ae

1.2K 174 9
                                    

" namjoon " aku panggil namjoon yang sedang khyusuk berjalan disebelahku .

" apa kau nak ? " soalnya sambil memandangku .

" takkan lah aku nak kau kan ? mestilah aku nak makan . aku lapar ni " aku buat muka comel sikit walaupun dia rasa tak comel tapi apa aku kisah kan ?

" fikir comel ke setan ? " namjoon membuat muka jijik .

" fuckyou " aku cubit pinggangnya .

" sakitlah budak ! ah ye lah jom kita pergi makan " yeaaa aku tersenyum . tapi aku still cubit dia lagi .

" em lepaslah sakit ni bongok " aku hanya hiraukan .

" sayang , baik sayang lepaskan sebelum daddy cium " namjoon buat muka pervert . dADDY ? I SNATCHED MY WIG

" eww wtf daddy ? "

" yup . i'm your daddy and you're my baby "

aku pijak kaki namjoon dan aku pukul bahunya . tolong jangan bual otak kuning hijau lumutlah ! aku ini innocent lah setan .

" middlefinger untuk kau " aku berlalu pergi tinggalkan namjoon dibelakang . aku dapat dengar suara gelak halus dia .

namjoon peluk bahu aku . " aku gurau lah baby "

" babi "


"

wei . kau nak aku suruh kau teman pergi mana sebenarnya ? " soalku . pinggan yang sudah kosong aku tolak ketepi .

" teman jalan . aku bosan tu yang ajak kau keluar . kalau kau nak anggap ni date pun boleh " namjoon kenyitkan mata .

" kau nampak garfu ni ? sebelum garfu ni hinggap kat mata kau baik kau jangan jadi miang " aku ambil garfu yang berada di pinggan kosong dan tunjuk dihadapan mukanya .

" bapak seram " namjoon gelak . aku tertawa kecil .

" so lepasni kita nak pergi mana ? " aku pandang namjoon . namjoon menongkat dagunya diatas meja . dia memandang aku . pergh tergoda kalau dia tenung dalam macam ni .




" how about wayang ? " soalnya sambil mengangkat kening kananya . aku tersenyum teruja .

" sure "





unknown :
hi sayang .

minnn ♡ :
siapa kau hanat ?

minnn ♡ :
mana dapat number ?

unknown :
i'm ur daddy

minnn ♡ :
fuckyoukimnamjoon

minnn ♡ :
mana kau dapat number
aku ni setan ?

joonie ✨ :
bro-in-law

minnn ♡ :
ew

minnn ♡ :
apa nak ?

joonie ✨ :
nak kau :3

joonie ✨ :
jk jk . thankyou
teman aku ❤❤

emoji hati ???????????

minnn ♡ :
most welcome bro !

minnn ♡ :
pehal moji tu ?

joonie ✨ :
👏👏*

joonie ✨ :
typo

minnn ♡ :
ouhhh buat terkejut je hehu :3

ouh typo :(((( EHHH PEHAL KAU NI MINNNN ?

minnn ♡ :
lain kali nak ajak teman
belanja je aku nanti aku teman !

joonie ✨ :
baik bossssss

joonie ✨ :
selamat malam :)))

minnn ♡ :
selamat malam juga
dimple :p


dimple ? sebab dia ada lesung pipit so why not . hehuhehuhehu

joondimple :
dimple ? comel !

macam tuannya . eh eh kkkkkkk sign out

joondimple ✨ :
sweetdream

minnn ♡ :
typo ? 🙄

joondimple ✨ :
no . aku memang
nak send moji tu

read . 11:54pm

hotak dia joonnnnnnnn pipi aku dah kemerah merahan dah . em hanat betul . aku off kan phone dan tarik selimut hingga ke paras mata .

aku malu :(((((: aku tersenyun sendiri dan . bbom aku terlena dalam mimpi .




setelah berkurun akhirnya aku hupdate kannn
mohon support semula ye cerita ni .

eden busy lately :3
mwah setepek .



btw minnn ♡ tu
namjoon yang save contact
hyemin macam tu .

hyemin tak tahu .
sama macam namjoon tak tahu .

why u sad ?
idk nan molla

pape roger bosskur








❝ soulmate ❞ joon ; ✔Where stories live. Discover now