Capitolul 2

8K 254 13
                                    



Capitolul 2 - Ei cine sunt?




Lia's POV:


' - Mai, mai...pe cine avem noi aici? '

Ahh...era EA. Vocea aia care ma scoate din minti.
Ma intorc usor pe calcaie si ii arunc o privire sagetatoare.

- Ailyn, alta treaba decat sa te ti dupa mine ca sa ma faci de ras nu ai? Ii spun plina de ura.

- Niciodata nu vreau sa ratez sansa de a te face de ras. Spune cu un zambet siret pe fata. -Si uite, avem aceeasi ora! Ce coincidenta, nu? continua ea.


Deja fierb, iar Liss a inceput cu privirile gen: 'Lia, cine e ea? Ce vrea de la noi? '
Ailyn ma uraste de anul trecut cand, la o petrecere am aruncat sucul pe topul ei alb. Hmmm...Asa-i trebuia. Se luase de Austin, iubitul meu pe atunci.
Am intrat in clasa incercand sa o ignor, dar ii simteam in continuare privirea fulgeratoare, arzandu-mi parca, pielea fina.

Dintr-o data, ganurile imi sunt intrerupte de vocea Lissei.

Alice's POV:

Incepeam deja sa ma ingrijorez pentru Lia, asa ca nu mai stau pe ganduri si o intreb:

- Cine este ea? Intreb in soapta

- Cine? Spune parca nestiind despre cine vorbesc

- Ea, Ailyn.

- Liss nu stiu cum sa iti explic acum. Dar te sfatuiesc sa stai departe de ea. Spune incercand sa para serioasa.

Trebuie sa o fac sa imi spuna cumva. Sunt prea curioasa si nu ma multumesc numai cu atat, asa ca (,) continui:

- De ce? O intreb parand confuza.

Fara sa mai astepte, imi raspunde:

- Pentru ca face parte din Gasca Star.

Gasca Star? Ce puii mei mai e si asta? E cumva o gluma? Suntem la circ? Adica suntem la scoala, nu intr-o competitie unde toti au nume de ciudati! Gandurile nu imi dau pace, gandindu-ma la cele mai rele lucruri, gen traficanti de arme, droguri sau ceva. Dar sunt intrerupta de vocea Liei, dandu-mi explicatia la ce inseamna ridicola, ciudata, "Gasca Star":

- Sunt cele mai populare persoane din scoala. Nu trebuie niciodata sa te iei de ei, altfel vor face tot ce le sta in putinta sa te distruga. Sunt niste fitosi si ii privesc pe toti cu superioritate.

- Tu ce i-ai facut lui Ailyn incat se poarta asa? O intreb eu fara sa gandesc. Ca de obicei, gura o ia pe dinainte.

- Anul trecut, eram la o petrecere. Ea s-a luat de Austin, care pe atunci era iubitul meu si i-am varsat un suc pe topul alb, spune zambind.

Stai, ce?! Austin si Lia?! Nu se poate! Inteleg ca sunt aici de cateva luni, dar sunt prietena de o viata cu Lia si Tina. Nu mi-am inchipuit vreodata ca o fata ca Lia sa fie cu un baiat ca Austin. SUNT PREA DIFERITI.
Dar incerc inca o data sa nu ma mai gandesc la asta si o intreb:

- Si cine face parte din aceasta 'gasca'? O intreb imitand niste ghilimele suspendate in aer.

- Huh, ce usurare! Credeam ca ma vei intreba despre Austin. Pai Ailyn, fata extrem de fitoasa si tot odata iubita liderului grupului. Noah, adica liderul grupului, Carla este fata populara din gasca, Evan este baiatul dragut si Chris este baiatul...cu un fizic de invidiat.

- Stai linistita. Vom vorbi mai tarziu si despre asta.

Nu am apucat sa mai zic ceva, sunetul salvator al clopotelului facandu-se prezent in clasa. Ne indreptam spre usa clasei, grabiti de Tina care era nerabdatoare sa ajunga la cantina. Ce-i drept, si mie mi-era cam foame.
Inainte de a merge spre cantina, ma duc cu Austin si Lia la dulapurile noastre. Nu erau la foarte mare departare unele de altele, si pot spune ca e un avantaj. Mi-am lasat cartile si am plecat spre cantina impreuna cu Austin si Lia, unde Tina ne astepta deja. Am mers spre ea si ne-am asezat la masa pe care o ocupase.

- In sfarsit! Credeam ca nu mai veniti odata, spune Tina fericita.

Austin si Tina se indreapta spre bucatareasa, si isi iau de mancare. Eu si Lia stateam tacute, pana cand ochii imi cad pe un baiat.
Pot vedea de la distanta ca si el se uita la mine. Are ochi verzi si un zambet stralucitor. Cred ca o multime de fete ii cad in plasa. Este inalt, iar fizicul sau este de invidiat, asa cum zicea si Lia despre Chris. Oare este el?
Dintr-o data un alt baiat i se alatura, intrebandu-l ceva. Aratau... La fel. Cine sunt ei? Sunt gemeni? Sunt foarte populari din cate se vede. Fac parte din gasca aceea Star?

- Cine sunt baietii aceia? O intreb pe Lia.

Ea ofteaza, dandu-si ochii peste cap.


- Ei sunt gemenii 'Lux'..


- Pff... Dar in scoala asta toate stupizeniile au denumiri? Gasca Star? Gemenii Lux?!


- Da, li se spune asa pentru ca sunt cei mai bogati din scoala. Numele lor este Max si Jack. Parintii lor detin casa de discuri Syco Music si sunt prieteni buni cu membrii trupei One Direction.


- O-One D-Direc-tion? Intreb socata, balbaindu-ma.


- Da, nu ai auzit de One Direction?! E imposibil! Putem vorbi cu Max sau cu Jack sa ne faca cunostinta cu ei! Iti dai seama?! Sunt buna prietena cu gemenii. Ne cunoastem de mult timp, si cred ca ar fi o nimica toata sa le cer asta, spune Lia in timp ce se uita la ei si le face cu mana.


Oh, nu. Acum se indreapta spre noi.
Ce fac?

- Heey! Spune Lia prietenoasa si ii ia in brate pe rand pe cei doi gemeni, apoi la face loc la masa. Acestia raspund la imbratisari, si o saluta la fel de prietenos.


- Max, Jack, ea este Alice, cea mai buna prietena a mea.


Cei doi mi-au zambit si s-au prezentat pe rand. Au inceput sa vorbeasca cu Lia si apoi si cu Tina si Austin care tocmai se intorsesera cu tavi pline cu mancare, semn ca se cunosteau deja.


- Deci Alice, ai vrea sa ii cunosti pe baieti? Intreaba Max prietenos, intrerupandu-mi gandurile.


- Normal ca vrea! Raspunde Tina inainte ca eu sa ma gandesc, macar.


- Ok, deci vreti sa mergem azi direct de la scoala? Intreaba Jack de data asta.


- Sigur! Au raspuns toti in cor, mai putin eu. Eram cu totul in ceata.




In ce ma bagasem?!






__________________________________________________________________________________






Ok, deci am facut si capitolul 2. Astept pareri si voturi. Deocamdata nu stiu ce sa va mai zic. Sunt abia la inceputul povestii si nu prea am despre ce vorbi in nota autorului. Sper sa cititi povestea pana la capat. Kisses :*

Hazz

Story of my life /EDITARE/Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum