Capitolul 19

4.6K 177 18
                                    

Capitolul 19- Paparatzii




Dupa ce Niall mi-a stricat toata dispozitia intrand peste mine si Harry in living, m-am uitat la un film romantic cu Harry. Nu am stat pana la sfarsit, intrucat ochii mi se inchideau. L-am convins pe Harry sa ma lase sa dorm singura, in camera mea, pentru ca sincer eram atat de obosita incat nu mai aveam chef de perversitatile lui.

De dimineata m-am trezit deoarece auzeam niste voci venind din bucatarie. M-am dat incet jos din pat, si m-am dus spre usa. Mi-am lasat capul usor sprijinit pe suprafata acesteia, insa tot nu reuseam sa aud mare lucru, si am iesit fara prea mult zgomot din camera.


- Harry, te rog intelege ca nu e bine ce faci!


- Simon, lasa-ma sa imi traiesc viata! Tu ar trebui sa intelegi ca daca sunt o vedeta nu inseamna ca nu am viata personala. Are ceva ce ma atrage si nimic nu m-ar face sa renunt acum la ea. Daca incerc sa o conving sa vina la mine si din asta rezulta scandaluri cu televiziunea, nu imi pasa. Sunt dispus sa incerc. Voi risca tot pentru ea!


Inca nu intelegeam despre cine era vorba in discutia lor, insa banuiam ca este vorba de cineva drag lui Harry. O fata, cred.

- Harry, faceti ce vreti. Asta este doar un sfat. Daca tu vrei ca fanii sa te acuze ca i-ai mintit cum ca Lissa face parte din echipa voastra, atunci n-ai decat.


- Risc! Lissa nu va disparea in nici un caz din viata mea, Simon.


Deci despre mine era vorba... Iar cand Harry a spus ca nu voi disparea din viata lui, fluturii si-au facut dinnou loc in stomacul meu. Agh... Senzatie stupida!
M-am prefacut a fi somnoroasa si am coborat spre ei. Inainte sa ajung la scari, m-am impiedicat de ceva si se pare ca si-au indreptat privirile spre mine.


- Neata, le zic frecandu-mi ochii cu palma.


- Buna, Lissa, zice Simon.


- Aamm... Intrerup ceva? intreb inocenta.


- Nu, Simon tocmai pleca... A venit sa ne spuna ceva legat de turneu.


- Aha..., ii zic nepasatoare.


Dupa ce Simon a plecat, Harry a venit langa mine. Si-a trecut fin degetele peste obrajii mei, apoi m-a sarutat.


- Liss, te rog spune-mi ca nu ma vei parasi.


- Harry, eu... Adica noi... Noi nu suntem impreuna.


- Si nu ai vrea sa formam un cuplu frumos? imi sopteste.


- Dar...


- Am nevoie de tine, imi spune in timp ce ma priveste in ochi.


Ii zambesc.


- Deci da? Vrei sa formam acel "Halice" de care vorbeste toata lumea? zice si zambetul ii creste instant.

Am stat putin sa ma gandesc, si mi-am zis ca nu am nimic de pierdut. Poate ca el e baiatul pe care il astept de cand eram mica, nu? In plus, e Harry! Harry Styles, baiatul cu milioane de fane, iar eu fata ce i-ar putea fi iubita. Fata ce ar putea ocupa pozitia pe care si-o doresc toate directionerele! Nu vreau sa fiu egoista, dar nu am nimic de pierdut, asa ca am dat timida din cap, in semn afirmativ.


Zambetul ii crescu de data aceasta si mai mult, dandu-mi impresia ca mai avea putin si ii iesea de pe fata perfecta, iar asta ar fi fost ciudat. M-a strans puternic in brate, si m-a invartit prin camera in timp ce ma saruta.


- Nici nu stii ce simt in secunda asta... imi sopti suav la ureche.


- Dar tu stii ce simt eu? i-am raspuns cu acceasi moneda, si chiar mi-as dori sa stiu ce gandeste acum.


***

Dupa momentele noastre de tandrete, in care am hotarat ca formam oficial un cuplu, m-am gandit sa intru putin pe Twitter si pe Facebook ca sa le luminez putin capetele celor ce cred ca sunt o aventura de noapte a lui Harry.


Pe Facebook aveam sute de cereri de prietenie si presimt o febra musculara si o noapte nedormita daca voi sta sa le accept toate cererile de prietenie si sa le raspund la toate mesajele. Dar totusi o voi face, stiind ce inseamna asta pentru ele sau ei. Dupa ce am dat sute de Follow-uri si am acceptat cereri pe Facebook, am inceput sa ma uit la mesaje.


"OMG! OMG! Iubesc Halice! Sper ca intre voi sa nu fie doar o relatie de prietenie... :'("

"Este Halice adevarat?"

" Alice, tu si Harry formati un cuplu? :o"

" Deci te rog stai departe de puisorul meu, ca altfel te distrug! Doamne, cat rau poti sa ii faci! Tu vezi ca a ajuns sa ne minta doar pentru tine? Vezi ca a ajuns in asa stadiu incat sa inventeze scuze? Designer vestimentar... Pff... Ce minciuni! Acum, sa revenim! Tu! Daca tu o sa ii frangi inima, jur ca te distrug si eu pe tine! Nici nu stiu ce vede la tine, defapt! Un nas mare cat o casa, niste ochi bulbucati de culoarea ierbii si un par ca o capita de fan? Jur ca nu il inteleg pe Harry dar o sa incerc sa fiu ingaduitoare! Pa, Alice!"


Acesta a fost mesajul care m-a facut sa rad cu lacrimi. Daca aceasta "fana" crede ca o sa ma raneasca prin cateva cuvinte, se inseala. Am trecut eu prin altele mai grele.

Twitter, acum. Alt site de socializare, alte mesaje. In principiu, erau la fel. Poate putin mai rautacioase.
Am pus cateva tweet-uri despre mine si Harry in care clarificam totul, si anuntam ca formam oficial un cuplu.

Mici paparatzii, asa cum imi placea sa le numesc, adica adminele de pe paginile de Facebook cu trupa, incepeau deja sa posteze poze cu mine si Harry, si chiar si screen-shot-uri cu postarile mele de pe Twitter. Doamne, fetele astea afla tot!


Mai tarziu, am plecat la cumparaturi. Bineinteles ca Harry a fost atat de grijuliu cu mine incat nu m-a lasat sa ies din casa fara o garda de corp, care dupa spusele lui se ducea acasa. Mi-am dat seama de mica minciuna a lui Harry, pentru ca nu mi-a fost prea greu sa disting cateva pachete de muschi urmarindu-ma peste tot prin magazin. Normal ca la un moment dat Josh, bodyguard-ul, a renuntat, dandu-si seama ca l-am observat de mult timp.


Cand mi-am terminat cumparaturile, pungile prea grele pentru mine au ajuns in mainile lui. Mergeam spre masina, insa trebuia sa se intample ceva, nu? Paparatzii. Dinnou... Ajunsesem deja sa ii urasc, insa acum chiar aveam chef sa le dau peste nas spunandu-le de mine si de Harry. Acum trebuia sa fie prima data cand scoteam un sunet in fata lor, insa nu ma jenam stiind ca va fi si ultima data.

- Alice, esti impreuna cu Harry Styles?


- Da, am raspuns scurt si am intrat in masina.





__________________________________________________________________________________



Cum vi se pare " Halice " pana acum? :)


Kisses:*


Hazz.

Story of my life /EDITARE/Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum