Capitolul 33

2.3K 112 22
                                    

Capitolul 33 - Ce pot sa fac acum?


- Da, desteptule! O sa fii tata! Felicitari! am zis sarcastica.

- A-Asta e imposibil.. a zis socat de veste.

- Ba nu, Noah, o sa fim parinti!

- Dar e imposibil! s-a rastit acesta la mine.

- Uite ca nu! i-am zis dur.

A oftat, mi-a intors spatele si a plecat inapoi in living.

- Ai de gand sa ma ignori asa la nesfarsit? am tipat.

- Poate ca nu o sa te mai ignor atunci cand vei reveni la vechea tu! a raspuns.

- Vechea eu? Vechea eu eram inainte cu cateva ore! Sunt destul de sigura ca o persoana nu se schimba atat de rapid, Noah.

Am inceput sa plang, da. Nu as accepta in veci sa omor acest copilas printr-un avort. Cu ce mi-a gresit el mie? Totusi, nici sa nu fie acceptat de propriul lui tata nu-mi pica bine. In acest caz este o singura persoana care ma poate sfatui. Mama.

Am plecat in graba spre casa ei, iar cand am ajuns, nici bine nu am inchis usa de la casa, ca am inceput sa fug in cautarea ei.

- Mamaa? am strigat.

- Scumpo, s-a intamplat ceva? a intrebat aceasta panicata.

- Defapt, da.. am spus coplesita de emotii.

Mi-a facut semn sa ma asez pe canapea si asa am facut. A plecat apoi in bucatarie si am asteptat-o pana s-a intors cu doua cani de ciocolata calda.

- Povesteste-mi! ceru aceasta curioasa.

- Mami, eu..

Printr-un gest scurt, ma incuraja sa continui.

- Sunt insarcinata, am zis scurt.

Aceasta expira socata, uitandu-se la mine cu ochii mari.

- Esti sigura? m-a intrebat, parca nevenindu-i sa creada.

- Da.

- Dar asta e un lucru minunat, Alice. Un copil e o binecuvantare pentru un om.

- Stiu, mama.. Dar eu..

- Daca-mi spui ca nu intentionezi sa il pastrezi, atunci Alice crede-ma ca voi fi foarte suparata, imi zise serioasa.

- Nu! Nu as face niciodata asa ceva. Doar ca.. Noah nu a reactionat atat de frumos.. zic punandu-mi mana pe burta, apoi zambesc.

- Daca ai stii cum a reactionat tatal vostru cand a aflat ca sunt insarcinata cu gemene, ai crede ca reactia lui Noah a fost nimic. Dar uita-te la el acum. Tine la tine ca la ochii din cap. Si sunt sigura ca ar fi tinut si la Anne la fel de mult.

I-am zambit amar, apoi am rugat-o sa-mi povesteasca.

***

Au trecut trei luni de cand am aflat ca sunt insarcinata. Acum bebe are are patru luni, iar conform datelor oferite de doctor, este baietel. Noah s-a obisnuit cu ideea ca va fi parinte, si impreuna cu familia, care deja era entuziasmata de existenta micutului, am ajuns de comun acord sa ii punem numele de Evan. Evan Cambley. Suna perfect.

Am schimbat postut TV, plictisita de ce vedeam, si.. Sfinte Sisoe! Peste ce tocmai am dat?!

Interviu cu insusi Harry fucking perfect Styles! Adica.. Cu One Direction. Doar ca acum era.. Partea lui Harry. Si da, ati auzit bine. Adica serios, acum. Oricat de egoista as fi, nu pot sa nu recunosc cat de perfect este tipul asta. Da, am fost impreuna, si nu, nu mai suntem. Da, m-a inselat, si nu, nu l-am iertat. Dar tot sexy ramane..

- Auu!

Aparent, mi-am dat o palma mintala peste fata. Insa mainile mele au tinut mortis sa faca asta si in realitate, se pare.

- Am inebunit? am zis in soapta.

Pentru numele lui Dumnezeu, sunt o femeie logodita, mai sunt si insarcinata, iar eu tot la "ex"-ul ma gandesc. Pff. Si totusi, ce am de pierdut daca urmaresc acest interviu?

- Harry.. Daca-mi permiti sa-ti zic asa.. As vrea sa vorbim deschis. Ca si cum am fii doar noi doi. Niste simplii prieteni. Ce spui?

- Da, sunt de acord. Dar la faza "ca si cum am fii doar noi doi", tin sa te contrazic, Jannet. Cred ca sunt mii de persoane, mai ales directioneri, care ne urmaresc acum. Asa ca, as vrea sa ii salut pe toti, a zis apoi a facut cu mana spre camera. - Totusi, o sa-ti accept propunerea. Voi vorbi deschis.

- Multumesc, spuse zambind prezentatoarea.

Ma simt ca la un film, sincer. Stau pe canapea, cu un bol de floricele in mana, in timp ce ma uit la maimutoii astia doi cum isi zambesc, si cum flirteaza impreuna.

- Cu totii stim ca au mai ramas foarte putine zile pana la ziua ta. Ce le pregatesti invitatilor tai?

- Sincer, desi sunt pe ultima suta de metrii, nu am pregatit nimic. Si nici nu cred ca voi face ceva. Sunt obosit. Poate imi organizeaza cineva o petrecere, spuse acesta razand.

Prezentatoarea se uita dubios la el, intr-un fel de "Tu? Obosit de petreceri? Am trait sa o aud si pe asta".

- Wow, ce mai surpriza colosala. Nu ma asteptam la asta, Harry. Tu? Obosit de petreceri?

- Da.

- Nu te cred. Esti sigur ca motivul nu este altul?

- Da, poate ca este. Acum ceva timp am pierdut pe cineva la care tineam foarte mult, si imi pare extrem de rau. Stiu ca eu sunt cel care a gresit si imi cer scuze, dar stiu ca nu e de ajuns, zise acesta intristandu-se.

- Ti-e dor de ea? intreba Jannet serioasa.

- Da, mi-e dor. As fii foarte fericit sa o revad!

- Permite-mi sa te intreb, cine este misterioasa fata?

- Imi pare rau sa te anunt, Jannet, dar asta e personal, spuse Harry razand.

- Oh, inteleg!

- Prea mult. Prea mult pentru o singura zi! am zis razand in timp ce am inchis televizorul.


_________________________________________________________

Ok, deci stiu ca faptul ca tatal copilului este Noah a fost de-a dreptul devastator pentru voi, dat fiind comm-urile voastre in genul acestora: "Sigur e copilul lui Harry!", " Copilul e al lui Harry?". Dragele mele, ati vazut si singure ca raspunsul este.. Nu. Imi pare rau ca v-am facut atata sa asteptati.. Sper sa postez cat mai rapid capitolul urmator. Si va rog, nu incetati sa cititi povestea doar pentru ca e cu Noah. El e doar un artificiu, ceva in plus oferit povestii, si fiti calme, pentru ca Harry se intoarce..

Dedic acestui capitol dulcei @Sugar_Little_Sweet si lui @Directionerele999. Imi pare rau ca nu am putut posta de ziua ta.. Insa cum sunt o mica lenesa, nu am avut chef sa scriu :)) sper ca dedicatia compenseaza!

Kisses:*

Hazz.

Story of my life /EDITARE/Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum