af

1K 164 6
                                    



joondimple ✨ :
kau kat mana sia ?

joondimple ✨ :
kau sekolah ke tidak ? aku
tunggu kau lama gila ni

minnn ♡ :
demam . kbai

joondimple ✨ :
demam rindu aku ke ?

read7:30 a.m

wow buat lawak ke namjoon ni ? aku tak ada mood nak bergurau manja dengan kau lah setan . aku demam ni rugi je kalau kau dapat penampar . aku buka YouTube dan cari video PewDiePie untuk menghiburkan hati .

namjoon's side

aik ? seen je ? aku cuba nak hiburkan hati dia je . disebabkan si hyemin ni dah ponteng , apa salahnya kalau aku ponteng sekali . aku masuk dalam rumah untuk tukar baju .

t-shirt hitam plain menjadi pilihan , seluar rip jeans aku sarung di kaki aku . rambut bagi nampak dahi biar hyemin yang demam nampak aku terus sihat . kacak , aku blow kiss di hadapan cermin

aku buat keputusan untuk belikan buah tangan untuk si budak demam yang emo tu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

aku buat keputusan untuk belikan buah tangan untuk si budak demam yang emo tu . sikit sentap , tidak guna betul . sampai kedai serbaneka aku amik coklat . lantak kau lah hyemin makan sampai gemok . geram aku

joondimple ✨ :
woi budak emo

joondimple ✨ :
kejap lagi aku melawat
kau tau

minnn ♡ :
tak sekolah ke sia kau ?

joondimple ✨ :
taklah ! kau tak sekolah tak
syok . aku nak buli siapa nanti ?

minnn ♡ :
malas ah layan kau . bye

joondimple ✨ :
tak rilex ah bossku

read8:57 a.m

kena tinggalkan read je eh . dasar emo ! geram betul aku . dapat aku gigit kau kejap lagi memang bocor pipi kau !

aku berjalan menuju ke destinasi aku iaitu rumah budak emo yang demam tu .

hyemin's side


" hyemin , namjoon kesayangan kau ni dah sampai . aku suruh dia naik atas ha " suara yoongi mengganggu kenteteraman aku lah siot . video yang sedang bermain laptop ku aku pause kan .

pintu terbuka dan namjoon berjalan masuk . aku lihat atas bawah si namjoon ni , bapak handsome . nak jumpa siapa bodo pakai macam ni . rasa sakit hati pula

" hoi , budak emo " aku jeling namjoon . aku takde mood ni au . kena pelempang sia sia hidup .

" pakai macam ni nak jumpa awek tepi jalan ke apa ? " soalku sengaja nak sakitkan hati si joonie joonie yes papa ni . namjoon pandang aku tak puas hati selepas itu dia tersengih .

" awek tepi jalan tu kau lah " balasnya dengan senyuman sinis . aku tunjuk penumbuk ke arah namjoon . namjoon gelak besar dan jalan menuju ke arah ku .

tanpa segan silu dia baring di sebelah aku . plastik putih yang berada di tangannya dihulurkan kepadaku . " coklat untuk budak emo "

" wa thank you !! macam tahu je aku nak makan coklat " aku peluk bahu namjoon . namjoom pula hanya tersenyum bangga .

" wei nah laptop ni , aku penat nak letak atas riba aku " namjoon ambil tanpa banyak bunyi , laman web Netflix dibukanya .







❝ soulmate ❞ joon ; ✔Where stories live. Discover now