37.Deo

822 39 1
                                    

Jos jedan :D

PAZNJA!!! Ovaj dio je jakooo perverzan i pripremite se za preokret u prici 3:)

XXXVII Deo:

Petnaestominutnu tišinu je prekinulo tupkanje kiše po prozoru. Vreme uglavnom uvek pogodi kako se ja osećam, trenutno jadno, bedno, pokislo, iznevereno, ljuto, tužno...
On je isti položaj imao od početka razgovora. Šake na licu, a laktovi na kolenima. Da nije tupkao nogama i stvarao čudnu buku, pomislila bih da je zaspao. Ona bolnička haljina mu i nije baš pristajala po veličini, ali nanjemu je svakako izgledala divno. Svi ti mišići i tetovaže se vide i on izgleda prilično sexy... Ne Judy! Ne dozvoli da te obuzme njegova lepota, drži se svog stava. Nisi ti ničija lutka i niko te neće iskorišćavati ni na koji način.
Judy: I šta sada? - progovorila sam posle dužeg ćutanja.
On je samo podigao glavu, duboko udahnuo i prešao rukama kroz kosu, ostavljajući me bez odgovora. Ionako sam bila napeta i nervozna, ne treba da me izaziva.
Judy: Tebi se obraćam Malik! - oštro sam rekla.
Primetila sam da želi da se okrene ka meni, ali nisam imala snage da ga pogledam u te lažljive oči pa sam uzela jedan pramen kose i pravila se da me jako interesuje. Delićem oka sam zapazila njegove krvavo crvene oči i u meni se takođe javila želja da zaplačem, ali ostaću jaka.
Zayn: Žao mi je... - glas mu se izgubio u vazduhu.
Judy: I to je sve? - ponašala sam se zaista odvratno, ali zaslužio je.
Koliko god me boli ovo ignorisanje i sve ove reči koje mu upućujem, još više me boli činjenia da me je lagao svo ovo vreme. Nikada ga nisam ni pitala za njegovu prošlost, barem ne detaljno, ali nisam očekivala ovo. Ne mogu ni da ga zamislim kao nekog zlog tipa. Ume nekada da bude strašan i jeziv, ali znam da u duši nije takav... valjda.
Zayn: Šta dođavola želiš od mene? Ne mogu da promenim prošlost! - njegov povišen ton je samo označavao početak još jedne prepirke.
Judy: Zašto si me lagao? Zašto mi nisi rekao istinu?
Ispustila sam pramen iz ruke i ljutito ga pogledala, primetivši da se i u njemu javlja bes.
Zayn: Rekao sam ti da nisam mogao. Mislio sam da ćeš me odmah ostaviti i zaboraviti. To ne bih podneo...
Judy: Da me zaista dobro poznaješ znao bi da to nikada ne bih uradila. Svi mi imamo neke greške iz prošlosti koje nas ubijaju, ali nisi morao da ih kriješ.- glas mi se polako smirivao, kao i Zayn.
Zayn: Možda si upravu? Možda te ne poznajem dovoljno.
Pogledala sam sa nevericom u njega. To sam navela čisto kao primer, ali me je ovo sada potpuno iznenadilo.
Judy: Izgleda da ni ja tebe ne poznajem. - kratko sam rekla.
Zayn: Želiš li da upoznaš celog mene... ovde...sada... - hrapavost u glasu se sve više isticala.
Znam šta planira i taj maleni smešak mu neće pomoći. Kako može uopšte o tome i da razmišlja sada kada smo u ovakvoj situaciji?
Judy: Samo sanjaj Malik.
Pogledala sam u stranu jer mi je postajalo sve više neprijatno. Kako smo uopšte došli na ovu temu?
Zayn: Znam da to želiš...
Ma... kako se samo usuđuje?! Šta on misli da je? Šta on misli da sam ja?
Judy: Ne skreći sa teme. - ošinula sam ga pogledom.
Onaj smešak je sve više i više rastao na njegovom licu, a meni nikako nije bilo jasno kako smo dogurali do ovde.
Zayn: Crvenilo na tvojim obrazima mi ukazuje na to da želiš... želiš me Judy.
Trenutno se jako čudno osećam. U pravu je, ali pobogu i mozak obavlja neku funkciju u mom telu. Nema šanse da će se to dogoditi, ne sad.
Judy: Ko je Louis? - skrenula sam sa teme.
Zayn: On sada nije bitan.
Pogledao me je svojim zavodljivim pogledom i meni je postajalo sve teže i teže da ne mislim na njega, njegovo telo, oči, usne...
Judy: Bitan je!
Ma kakav Louis? Briga me za njega. Sve što trenutno želim je Zayna, ali ne sme to da vidi. Srce, prekini da me zezaš!
Zayn je ustao i naslonio se leđima na prozor pokazivajući svoje telo kroz providnu, pa nazvaću je haljinu. Je l' on razume da me ubija? Svaki mišić mu se savršeno ocrtava, svaka crtica na telu, a u kombinaciji sa slabom svetlošći s polja izgledao je neodoljivo.
Izgleda da je primetio da ga posmatram pa je prekrstio ruke i dodatno me ubio pokazujući razvijenost svojih bicepsa i tricepsa. Pogledala sam ga u lice kako bih barem malo sebi skrenula pažnju sa njegovog tela, ali ni tamo nisam našla utehu. Svetlost oko glave mu je davala nekakvu mističnu lepotu, a on je kao šlag na tortu zagrizao donju usnu i primamljivo me pogledao.
Toliko mi je teško da se obuzdan i ne zaletim se tamo da ga poljubim. To bi jednostavno pokazalo koliko sam ustvari jadna i kako lako praštam. Neće moći!
Zayn: Stari prijatelj...
A? Ufff... potpuno sam zaboravila na pitanje koje sam mu uputila.
Judy: Tako se ne priča sa starim prijateljima. Reci mi istinu!
Udahnuo je i prešao prstima preko zakorele krvi na ruci. Sada se krvarenje zaustavilo i to je bila barem jedna pozitivna stvar u celoj ovoj situaciji.
Zayn: Rekao sam stari. Nije više.
Judy: Šta se dogodilo? - upitala sam kao iz topa.
Zavodljivost sa lica je nestala i zamenio ju je nekakvom misteriozno-jezivom facom. Više mi se pre sviđao.
Zayn: Izdao me je.
Nerviraju me ovi njegovi kratki odgovori. Želim sve da čujem, zašto je to toliko teško reći? Zakašljala sam se kako bih mu dala znak da nastavi, ali ga on nije protumačio.
Judy: Kako pobogu?
Već sam postajala nervozna i prstima sa sve jače stezala pokrivač ispod sebe.
Zayn: Ne mogu da pričam o tome Judy...
Spustio je glavu, a ja sam ludela u sebi. Ne može da me ostavi ovako neobaveštenu. Ne mogu ni da mu čupam reči iz usta.
Judy: Tako je. Samo nastavi da kriješ stvari od mene. Ja sam ionako niko i ništa.
Pogledao je u mene, a ja sam samo skrenula pogled. Stvarno se osećam kao jadnica u ovakvoj situaciji. Čula sam koračanje i uskoro osetila ruku na bradi koja mi je okrenula glavu ka njemu. Žmarci su mi prošli kroz telo od samog njegovog dodira. Tako ga želim...
Zayn: Reći ću ti sve pod jednim uslovom.
Malena iskra mu je zasvetlela u oku.
Judy: Kakvim uslovom?
Zayn. Želim nešto.
Telo mi je zadrhtalo kada se sasvim približio mojoj faci skoro je dodirivajući.
Judy: Št-šta želiš?
Njegov topao dah mi se rasipao to licu i vratu. Da li je ovde odjednom postalo tako vruće ili to samo ja gorim?
Zayn: Tebe. Sad i odmah.
Šapnuo mi je to na uvo i zatim počeo lagano da ga gricka. Svaka dlaka na telu mi se naježila, ali moram protiv sebe. Nekako sam uspela da ga odgurnem od sebe i pobegnem sa kreveta.
Judy: Zaboravi! Ja nisam jedna od tih devojaka iz tvoje prošlosti.
Približila sam se zidu koji je najviše udaljen od njega i rukama ga lagano dodirivala. Zayn je imao nekakav zavodljivi smešak ma licu dok mi se približavao, korak po korak.
Zayn: Nisi, ali si devojka moje sadašnjosti a i budućnosti.
Njegov dominantni hod je u meni budio uzbuđenje. Čak i sa povređenom nogom je uspevao da izgleda tako savršeno i sexy. Kako mu to uspeva? Uskoro mi se skroz približio i mogla sam da osetim njegovu bliskost u samom telu jer je ono jako burno reagovalo na svaki njegov pokret. Gurala sam ga rukama, ali ne previše jako jer je sva snaga iz mene jednostavno nestala. Naravno da se nije pomerio. Nageo se napred, do mog uveta, i na njemu ispustio par uzdaha, a vruć dah je samo podizao temperaturu u mom telu i imala sam utisak da ću eksplodirati.
Zayn: Znaš da samo tebe želim i volim - šapnuo mi je, a moje se telo po ko zna koji put ukrutilo i naježilo od njegovog očaravajućeg šapata.
Judy: Znaš da možeš bilo koju da imaš. - pokušavala sam da glumim Louisova glas, ali to je njega samo zasmejalo.
Zayn: Ja ne želim bilo koju. Želim samo tebe.
Ubijao me je svojim dahom i glasom. Ludim iznutra. Njegova blizina me je ubijala. Taj snažan ,,Malik miris" će me dovesti do groba. Zašto mi to radi? Nageo se napred i prvo liznuo moju naježenu kožu vrata, a zatim je počeo i da ga sisa. Njegovi zubi i jezik su kružili po površini mog vrata stvarajući u meni nalet energije, ludila...
Zayn: Svi treba da znaju da si moja.
Govorio je to sa teškoćom dok me je bukvalno obeležavao.
Judy: Nemoj...
Pokušavala sam da ga odgurnem rukama, ali nisam imala dovoljno snage. Sve što znam je da će sada trebati dani da taj pečat nestane, ali u ovom trenutku to i nije baš bitno.
Nagela sam glavu na stranu još više mu izloživši vrat i zatvorila sam oči uživajući u svakom njegovom dodiru. Znam da bih sada trebalo da se ljutim na njega... ali jednostavno su mi misli zaokupirane nečim drugim. Uhvatila sam gornji deo njegove odeće i uz blago grebanje ga vukla ka dole. Sa njegove strane sam dobijala samo uzdahe. Još uvek se nije odvajao od mog vrata i izgleda da je želeo da me obeleži za sva vremena.
Obeležena... to nekako čudno zvuči, a ,,njegova" zvuči još čudnije. Nikada nisam razumela kakav je to osećaj kada pripadaš nekome i činilo mi se patetično i odvratno, ali ovo je nešto sasvim drugačije. Volim činjenicu da sam samo njegova.
Konačno se odmakao od mog vrata, ali tu nije bio kraj molim mukama. Blago je puhao u to mokro mesto terajući me da se iznova i iznova naježim.
Odmakao se od mene i okrenuo mi glavu ka sebi nateravši me da ga pogledam.
Zayn: Znao sam da me želiš.
Ta rečenica me je tako iznervirala da sam ga svom snagom ponovo odgurnula i udaljila se još više od njega.
Judy: Idiote! - viknula sam mu dok sam prolazila pored njega.
Pokušao je da me uhvati za ruku, ali sam se izmakla i pobegla na drugi kraj sobe. Upravo se igramo mačke i miša, a ja sam očigledno miš.
Zayn: Samo sam bio u pravu.
Nije prestajao da me nervira. Ovo je namerno radio, kao nekakvu vrstu osvete.
Judy: Ja nisam kao ostale Zayn, nikada nisam bila, niti ću.
Zayn: Svejedno me želiš.
Koliko god da je bio u pravu, nikada mu to neću priznati. Ponašao se jadno i odvratno.
Judy: Prekini! - vikala sam mu sa druge strane sobe dok mi se polako približavao.
Zayn: Ne poričeš. To znači da sam u pravu.
Smešio se i bio mi je sve bliže i bliže. Sa svakim korakom, moje telo se sve više i više grčilo i opuštalo. Stvarno je jako burno reagovalo na njega i u nekom slučaju ga mogu i razumeti.
Judy: Ne želim te - lagala sam.
Zayn: Oh stvarno?!
Skroz mi se približio ponovo me terajući skroz u ćorsokak iz kog nema izlaza. Svojim telo me je skroz pribio uz zid i donjim delovima (znate na šta mislim) se trljao uz moje. Ne mogu da verujem da je ovo Zayn? Da li mu je ovo pravo lice koje je krio od mene svo ovo vreme ili je samo prolupao. Uglavnom, ovo me je tako privlačilo i uzbuđivalo. Sa svakim njegovim pokretom sam ispuštala po jedan uzdah koji se itekako čuo. I Zayn je takođe to radio, samo mnogo tiše. Ne mogu da verujem šta mi se dešava.
Pogledala sam u njega i njegove oči su bile zatvorene, a usta otvorena. Skroz se skoncentrisao i uživao da me muči. Vruć vazduh iz njegovih usta je ponovo završavao na mom licu i mislila sam da ću se ugušiti od zagušljivosti.
Zayn: Tvoje telo me tako želi. Mogu to da osetim- šaputao je.
Njegovo preveliko samopouzdanje mi tako ide na živce. Pun je sebe.
Zayn: Sve me žele...
Ovaj komentar je bio stvarno nepotreban. Toliko me je iznervirao da sam poželela da mu opalim šamar i naučim ga pameti. Kako može to da govori? Odvratno je i jadno, a ja sam se osećala kao svaka prosečna ku*vica.
Podigla sam ruku u nameri da ga udarim, ali pre nego što je i uspela da mu se približi, on ju je uhvatio i pribio uz zid iznad moje glave. Hladnoća zida mi je malo prijala da se opustim, ali sam i dalje želela da ga udarim. Drugom rukom sam takođe pokušala da ga ošamarim, ali ona je završila u istom položaju kao i predhodna. Bila sam bespomoćna, pribijena sa svake strane zidom ili njegovim jakim telom.
Zayn: Pokušaj to ponovo mala!
Mala? Tako me je nazvao? Šta se dogodilo sa njim? Da li je to stvarno on? Ja jednostavno ovakvog ne mogu da ga prihvatim. Koliko god on bio privlačljiv, osećala sam se bedno zbog njegovih reči koje su me iznova i iznova vređale.
Uneo mi se u facu dodirujući svojim nosem moj.
Judy: Kretenu!
Nisam ništa više ni imala da kažem. Stvarno me je izneverio. To je njega samo nasmejalo i u deliću sekunde mi se približio sasvim da započne poljubac. Koliko god sam pokušavala da mu otežam taj posao tako što nisam pomerala usne, toliko je on bio spretan i nadvladao me. Leptirići u stomaku su divljali i krv je ključala u mojim venama. Svoje pokrete donjim delom tela je ponovo započeo i time me zvanično ubio. Uzdahivala sam, stenjala i blago jecala u isto vreme, ali to je njega samo još više palilo.
Zayn: Želim te Judy - stenjao mi je za vratom.
Ja sam mu samo odgovarala uzdasima koji su sami bežali sa mojih usana. Zašto mi je ovaj Zayn tako privlačan?
Pružio je ruku ka dole hvatajući se za moj šlic od farmerki, na šta se moje telo sasvim zgrčilo.
Judy: Neee...- uzdisala sam.
Pogledala sam u njega, a on je imao onaj svoj zavodljivi smešak na licu. Skupila sam noge jer nisam imala druge mogućnosti da se odbranim.
Zayn: Judy!
Judy: Nemoj!- govorila sam uporno.
Zayn: Zašto? Ne želiš da saznaš ništa? Drugačije ti neću reći.
Šta se ovo dešava sa njim? Ne mogu da verujem kako se ponaša. Šta se desilo sa onim pažljivim Zaynom? Ovaj mi se i nije baš dopadao jer se ponašao bahato i previše samouvereno.
Nisam mu ništa odgovorila, ali sam noge malo opustila i time mu omogućila da mi šlic od farmerki sasvim spustio dole, a dugme otkopča. Ne želim to... ne u bolnici. Uvukao je ruku u moje farmerke ma na levom boku i poskočila sam od tih njegovih radnji. Nekakva toplota me je grejala iznutra kada sam osetila njegovu vrelu ruku na mojoj goloj i izloženoj koži. I dalje me je svojim telom pritiskao uz zid ne dozvoljavajući mi nikako da se pomerim, a kamoli odbranim. Njegovi čuperci na glavi su mi golicali facu dok mi je ljubio vrat. Gorim!
Ruka mu je zalazila sve niže i niže, a i farmerke su pokrivale sve manju površinu mojih nogu. Disanje mi se automatski ubrzalo, a za srce da ni ne pominjem. Sa boka je rukom krenuo ka suprotnoj strani (znate već gde) a ja sam instinktivno skupila noge što se njemu nimalo nije dopalo.
Judy: Neee...- glas mi se gubio u vazduhu
Uspeo je da ih raširi i stane između ne dopuštajući mi da ponovim isto. I želim i ne želim ovo da uradimo. Želim ga, ali ne ovakvog.
Ruke mi je i dalje držao čvrsto prislonjene uz zid stvarajući blagu bol u predelu zglobova. Farmerke su mi se uskoro našle malo ispod kolena, a ja nisam imala nikakvu mogućnost da ih podignem. Nije mogao da mi pusti ruke jer bih u suprotnom pobegla, pa je nogama uspeo da ih odstrani. Ostala sam samo u gaćicama i bilo mi je jako jako neprijatno. Njemu se očigledno svideo prizor pa se sasvim pribio uz moje malecno, nezaštićeno, donje područje. Mogla sam da osetim njegovu ,,muškost" na svojim intimnim delovima.
Čekaj! On nema gaće? Ta skoro providna, platnena haljina je bila jedina stvar koja mu je prekrivala telo. Ovo je smišljeno, nema šanse da je baš sad zaboravio da ih obuče!
Glasno sam izdisala dok je on klizio gore-dole, levo-desno po mojim izloženim delovima. Ruke su mi bile beskorisne, kao i noge, pa sam pokušala jedino zubima da se odbranim, ali vilica mi je zadrhtala kada sam zagrizla njegov vrat. Jednostavno nisam imala snage to da uradim, ne mogu da ga povredim. On je zastenjao i nasmejao se.
Zayn: Šta pokušavaš?
Pogledao me je svojim, trenutno mračnim očima zbog preloma svetlosti, i zagrizao usnu.
Judy: Bra...nim se... - vilica mi je i dalje drhtala i nisam mogla ni jednostavnu reč da izgovorim.
Zayn: Tebi je valjda jasno da se ne možeš odbraniti.
Uputio mi je nekakav mračan i ozbiljan pogled, a mene je samo prošla jeza od toga. Hrapavi glas i taman pogled su mi samo uvlačili strah u kosti. Osećam se tamo maleno i nezaštićeno. Nikada ne bih ni pomislila da će mi od njega trebati zaštita.
Zatvorila sam oči i osetila da više nismo tako bliski. Ugledala sam ga kako brzim pokretima skida onu jednodelnu odeću sa sebe i to je značino 3 sekunde nepažnje. Odmah sam krenula da bežim, ali bilo je prekasno. Nisam napravila ni dva cela koraka, a on me je već uhvatio za struk i ruke, agresivno me gurajući nazad ka zidu. Snažno sam udarila leđima i pritom ispustila bolan jecaj. Oči su mi se zatvorile od bola koji se protezao od ramena pa sve naniže.
Zayn: Gde si pošla Judy?
Dubok glas je terao moje telo da sve više i više drhti. Izgledao je tako mračno, opasno, a ipak tako sexy i privlačno. Slaba svetlost sa prozora mu je naglašavala svaki mišić posebno, a lice činila tako mističnim. Ponovo mi se maksimalno približio i stavio ruku na moje gaćice. Noge su mi odmah proradile na njegov dodir i pokušala sam nekako da ga udarim kako bih pobegla, ali kao da je predvideo svaki moj pokret i vešto ih je izbegavao. Dođavola!
Zayn: Sačuvaj snagu... trebaće ti!
Ovo mi je zvučalo kao pretnja. Zar pored svega što mi se dešavalo u životu i on, jedina osoba kojoj sam verovala, mora da ga komplikuje?
Uhvatio ih je i nežno povukao ka dole izloživši sebi moje jako intimne delove. Mišići na nogama su mi se grčili od golicanja koje je stvarao svaki njegov pokret, ali i od nelagodnosti. Uskoro su i one bile daleko od mene. Ovo sve postaje tako jezivo i ja nemam nikakav način ovo da sprečim.
Judy: Zaynnn...
Nije ni obratio pažnju na mene, samo je nastavio sam mojim mučenjem. Ponovo mi se sasvim približio i kao i malopre, trljao svoje bokove o moje. Sada je osećaj bio intenzivniji jer nijedno od nas nije nosilo odeću, i to me je izluđivalo. Pogledao me je prodorno u oči, a ja sam samo zadrhtala od tog pogleda.
Zayn: Ni ovo ti neće trebati.
Uhvatio je rub moje majice i polako je povukao ka gore. Prstima je nežno prelazio preko moj golog stomaka i time stvarao još veću vrućinu u meni. Zatvorila sam oči u trenutku kada je i majica bila otklonjena. Ruke mi je pustio samo na par trenutaka i uskoro ih ponovo ščepao podižući ih visoko iznad moje glave. Ali, nisu još dugo ostale zarobljene. Pustio ih je tačno u trenutku kada je prestao sa svojim kruženjem bokovima i kada se zabio u mene. Vrisnula sam od naleta bola i obe ruke prebacila preko njegovog vrata, do leđa. Stajao je mirno, u meni, par trenutaka, a onda počeo da se pomera napred-nazad.
Judy: Zayn-n-n...- glas mi je vibrirao dok je on tek počinjao sa svojom akcijom.
Nije ni pogledao u mene, nije ga bilo ni briga, već je samo brže i jače nastavio sa svojim radnjama. Vreo dah je ostavljao na mojim grudima dok je čelom bio naslonjen na moje. Telo mi se ubrzano znoji i on je kriv za to. Obe ruke su mu bile oko mene i nije mi bilo spasa... ponovo.
Otkucaji srca su postajali sve brži i jači dok je pumpao vrelu krv u svaki delić tela. Osetila sam vibriranje na jagodicama prstiju i uhvatila sam Zayna za plećke, sasvim nežno, ali kako je on ubrzavao, tako sam i ja sve jače zabijala nokte u njih. Na svaki njegov pokret dobijao je uzdah kao odgovor sa moje strane. Imala sam štošta da mu kažem, ali nisam imala snage. Mozak je želeo da prestane sa ovim, ali telo se sve više zagrevalo za njega. Izgleda da telo odnosi pobedu. To je to, mačka je uhvatila miša u svoje kandže i nema mu spasa.
Judy: Prekini- mozak se ubacio.
