29.Deo

780 39 0
                                    

Eeei,sutra necu biti cijeli dan tu.Tako da cu se potruditi da stavim oko 5 nastavaka danas.Ali na svakom slijedecem vas mora biti barem 5.Drugacije nestavljam :D

XXIX Deo:

Smešak mi nije silazio sa lica dok sam čitao ovo poslednje. Mišljenje joj se itekako promenilo o meni i drago mi je zbog toga. Ne treba da me smatra osobom koja samo donosi nevolju, mada... da li bi pogrešila i kada bi to mislila? Znam da joj uporno komplikujem i uništavam život, ali šta mogu? Ja ne mogu bez nje, ona ne može bez mene... Naša ljubav će pobediti!
Vratio sam dnevnik na svoje mesto. Ne želim više da čitam. Nisam trebao ni ovo, ali želja je bila jača od razuma. Svakako, sada je gotovo i jedino što mogu da uradim jeste da se pravim da ništa ne znam.
Vratio sam se gledanju TV-a, ali ni sada nije bilo ništa interesantno za gledanje. Par puta sam prešao preko svih kanala i sve što sam našao bile su reklame, turske serije, reklame, onaj dosadni dokumentarac, reklame, program za 18+, reklame, neka opera i još reklama...
Izgubio sam strpljenje pa sam ga izgasio i ispružio se na kauču. Strašno mi je dosadno! Pogledao sam kroz prozor i primetio da se jutro polako blizi. Prišao sam i naslonio se na okvir prozora gledajući ka brdu iza koga je svaki čas prebalo da se pojavi sunce. Sekunde su trajale kao sati, ali ipak je na kraju sunce malo provirilo stvarajući savršen spektar boja na nebu. Voleo bih da i Judy može ovo da vidi, ali neka je neka spava.
Sunce se polako podizalo, a ja sam postajao sve umorniji. Ipak je trebalo da nastavim da spavam noćas, neću biti ni za šta danas. Osećao sam umor u nogama pa sam se vratio na krevet i ispružio koliko sam dugačak. Natvoriću oči samo na minut...

..........................

Judy's P.O.V.

Ptičice na drvetu nisu prestajale da cvrkuću i jednostavno se nije moglo nastaviti spavati. Polako sam otvorila oči i svetlost koja je dolazila iz pravca prozora me obasula. Bolje da ovo nisam uradila... oslepeću. Zatvorila sam ih ponovo pokušavajući da se naviknem na svetlost, ali taj proces je bio prespor.
Desnom rukom sam pokušala da dodirnem Zayna s obzirom da sam mu bila okrenuta leđima, ali nije bio tu. Prešla sam još jednom po ostatku kreveta, ali nikako nisam mogla da ga dohvatim. Ma kakva svetlost bre?!
Brzo sam otvorila oči i okrenula se ka njemu tj. ka mestu gde je trebao da bude, ali ga nije bilo. Pa nije valjda ponovo otišao? Kakva mu je to navika da me ostavlja usred noći?
Drhtavim nogama sam zakoračila na hladan tepih i uputila se ka donjem spratu, ali nešto je ovde čudno. Čekaj! GOLA SAM! O pobogu, gde mi je odeća? Pogledala sam sa strane kreveta gde smo je sinoć bacili i idalje je bila tamo. Naravno da je neću obući ponovo.
Otišla sam do ormara i potražila nešto da obučem ali kao da je bio prazan. U zadnje vreme samo bacam odeću na pranje. Čekaj! Šta je ovo?
Popela sam se na prste kako bih dohvatila parče tkanine koje je visilo sa nešto višeg dela ormara i vrhovima prstiju uspela da je dohvatim. Pažljivo sam pogledala u nju kada se odmotala i nije mi bila baš poznata. Vratila sam film unazad i setila se da sam ovu kućnu haljinu kupila kada smo bili pre par godina na moru, ali tada mi je bila velika. Probaću je sad, možda mi sada više odgovara. Svakako je pokupila dosta prašine za ovih par godina. Treba li da je obučem ili prvo operem.
Primakla sam je nosu i duboko udahnula očekivajući smrad, ali sam umesto toga osetila divni miris mora. Kako je moguće da i dalje miriše? Obući ću je odmah.
Rukom sam sklonila prašinu koja se nakupila na njoj i polako je navukla na sebe. Bila je nežno plave boje, poput neba, sa par tirkiznih šara. I dalje mi se jako dopada i zaista je udobna za nošenje. Možda nije za nositi napolje, ali je za kuću savršena. Ni predugačka i prekratka...
Stala sam ispred velikog ogledala koje mi se nalazilo u sebi i polako odmeravala da li mi sada odgovara, i na sreću, savršeno je pristajala mom telu. Pre par godina nisam imala baš razvijene grudi i visila mi je na bokovima, ali sada je sve savršeno. Zavrtela sam se na jednoj nozi poput balerine i nasmejala se.
Bilo bi još bolje kada bi Zayn bio tu da je vidi, ali šta je, tu je. Uzela sam prljavi veš sa poda i telefon sa stočića i zatim se uputila prema kupatilu kako bih stavila odeću na pranje. Pogledala sam u telefon i raširila oči. Pa čoveče sada je 11:37h! Trebala sam odavno da budem u školi, ali sam se uspavala. Pa mislim, ko bi se setio sinoć da uključi alarm.
Sinoć... Bilo je neverovatno! Još bolje nego prvi put, iako sam mislila da ne može bolje. Osećaji su ponovo preplavili moje telo i osetila sam toplotu u obrazima. Uvek se zacrvenim kada razmišljam ili pričam o nečemu malo intimnijem.
Sviđa mi se Zaynovo pomalo agresivno ponašanje u krevetu. On je glavni i poštujem to. A gde je on sad pobogu?
Silazila sam oprezno niz stepenice kako ne bih završila i pre vremena dole kotrljajući se. Ne mogu reći da mi se to nije dešavalo. Ja sam verovatno najtrapavija osoba na svetu i to dokazano. Već tri telefona sam razvalila jer su mi ispala baš dok sam silazila dole. Od kada mi je mama zapretila da mi neće kupovati novi, silazim polako.
Ušla sam u dnevni boravak, a zatim i u kuhinju kako bih napravila nešto za jelo. Špagete? Neee... presele su mi od onda. Jaje? Neeee... Sendvič? E to već može.
Okrenula sam se kako bih uzela neophodne stvari iz friždera i umalo nisam vrisnula kada sam videla Zayna kako spava na krevetu u dnevnoj sobi. Brzo sam udahnula vazduh kako bih zadržala vrisak i stavila ruke preko usta. Poskočila sam i u mestu od uzbuđenja. Pa zar on nije otišao? Mislila sam da sam sama u kući, ali sam se izgleda prevarila. A glad? Kakva glad? Nju više nisam ni osećala.
Nasmešila sam se od miline kada sam ga videla onako skupčanog na krevetu. Kosa mu je pala preko očiju i bio je presladak, poput nekog kučenceta. Polako sam koračala ka njemu pazeći da ga ne proudim, a zatim sela na pod ispred njega. Gledala sam u njegovo divno lice dok spava i shvatila koliko mi je ustvari drago što ga imam pored sebe. Svi problemi, sve nevolje... Ma svi na ovom svetu da se udruže protiv nas, ne bi nam mogli ništa. Ja njega volim više od svog života i to će zauvek ostati tako.
Pažljivo sam mu rukom sklanjala te nestašne pramenove sa očiju, ali izgleda ne previše pažljivo. Počeo je da se migolji na krevetu a zatim polako otvorio oči. Očekivala sam da će se nasmešiti poput mene, ali on je naglo raskolačio oči i podigao se. Nervozno je gledao oko sebe dok je ubrzano disao, a ja sam takođe skočila i uhvatila ga za ramena.
Judy: Polako, polako...
Slabašnim glasom sam govorila kako ga ne bih dodatno unervozila.
Zayn: Uh Judy... Prepala si me.
Glas mu je bio jako hrapav, onaj jutarnji.
Judy: Izvini, nisam htela.
Zagrlila sam ga i bilo mi je krivo što se ovako naglo razbudio. Moglo je srce da mu otkaže čoveče!
Osetila sam njegovu ruku na mojim leđima, na šta se moje telo trglo. Bila sam sva napeta i njegov dodir mi nije baš pomagao. Osećala sam grižu savest takođe.
Zayn: U redu je.
Odmakla sam se iz njegovog zagrljaja i pogledala ga u te pospane oči u kojima se i dalje videlo malo straha. Rane po licu su i dalje bile vidljive, što me je dodatno unesrećilo.
Judy: Šta radiš ovde? Zašto nisi gore?
Zayn: Nisam mogao da spavam pa sam sišao dole kako ne bih i tebe probudio.
Judy: Vidim što nisi mogao da spavaš...
Nasmejala sam se, a zatim i on.
Zayn: ... pa u početku.
Judy: Gore bi ti bilo mnogo udobnije.
Zayn: Znam, ne staj mi na muku. Leđa ne osećam.
