27.Deo

790 40 0
                                    

Evo kao i sto sam rekla jos jedan nastvak.Ako ocete jos jedan posto je nastavak pervy djela,neka vas opet bude vise od 10.Toliko od mene :)

P.S-obozavam ovu Zayan-ovu sliku 3:) Po njoj mozete skontati kakav vas nastavak ceka :)

XXVII Deo:

Poljubac je trajao samo par trenutaka, a onda se odmakao malčice od mene, jedva toliko da su nam se nosevi dodirivali. Gledao je u mene tako skoncentrisano, na trenutak sam se malo i unervozila. O čemu li razmišlja?
Zayn: Izvini. Imao sam potrebu to da uradim.
Judy: Zašto si prekinuo uopšte?
Nasmejao se, nakon čega sam i ja. Jednostavno ne mogu da ostanem tako ravnodušna pored njega. Taj osmeh sam priželjkivala, osmeh koji će mi ulepšati dan. Njegove medene oči nisu prestajale da gledaju u mene, a to me je činilo nervoznom. Skrenula sam pogled na jednu kesicu od čipsa koja se kotrljala okolo. Ne kažem da mi je ona zanimljivija za posmatranje od njega, ne daj Bože, ali mi je lakše da se skoncentrišem kada gledam u nju, a ne u njega.
Judy: Želiš li noćas da prenoćiš kod mene?
Ponovo sam skrenla pažnju ka njemu, a na licu mu se oslikala zbunjenost.
Zayn: A tvoja majka?
Judy: Ona je na poslovnom putu večeras i sutra. Možda tri dana. U zadnje vreme mnogo putuje.
Na licu mu se pojavio jedva primetan osmeh. Udarila sam ga, ne previše jako, u rame a on se samo nasmejao.
Judy: Budalo, znam na šta misliš.
Zayn: Zaboravila si da sam ja taj koji čita misli. Ne možeš poreći da i ti nisi pomislila na to.
Nasmejala sam se i spustila glavu. U pravu je, jesam pomislila. Valjda mu je moja spuštena glava davala potvrdan odgovor. Stavio mi je ruku na bradu i okrenuo mi glavu ka njemu.
Zayn: Znao sam.
Nasmešili smo se, a on je napravio facu kao da nešto razmišlja.
Zayn: A kad se samo setim kako je ukusan bio onaj trapist u sendvičima.
Judy: Šta? Opet ti! Zašto me konstantno zafrkavaš?
Okrenuo se iznenađeno ka meni.
Zayn: Tebi se nije svideo ukus?!
Judy: Argh!
Okrenula sam glavu na drugu stranu i čula glasno smejanje sa njegove strane. Pokušavala sam da zadržim ozbiljnu facu, ali mi jednostavno nije uspevalo. Osmeh mi se izmamio na lice.
Zayn: A znao sam da ću te nasmejati.
Glas mu je bio čudniji nego obično zbog smejanja uz govor. Okrenula sam se ka njemu pokušavajući da obuzdam osmeh, ali mi nije silazio sa face.
Judy: Nisam...
Zayn: Jesi!
Judy: Nisam!
Zayn: I sada se smeješ.
To je nateralo moje usne da zaigraju i smeh mi se prelomio u grlu. Ponašamo se poput dvoje dece u vrtiću. Beskrajne rasprave...
Pokušao je da me zagrli ali sam se ja izmakla i ustala. Sada ću ja njega malo da zezam.
Zayn: Hej!
Judy: Skloni se od mene ti folirantu!
Zayn: Ja folirant? Pa ti si ta koja krije osmeh.
Judy: A ti si taj koji se pravi da ne zna o čemu sam malopre govorila! O sendvičima sigurno nisam!
Zayn: Ma sad ću da te dohvatim!
Ustao je sa klupe, a to je značilo da hoće da me juri. Svidela mi se ta ideja pošto sam se u trenutku setila starih dobrih vremena. Trčala sam, ali ne previše brzo, jer sam u jednu ruku i želela da me uhvati. Želela sam da se nađem u njegovom zagrljaju, sigurna.
Do sad bi me već stigao. Šta mu je? Okrenula sam da vidim šta ga je zadržalo, ali bolje da to nisam uradila. Primetila sam da sporije trči nego obično, da šepa na jednu nogu. Povređen je! Kako sam to mogla da zaboravim? Kako mi to nije palo na pamet?
Duša me je zabolela kada sam mu videla bol na licu prilikom svakog koraka, ali on se ipak trudio. Pokušavao je da izgleda kao da ga ne boli, ali to se ne može sakriti. Nešto me je stislo u grudima i potrčala sam pravo ka njemu, u njegov zagrljaj. Ta reakcija ga je očigledno zbunila.
Judy: O Zayn. Žao mi je. Nisam znala da si i dole povređen. Mislim, samo sam... Žao mi je...
Zayn: Ma ne boli me ništa... Mislim, ne previše.
Razumela sam da mu je stalo do muškog ponosa pa ne želi da se žali. Više nisam to spominjala. Samo sam ga zagrlila oko struga, hvatajući svoje ruke na njegovim leđima. Struk mu nije bio previše širok pa sam mogla to da učinim, ali da sam to uradila na njegovim prsima, sigurno ne bih mogla da dohvatim svoje ruke. Gore jeste prilično širok. Kako sam bila za glavu manja od njega, spustila sam glavu na njegova pluća i dozvolila sebi da se pomeram u njihovom ritmu. On je bez problema obgrlio moje maleno telo i stavio glavu na moju. Jak miris muškog dezedoransa mi se uvlačio u nozdrva i nije mi apsolutno nimalo smetao. Samo želim da ovo traje zauvek.
Zayn: Moramo poći. Kasno je i pada mrak.
Klimnula sam glavom i odmakla se od njega, uništavajući taj prelepi zagrljaj. Ipak, njegova desna ruka se i dalje nalazila oko mog vrata, do ramea, pa niz ruku. Nije mi smetalo da ovako idemo. Imala sam utisak kao da sam mu oslonac pri hodu i ta ideja mi se dopadala. Koračali smo polako i videla sam da on pomalo poskakuje, verovatno od bola u nozi. Zatvorila sam oči osećajući kako me peckaju, kako se u njima javljaju suze, ali pokušala sam da ih zaustavim, što sam i uspela. Duboko sam udahnula i još jednom pogledala u njega pre nego što smo napustili park.

Angel Of Darkness// Zayn Malik - Z A V R S E N AWhere stories live. Discover now