8.Deo

1.4K 71 0
                                    

VIII Deo:

Raskolačila sam širom oči jer nikada u životu nisam osetila ovoliku količinu bola, a zatim sam ih čvrsto skupila i uhvatila Zayna za leđa jer mi je tako bilo lakše da je podnesem. Nešto u grudima mi je tutnjilo i pitala sam se da li sam uradila pravu stvar, ali sada je bilo kasno. Njegovi kukovi su se pomerali i spajali sa mojima a ja sam čvrsto držala njegova napeta leđa koja sam blago grebala noktima. Tela su bila vrela i znojava, čvrsto stisnuta jedno uz drugo. Verovala sam mu, ali sam se ipak i malo plašila. Ovo mi je prvo seksualno iskustvo i nisam imala pojma šta treba da radim. Pustila sam njega da dominira. Bol je postao sve jači i jači i jedna suza mi je skliznula niz obraz. Zayn je podigao pogled i ugledao vlažan trag na mom licu koji se presijavao na mesičini koja je dopirala iz prozora.

Zayn: Ne plači, molim te. Ja ću te zaštititi. Znam da te boli, ali ja bih rado izdršao svu tu bol umesto tebe.

Osmehnula sam se i bilo mi je drago to da čujem. Blago sam se osmehnula i čvrsto ga zagrlila oko vrata, pribijajući njegovo lice uz moje. Čula sam njegove blage uzdahe kod uveta i topao vazduk koji se rasipao niz moj vrat. Trnci i nekakva toplota su prošli kroz moje telo što je izazvalo nekakvo grčenje mišića pa sam se podigla sa dušeka oslanjajući se samo glavom i nogama od njega. Zayn me je uhvatio oko struka i pribio nam tela u vazduhu. Bol je polako nestajala i prelazila u zadovoljstvo...

.................................

Ne sećam se razloga zbog kojeg sam se probudila ujutru ali znam da nisam ležala na jastuku već nečemu čvršćem... Zaynovim grudima. U prvom trenutku sam bila zbunjena jer nisam znala gde sam, ali onda sam se setila naše avanture od sinoć. Bilo me je pomalo sramota, ali nisam žalila zbog toga. Volela bih svako jutro da se budim ovako. Ni jedan jastuk ne može da mi priušti ovakav osećaj koji sam sada imala. Slušala sam njegove otkucaje srca, ali i pluća kako se pune i oslobađaju vazduhom. Sama njegova prisutnost mi je godila. Nisam se pomerila kako ga ne bih probudila, ali nisam ni želela. Želela sam da ovako ostanemo zauvek. Nisam mogla da mu vidim lice ali sam osećala njegov dah na kosi. Naježila sam se i blago pomerila nogu usled čega se i on pomerio. Probudila sam ga

Protegao se i spustio ruku na moj bok a ja sam podigla glavu kako bih videla njegovo savršeno lice. Izgledao je pospano ali mi se umorno osmehnuo.

Zayn: Dobro jutro anđele!

Hrapavim glasom je izgovorio svaku reč. Zvučao je tako pospano, ali ipak tako sexy.

Judy: Dobro jutro!- uzvratila sam mu.

Zayn: Nadao sam se da ču se probuditi pre tebe kako bih video tvoje prelepo lice dok spavaš, ponovo.

Judy: Kako to misliš ,,ponovo"?

Zayn: Sinoć sam ostao budan mnogo duže nego ti, gledajući te kako spavaš.

Obrazi su mi se zacrveneli i prekrila sam lice rukama. Bila sam više nego postiđena.

Zayn: Nemoj da se stidiš! Prelepa si dok spavaš, ustvari, prelepa si uvek!

Uhvatio mi je ruke i sklonio ih sa lica. Oči su mi bile čvrsto zatvorene od sramote. Zayn je stavio ruku na moju bratu i podigao mi glavu.

Zayn: Pogledaj me!

Odbijala sam to.

Zayn: Pogledaj me Judy!

Nisam želela da izazivam njegove živce pa sam učinila to. Pogledao me je duboko u oči, a ja sam imala utisak kao da sam u nekom transu, kao i uvek kada se sretnem sa njegovim pogledom.

Zayn: Prelepa si! Nemoj nikada da zaboraviš to!

Nasmešila sam se nakon čega sam osetila njegove usne na mojima. Poljubac je bio kratak, ali sladak, onako pospan. Krenuo je da ustane sa kreveta a ja sam mu uputila upitan pogled.

Angel Of Darkness// Zayn Malik - Z A V R S E N AWhere stories live. Discover now