Nasmejali smo se ponovo i ovo jutro je bilo sve bolje i bolje. Više i nije baš jutro, ali za nas jeste jer smo se tek probudili.
Judy: Želiš li da te malo izmasiram?
Pogledao je u stranu, razmišljajući, a zatim se nasmešio.
Zayn: Pa mogla bi. Samo mi nemoj slomiti kičmu molim te.
Opet me zadirkuje. Nasmešila sam se i ustala na noge dok se on okrenuo na stomak i dalje me gledajući.
Judy: Znaš... trebalo bi da skineš majicu.
Pogledao me onim posebnim pogledom koji ima kada me zadirkuje. Nemoj ponovo molim te...
Zayn: A sada ja vidim šta ti hoćeš. Aha! Pa mislio sam da ti je ono juče bilo dovoljno i...
Prekinula sam ga tako što sam mu stavila ruku na usta. Zaista mi se sada ne slušaju gluposti. Možda i nisu gluposti, ali ne mogu da ga slušam. Kroz moju šaku se čuo njegov smeh a zatim sam osetila blag ujed zbog sam izmakla ruku.
Judy: Auć! Šta to radiš?
Mlatila sam rukom po vazduhu dok se on smejao.
Zayn: Pa moram nekako da se branim...
I dalje se smejao dok sam ja pokušavala da zadržim ljutu facu.
Zayn: Daj da poljubim!
U sekundi mi je uhvatio ruku a zatim počeo da je ljubi baš na onom mestu gde sam pre pola minuta osetila njegove zube. Trnci su mi ponovo prošli kroz telo, a golicanje u grudima nije htelo da prestane. Ne znam zašto još uvek ovako burno reagujem na njegov dodir. Odmakao je vrele usne od moje vlažne ruke i nasmejao se.
Zayn: Bolje?
Klimnula sam glavom i grubo ga gurnula nazad na krevet. Sada ću malo ja da preuzmem posao alfa jedinke u čoporu.
Judy: Skidaj se i lezi dole!
Pokušavala sam da zvučim ozbiljno i mislim da sam donekle i uspela. On je prvo bio jako iznenađen a zatim je počeo nenormalno da se smeje.
Judy: Šta je?
Nije prestajao da se smeje pa samim tim nije mogao ni da mi odgovori.
Judy: Zayn! Čuo si me! Uradi šta sam ti rekla!
Spustio je glavu kao da mi se poklanja.
Zayn: Izvinite Vaše Veličanstvo. Neće se ponoviti.
Uspeo je da mi izmami osmeh na lice, ali sa vešto uspela da ga prikrijem. Legao je dole, ali nije skinuo majicu. Šta sad pokušava?
Judy: Zayn?!
Zayn: Ti to uradi.
Judy: Ja?! Ja da ti skinem majicu?
Zayn: Da! Šta je tu nejasno?
Judy: Nista...
Zayn: Pa onda uradi to.
Izgleda da je ponovo on vođa. Sve što je lepo, kratko traje. Prešla sam prstima preko njegovih leđa sve dok nisam stigla do ivice majice. Čak i kroz njenu belinu sam mogla da vidim rane koje su se nalazila ispod. Imam li snage za ovo?
Polako sam drhtavim rukama uhvatila majicu i počela da je vučem ka gore. Jedan po jedan deo leđa je bio otkriven i kao što sam mogla i da pretpostavim, bio je sav izubijan. Zatvorila sam oči od boja kojeg sam osetila u trenutku kada sam ugledala te modrice, ali sam svakako morala da ih ponovo otvorim kako bih nastavila. Prebacila sam mu majicu preko glave, a on ju je samu skinuo sa ruku i bacio u stranu. Raširio je ruke, leva mu je padala sa kreveta, i izložio mi gola leđa.
Zayn: Tvoj sam.
Nasmešila sam se i prešla rukama preko tih razvijenih mišića. Svuda su modrice pa ću morati da budem pažljiva kako ne bih napravila nešto još gore od trenutnog. Ruke sam polozila na njegove plećke i polako ih pomerala ukrug. Dodatno samopouzdanje su mi ulili uzdasi uživanja koje je ispuštao. Od blagih pokreta postajala sam sve agresivnija... agresivna do te mere da je počeo da kuka.
Zayn: Pa zamolio sam te da mi ne slomiš kičmu, a ti zapela ko sivonja.
Judy: Izvini... zanela sam se...
Zayn: Hajde ovako: Ja tebe malo izmasiram, da ti pokažem kako, pa ti mene. Važi?
Klimnula sam glavom a on se nasmešio i polako ustao.
Zayn: Skidaj se!
Judy: Šta??
Zayn: Pa skini haljinu čoveče!
Judy: Možda... možda je bolje i ovako...
Zayn: Pa ne može tako! Ako hoćeš da ovo uradim, skini je... a ako nećeš...
Judy: ... Nisam rekla da neću!
Zayn: Pa hajde!
Judy: Ali ostaću samo u gaćicama...
Zayn: Pa šta? Nije kao da bi mi bio prvi put da te vidim golu.
Judy: Znam ali... I dalje mi je neprijatno...
Zayn: Ufff... Nikada te neću razumeti. Pa čoveče već sam te video. Šta tu ima da ti bude neprijatno? Hajde okreni se.
Progutala sam pljuvačku koja mi se nakupila u ustima i polako mu okrenula leđa. Uhvatio je donje ćoškove moje haljine i polako je povukao ka gore, na šta sam se trgnula. Uskoro sam se našla ovako polu gola ispred njega, ali sam i dalje bila okrenuta leđima. Sramota me je izjedala iznutra pa sam grudi prekrila rukama.
Zayn: Okreni se!
Judy: Na-a.
Zayn: Joj šta ću ja sa tobom?
Uhvatio me je za ramena i naglo okrenuo ka sebi. I dalje mu nisam dozvoljavala da vidi intimnije delove moga tela.
Zayn: Skloni ruke!
Odmahnula sam glavom, a on se namrgodio i samo me gurnuo na krevet. Prilikom padanja sam se uspaničila pa sam pokušala da ga dohvatim, ali nisam uspela. Blagu bol sam osetila u predelu leđa kada sam udarila u krevet, ali to sam brzo zanemarila.
Bacio se preko mene hvatajući i stavljajući mi ruke iznad glave. Sada su mu svi delovi moga tela bili potpuno izloženi. Gledao me je u oči i polako počeo da se približava, a ja sam zatvorila svoje očekujući poljubac svakog časa. Umesto poljupca, dobila sam rotaciju od 180 stepeni ( ne mogu da nađem onaj kružić).
Zayn: Okreći se!
Ufffff... Ja se ponadala i... Ma tako voli da me zeza!
Judy: Konju!
On se nasmejao i stavio svoje vrele ruke na moja leđa usled čega mi se celo telo naježilo.
Pravio je svakakve pokrete rukama i mogla bih reći da je bilo neverovatno. Nikada u životu me niko nije masirao, a pogotovo ne ovako dobro. Čitava leđa su mi vibrirala i osećala sam toliku toplotu na njima.
Par minuta kasnije, seo mi je na zadnjicu nakon čega sam poskočila.
Judy: Hej!
Zayn: Pa moram i vrat malo.
Judy: Ali ne moraš tu da sediš!
Zayn: Pa kako drugačije da dohvatim? Da letim?
Uzdahnula sam i bacila glavu nazad na jastuk. Ne mogu reći da mi je smetao osećaj, ali ne mogu reći ni da mi je prijao. Naći ću se negde na sredini...

