t

1.7K 242 39
                                    


HyeMin's ,

" Wei keluar jom " ajak Seokjin . Aku memandang Seokjin dengan mata dikecilkan . Seokjin mengangkat kedua dua keningnya .

" Pergi ? " Seokjin hanya tersenyun . Dia merapatkan mulutnya ditelinga ku . alahai , geli siot . " Bimil "

" Alahai kau ! Itu pun nak berahsia . Gedik ah . Malas aku layan kau " aku menutup buku . Hendak disimpan di dalam beg . Seokjin tertawa kecil .

" Okay fine . Kita pergi jalan jalan dekat taman . Nanti aku belanja kau ice cream " aduh ni yang tak leh go ni . " K " aku balas . acah jual mahal je ni duh .

" Nanti aku tunggu depan rumah kau . Bye cayang . Muah " Seokjin memberikan flying kiss . Eyuw geli siaa tapi cair lah juga

-

No one ,

Namjoon yang berada di sebelah SeokJin hanya mendengar apa yang mereka berdua bualkan . Tak boleh jadi . Dia kena skodeng

" Wei " tegur Namjoon . Hyemin memandang Namjoon . " Pe ? " balasnya . Ish tak ikhlas .

" Tak ada apa apalah " Hyemin menjeling Namjoon . Nyirap darah Hyemin .

" Alah kau ni kang . Sekor sekor manusia nak buat aku marah . Dah lah tadi sesuka hati kau nak cium aku . Tak pasal pasal aku cium kau kang " Hyemin membebel sambil berjalan menuju ke luar bangunan sekolah . Begitu juga Namjoon .

" Whut ? Kau nak cium aku ? Meh lah . Bibir aku sentiasa terbuka untuk kau . Meh " Namjoon memuncungkan bibirnya . Hyemin menepuk bibir Namjoon .

" Aduh "

" Huh dasar miang ! "

-

" Woi HyeMIN kaWAN KAu daTANg ni hUH " jerit Yoongi . " Ye sabar "

Hyemin turun dari tingkat atas . Dia menjeling yoongi yang melihatnya tidak puas hati . Apa ntah masalah dia  .

" Bende kau tengok aku macam gitu ? " 

" Pakwe kau eh ? Macam bapok je aku tengok " Yoongi berkata sambil memeluk tubuhnya .
Hyemin menjeling abangnya itu .

" Hotak kau . Kawan jelah "

" Ouh baguslah . Aku rasa lebih baik kau dengan Namjoon " Hyemin membutangkan matanya . Mahu terjojol biji matanya .

" Eyy tak nak aku . Lebih baik aku dengan yang kau kata bapok tu . Eyyy eyy " ikutkan hati Hyemin mahu sahaja dia baling kasut .

" Eleh kau . Dah lah bermabus cepat "

" Ish ! "

-

Namjoon mengikut mereka berdua dari belakang . Dijarakkan diri sebanyak beberapa meter atau sentimeter .

Namjoon's ,

Apa sahaja je si Seokjin ni nak ajak Hyemin keluar . Aku kena ikut , takut dia apakan si Hyemin tu . Sian Hyemin . Eh ? Apasal aku beria eh nak ikut ?

Huh lantaklah , aku dah ikut dah pun . Alang alang menyeluk pekasam biar sampai ke pangkal lengan .

Diaorang dah duduk kat kerusi taman sambil sibuk jilat ice cream . Setakat ice cream , aku boleh bagi lagi banyaklah . 2 lori pun boleh aku bagi .


Eh eh . Seokjin buat apa tu ? Woi ! Dia cium Hyemin woi ! Woiii . Aku tenangkan diri . Jangan gila sangat . Nanti tak pasal pasal aku kena duuk hospital .

Aku dah cium dia dulu wei . Kau lambat . HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

" uhuk " aku terbatuk . Dengan rasa bangganya aku pulang ke rumah .

-

Hyemin's ,


" Wei bibir kau comot " Tegur Seokjin . Aku mengelap bibir ku dengan tisu . Pantas tangan Seokjin menghentikan perbuatan itu .

" Apasal kau ni ? Aku nak lap lah bengong " Dia tersenyum sinis . Tiba tiba bibir dia mendarat di bibir aku .

Eh apasal semua orang nak cium aku hari ni ? Lawa sangat ke bibir aku ? Aduhai !

-

tototototototo . idea aku tak berapa nak ada . Jadi terimalah seikhlas hati chap ni . HAHAHAHAHA

❝ soulmate ❞ joon ; ✔Where stories live. Discover now