l

1.9K 276 46
                                    

celcom buat hal semalam . macam nak maki pun ada . haish

enjoy !

-

" Kau ni an semaklah . Berambuslah "

" eh , sombong ye . aku tak hingin pun jalan dengan kau " eh mamat ni sombong . menyampah . Dia berjalan di sebelahku . aish . halang pemandangan aku lah .

" Habistu , kau lalu sini kenapa ? "

" Kau tahu tak ada jiran baru depan rumah kau ? "

" tahu . "

" Okay , orang tu aku lah . Sebab tu aku lalu sini ngek "

" macam mana kau tahu tu rumah aku . "

" heh , pagi tadi . Aku nampak kau kelam kabut bersiap " hmph . memang pagi tadi aku kelam kabut . Aku cari uniform sekolah lah tadi . aku gantung kat mana ntah , aku pun lupa . Dahlah pakai bathrobe(?) je . Hish hish hish .

Wait ... bathrobe ? dia nampak ke wei ? bathrobe tu dah lah pendek . Eeeeee astaga asdgkhlfyskz

" kau ..? "

" nampak . cekci "

" WOI KAU PEHAL NGENDAP AKU ! BYUNTAE LAH KAU "

" aHahahaha rilex . aku nampak kau pakai bathrobe je . Pakai baju tak nampak . "

" tAPI kaU STILL NGENDAP AKU AN . " aku rasa macam nak jalan mengesot sekarang ni . malunya ..... nak nangis pun ada .

" Chill lah gila . Aku tak nampak yang lain pun "

" kau lah gila , gila . Nasib baik lah .. "

" memang lah nasib baik . Mak aku panggil suruh sarapan time tu . Kalau tak .... "

" wOI Ni lebIH ! " aku menghempuk bahunya dengan kuat .

" Ahahahaha . Tak sakit doe , lembut je kau pukul :) auchs "

" asdghjsldpendpq z " aku mencarut .

tunggu kau Namjoon !

×

❝ soulmate ❞ joon ; ✔Where stories live. Discover now