z

1.4K 229 18
                                    


Aku berjalan di antara Namjoon dan Seokjin . Suasana agak tegang . Aura apa entah keluar dari si Monster dengan Bapok ni . Tiba tiba Seokjin tarik tangan aku dan tinggalkan Namjoon dibelakang .

" Kenapa bawa dia sekali ? Kita an nak keluar berdua je . " Aku memandang wajahnya .

" Dia ajak aku keluar , jadi aku bawalah dia sekali . " Aku memandang kebelakang untuk melihat Namjoon . Dia mengangkat kedua keningnya . Seokjin pula hanya tengok aku .

Namjoon sudah berada di sebelahku . Aku menarik lengannya , " Jalan cepat sikit please "

Aku dan Namjoon jalan meninggalkan Seokjin . " Ya ! Kidalyo "

Hari yang meletihkan . Aku merebahkan diri ke atas katil . Ahh . Selesanya dapat baring atas katil ni .

Ppak Ppak

Bunyi apa benda tu ? Aku melihat tingkap bilik .

Ppak Ppak Ppak

Aku bingkas bangun dari katil dan menuju ke arah tingkap . Aish , nak apa si Namjoon ni . Pecah tingkap bilik aku dia baling batu .

Aku membuka pintu atau tingkap yang macam jenis slide tu . Slide window ke slide door ke asalkan slide . Aku keluar ke ruang balkoni . Aku bercekak pinggang .

" Apa kau nak ni ? " Dia hanya tersengih . Creepy kay .

" Selamat Malam . Tu je nak cakap . Kay bye " Namjoon menutup slide door itu dan masuk ke dalan biliknya .

Sempat dia menghadiahkan flying kiss . Atau dalam bahasa melayu . Ciuman terbang . Kay itu aku main bedal je . Lepastu dia gelak .

Aku aish , angin betul . Tapi entah kenapa aku rasa geli hati . Aku tergelak kecil dan masuk semula ke dalam bilik . " Selamat malam juga . "

❀❀❀

❝ soulmate ❞ joon ; ✔Where stories live. Discover now