n

1.8K 262 45
                                    

" Aku nak buat apa eh dengan Namjoon tu ? Upah orang cabul dia ? Siapa je nak cabul dia ? Erm erm ... Culik dia ? Eh , dia tak adalah buat salah teruk sangat sampai nak kena culik . "

aku berfikir idea jahat . Huh ! Seseorang boleh membantu . HAHAHAHA

ttuk ttuk ttuk

aku mengetuk pintu bilik abang tersayang aku . Nak idea baru sayang , kalau tak memang taklah aku nak sayang dia . Eh , aku sayang apa abang aku ? SEMUA JELES TAK ADA ABANG SEHODOH ABANG AKU KAN ? HAHAHAHA

" siapa tu ? " suara Yoongi menjerit dari bilik dia .

" ADIKMU TERCINTA , YANG BAIK LAGI CANTIK , LAGI HEBAT , LAGI BERGAYA "

" aku tak ada adik yang baik , cantik , hebat , bergaya . " huf !

" ALORH CEPATLAH BUKA "

" siapa kau !? "

" alorh , aku adik kau yang hodoh buruk . "

" ouh , kau baru betul adik aku . huh masuklah , pintu tak berkunci " APAKAH INI SEMUA !? MACAM MENYESAL PUN ADA AKU TAK BUKA PINTU TADI . KALAU AKU TAHU , TAK ADALAH AKU NAK MENGHINA DIRI AKU SENDIRI

maaf capslock . keyboard hang . tipu je

" huh , nak apa ? " Yoongi yang sedang terbaring sambil menonton televisyen di biliknya . Aku baring di sebelahnya .

" tolong aku "

" semaklah kau , baring sebelah aku " aku hanya mengendahkan

" tolonglah aku "

" kalau bab pelajaran , maaf ! aku ni terlampau genius nak bantu kau "

" bukanlah "

" dahtu ? "

" hehehe , bagi aku idea jahat boleh "

" itu je ? kau beria terpekik terlolong depan bilik aku nak idea jahat je ? "

" yelah "

" kau memang bengap . idea jahat pun tak boleh fikir . "

" alah kau ! aku minta bagi je ah ! "

" sabarlah ! aku nak fikir "

" fikir fikir , aku nak idea jahat paling jahat . setakat , letak bubble gum kat kerusi tak jahat sangat "

" aku baru nak cakap tu . kalau macam tu , meh aku bisik " dia menarik telinga aku . sakit pula tu , lalu dia berbisik sesuatu . aku tersengih .

" terima kasih atas idea itu " dia tersenyum sinis . aku bangun untuk keluar dari bilik dia .

" eh , terima kasih je tak cukup "

" habistu kau nak apa lagi ? "

" kau turun bawah , masakkan ramyeon aku lepastu bawa susu dutch lady . "

" ramyeon dengan susu tu dah habislah ! "

" kau ada otak kan ? pergilah belikan " ish . menyampahnya aku . dia ada kaki kan belilah sendiri .

" ish . duitlah ! "

" pakai duit kau , nanti aku bayar ! "

" ah tak ada ! kau dah berhutang dengan aku banyak . kau tak bagi duit , aku malas nak belikan ! "

" kedekut . ambil duit aku dengan beg dompet aku tu . Ambil 10000 won . Baki , keep the change " entah cukup ke tak nak ada baki . Lakhanat .

×


Okay , ti malas nak update . HAHAHAHAHA

bye

❝ soulmate ❞ joon ; ✔Where stories live. Discover now