......................

Dok je pokušavao da navuče majicu na sebe, zaskočila sam ga i bacila na krevet. Iznenađenost je bila očigledna na njegovom licu. Bacila sam se preko njega i ovoga puta je on bio zarobljen ispod mene. S obzirom da sam mnogo slabija od njega, mogao je da me se otarasi svakog časa, ali nije želeo.
Sada sam imala odeću na sebi i bilo mi je lakše u svakom pogledu. Nagela sam se napred, toliko da su nas centimetri delili i izdisala vreo vazduh. Ne, nisam to namerno radila. Jednostavno sam osećala neku vrelinu iznutra. On je takođe isto to radio i imala sam osećaj da će mi lice izgoreti. Blago sam dunula ka njemu oslobađajući nešto hladniji vazduh iz sebe, na šta je on trgnuo nogom. Zanimljiv je osećaj kada ti preuzmeš položaj glavnoga. Nije da sam baš znala kako da se ponašam u ovakvim situacijala, ali dopadalo mi se. Nagela sam se napred i delićem usne dotakla njegove, a on je napravio pokret svojim, pokret koji udara kada započinje poljubac, ali sam se izmakla i ostavila ga oslobođenog mog dodira. Oči koje je prethodno zatvorio, je otvorio i pogledao me sa čuđenjem. Sada malo ja igram igrice, koje su mi dosadile...
Nasmešila sam se i nagela napred dopuštajući našim usnama da se ponovo sretnu i dodirnu.

Ubrzo dalje :)

Angel Of Darkness// Zayn Malik - Z A V R S E N AWhere stories live. Discover now