Ali, i sada me je potpuno ignorisao i samo nastavio sa svojim mučenjem, sve jače i brže. Mokra kosa mi je padala preko lica, ali nisam imala snage da je sklonim. Njegovo čelo je stvaralo dodatni pritisak na moju glavu koja je već bila pritisnuta od zid sa zadnje strane. Gušim se u sopstvenoj toploti i nedostajalo mi je kiseonika, svežeg. On je konačno pogledao u moje oči i pokazao mi svoje zadihano lice, sasvim crveno, ali ipak savršeno. Valjda je primetio da se gušim, pa je blago duvao u moju facu i na taj način me rashlađivao. Zatvorila sam oči i pokušala da uživam u ovome, ali mi bol nije davala mira. Bio je tako grub i to mi i nije baš prijalo. Do sada je bio nežan, manje-više, ali sada je drugačija priča. Valjda je bio isfrustriran i želelo da se iskali na nekome, u ovom slučaju meni i u meni. Poklanjao mi je svaki delić sebe, ali kao da je bio nekako udaljen, odsutan. Pogled mu je bio prikovan na moje umorne oči, ali kao da je samo fizički bio tu. Psihički je bio ko zna gde.
Nakon petnaestak minuta našeg očnog kontakta i njegove neprestane radnje, zatvorio je oči i ponovo spustio glavu ka dole. Pokreti su postali sve jači i brži terajući me da sve više uzdišem i jecam za njegovim vratom. Osećala sam jak nalet energije iznutra i to je moglo samo jedno da znači. Nakon par trenutaka sam svršila, ali on se i dalje nije zaustavljao. Vrištala sam dok su mi se suze spuštale niz vrelo lice, ali to njega nije sprečavalo. Znao je da je dosta, ali jednostavno nije hteo da stane.
Judy: Molim te...Zayn... - nije obraćao pažnju na moj izmoreni glas.
Ruke su mi se jedva držale za njegova snažna leđa ostavljajući znojave tragove. Celo telo mi je premoreno, a on kao da se tek zagreva. Odakle mu sva ova snaga.
Uhvatio je moje ruke nameštajući ih sa obe strane moje glavei svu težinu prebacio na njih. Šake su mu bile jako vlažne i vrele, a to je dodatno zagrevalo moje ionako užareno telo. Pokreti su je postepeno ubrzavali dok u jednom trenutku nije stao i dozvolio mi da dođem do daha. Podigao je glavu i teško izdisao na mom uvetu dok je proživljavao svoj orgazam. Osetila sam toplu tečnost u sebi i taj osećaj me je ubijao. U jednom trenutku mi je bilo neprijatno, u sledećem mi je veoma prijalo, kasnije me je malo bolelo, pa golicalo... Dušu sam ispuštala.
Očekivala sam da će se sada skloniti, ali kada je tečnost prestala da zalati u mene, on je samo nastavio da se pomera napred-nazad. Šta? Ponovo?
Ja ovo neću izdržati! Klimave noge su me jedva držale u uspravnom položaju, a njegove ruke na mojima su mi davale potporu. Tako sam umorna a uopšte ne razumem odakle mu sva ova snaga i volja. Mislila sam da ću se svakog trenutka onesvestiti od umora i iscrpljenosti, ali me je on iznova i iznova iznenađivao svojim pokretima. U jednom trenutku je bio sasvim nežam, a već u sledećem grub i agresivan. Srce mi ubrzano lupa već jedno pola sata, ako ne i više, koliko ovo radimo i mislim da ću na kraju dobiti srčani udar. Da li je prednost to što smo u bolnici? Šta ako neko uđe u sobu i zatekne nas ovako?
Judy: Nemoj više... Zayn! . skiknula sam.
Podigao je glavu ka meni i zaista sam se prepala od njegove namrgođene face. Šta sam uradila?
Zayn: Nisam završio - šapnuo mi je na uvo.
Ma šta sam ja ovde? Lutka na kojoj, ili bolje reći u kojoj, se ti prazniš? Lutka na kojoj lečiš svoje komplekse? Imam i ja dušu, mada nikoga nije briga za to.
Judy: Molim te... stani... - nisam imala ni snage ni volje da mu se usprotivim.
Bila sam mu sasvim pokorena, pod njegovom kontrolom radeći sve ono što mi kaže. Previše sam premorena da bih normalno razmišljala i to je bila jedina stvar zbog koje sam mu dopuštala ovo. On nije želeo da stane već se samo približio hvatajući zubima moju donju usnu.
Zayn: Tako mekana...topla...- uzdahivao je u moju facu.
