan Jin ? kay gurau .

Seokjin . Heh chat orang tetiba Hai babe . eyuw siapa babe kau . Tapi kalau nak panggil babe un apa salahnya an . /senyum miang/

cutiehye
heh seokjin rupanya

cutiehye
acah gila u/n . puji diri sendiri !

Laju tangan aku menaip hina dia . HAHA perasan handsome . Kalau iyepun takyah an nak buat handsome tu jadi username . buat seokjin je tak boleh ke ? alamak

handsomejin-
ewah ewah sedap eh kutuk
orang lain punya u/n

handsomejin-
u/n awak tu ? cutiehye ?

handsomejin-
tak acah ke tu ?

Well well . Aku bengang . HAHAHAHA BODO AH . Aku keluar dari app chatting tu . pi mampos .

ting .

aku baru je keluar dari app tu , si jiran sebelah rumah aku ni pula chat aku . aish , geram pula aku

joonie🎶
hOi

what the— joonie ?  HAHAHAHA lawak apakah ini joonie . muka macam gangster u/n joonie . ini boleh jadi bahan lawak untuk 1000 tahun .

cutiehye
yejoonie

cutiehye
u/n tak boleh “cute” lagi ke ?

joonie🎶
ey ! SUKA HATI AKU AH

marah nampak ? ey cute betul lah !

❝ soulmate ❞ joon ; ✔Where stories live. Discover now