o

1.9K 269 46
                                    


dah beberapa chap ni , ti selalu typo tangannya kepada tangganya . SAMPAI SENPAI SAYA TEGUR . MEMALUKAN (;∀;)

 MEMALUKAN (;∀;)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


-


Aku datang ke sekolah awal untuk melaksanakan rancanganku . Aku berjalan dengan gembiranya . Barang - barang tu semua aku dah angkut sekali .

Namjoon , tunggu aku :) hehe


Aku masuk ke kelas . Lampu dan kipas aku buka . Aku pergi ke tempat duduk aku . Beg diletakkan di tepi meja . Paku tekan , dan gergaji kecil aku keluarkan dari beg aku . HAHAHA

Nasiblah kelas kosong . Kalau ada orang , memang tak jadi plan aku .

" Arghh " aku terkejut . Ada oranggg . Macam mana aku boleh tak perasan dia tadi . Manusia itu memandang aku .

" Kau nak buat apa tu ? " aku tergamam

" ah-ah , kau diam diam sudahlah . nanti aku rasuah kau . okay ? "

" APA RASUAH !? Kau tahukan , aku ni president kelas ni . " aduhhh aku lupa si Hoseok ni president kelas .

" tapi tak apa , berapa rasuah yang kau nak bagi ? " aik ? tiba tiba nak pula rasuah aku . huh , lantaklah duit aku terbang , asalkan plan aku jadi .

" erm 15000 won ? "

" Bolehlah , mana rasuah tu ? " aku mengeluarkan duitku dari purse . Bye sayang , anak mama . Nanti , mama cari anak baru tau . Pergilah ke tuan baru kamu . Aku mencium duit itu .

" woI JANgaN CiuM ! baK DuiT TU cePAT " TAMAK BIN GELOJOH betul ! aku menyerahkan duit itu dengan terpaksa aku relakan duit aku pergi meninggalkan aku .

" Okay , aku diam . " Dia mengambil lalu sambung tidur . Dia nak jadi geng abang aku tak ? Datang kelas terus tidur . Ish ish ish .

Rancangan aku teruskan . Paku tekan tadi , aku letakkan di atas kerusi . Aku susun elok elok . Jangan risau , paku tekan tu saiz kecil je .

Gergaji tadi , aku potong salah satu batang besi tu . Aku tak tahu lah nak terangkan . Alah kerusi punya batang yang ada 4 tu . Huh tulah , tak tahu nak describe .

Lepastu dah potong . aku letakkan semula macam nampak kerusi asal . Nanti dia duduk , bontot dia kena paku . Lepastu dia jatuh . MEMANG LEBAM LAH BONTOT KAU NANTI NAMJOON . NANTI BONTOT KAU MACAM BONTOT HOSEOK . BESAR JE

HAHAHAHAHAHAHA

×






❝ soulmate ❞ joon ; ✔Where stories live. Discover now