Ja sam bolno, ali ipak tiho jaukala jer me je svaki mišić u telu boleo. Klimave noge su svakog časa mogle da me izdaju, a glava je svaki čas klonula ka dole. Kosa, sva slepljena i mokra mi je padala preko lica oduzimajući mi i ono malo kiseonika što sam udisala. On je prislonio svoj stomak uz moj i na taj način me pridržavao, dok su mu bokovi još uvek radili. Gotovo da više ništa nisam osećala dole, samo sam želela da se što pre završi. Ovo predugo traje i zaista mi je potreban odmor.
Intenzivna bol se ponovo vratila dole kada je sasvim ubrzao svoje prejake pokrete gurajući me sve jače iz zid. I bez ruku je uspeo da me podigne par centimetara iz zid dok su mi se leđa grebala od hrapavu površinu. Glasno je zaječao dok je po drugi put u razmaku od desetak minuta doživljavao orgazam. Teško sam izdahnula i zajecala kada sam ponovo osetila toplu tečnost u sebi. Sada ju je bilo previše i počela je da prska okolo, po zidu, podu i našim nogama dok se on postepeno zaustavljao.
Naši uzdasi su ispunjavali ovu jezivu prostoriju, a pregrejana tela su je grejala. Oboje smo teško disali dok su nam se užarena tela dodirivala, a on je zagrizao usnu i spustio glavu ka dole kako bi video šta je uradio. Nadam se da je sada ponosan jer je uništio svaku lepu sliku koju sam imala u glavi o njemu. Isti je kao i svi. Samo mu je jedna stvar glavi i iskorišćava devojke kako bi sebe opustio. Verovala sam mu...
Klonulu glavu mi je podigao rukom i spustio nežne usne na moje nateravši me da mu izvratim poljubac. Jedva da sam pomerala usne od umora, a on je ponovo dominirao.
Tela nam se polako hlade dok me ljubi, ali i dalje se ne udaljava od mene. I dalje se nalazi u meni dok mi se par njegovih kapljica spušta niz noge uz slabašno golicanje. Ni je dan deo tela ne osećam i on je jedina osoba koja me drži u uspravnom položaju. Ruke mi vise na njegovim leđima i ne miču se. Telo mi je sasvim istrošeno, bukvalno je otkazalo.
Prekinuo je poljubac koji je. kada se sve lepo sagleda, vodio sam sa sobom jer ja nisam nimalo učestvovala u njemu. Polako je pomerio kukove nazad izvlačivši se iz mene dok sam ja verovatno po poslednju put zastenjala. Još par kapljica mi se spustilo niz noge kada me je sasvim napustio. Pustio mi je ruke ostavivši me samo da skliznem niz ovaj odvratni zid, na pod koji je bio mokar od Zayna, bukvalno. Kolena su mi bila mokra od bele tečnosti koju sam osećala i pod prstima dok sam se pridržavala od zemlju kako se ne bih sasvim preturila. Duboko sam disala dok sam osećala blagu hladnoću jer mi se telo velikom brzinom hladilo. I dalje nisam svesna šta mi se dogodilo. On me je bukvalno silovao. Nikada ovo nisam očekivala od njega i skroz e je razočarao. Sela sam sasvim gola na ovu hladnu zemlju i stavila mokre ruke na lice. Sada ne samo da sam dole bila bukvalno prekrivena njim, već i po licu i rukama. Suze su počele da teku i sustižu jedna drugu, dok mi se srce konačno smirivalo.
Bila sam istrošena, fizički i psihički. Sakupljala sam malo energije kako bih je imala dovoljno barem da se obučem. Jecala sam i glasno plakala dok sam osećala jaku bol na mestu u kom se pre minut nalazio Zayn i ta bol je postajala sve jača i jača. Natečene usne su mi drhtale pod rukama dok me je peklo to prokleto donje mesto. Šta mi je to uradio?

Ubrzo dalje :)

Angel Of Darkness// Zayn Malik - Z A V R S E N AWo Geschichten leben. Entdecke jetzt