Capitolul 32

2.5K 122 24
                                    

Capitolul 32- Ce se intampla cu mine?

Desi a trecut aproape o luna de cand Noah m-a cerut in casatorie, sunt inca intr-o stare de soc. Sunt confuza, ce-i drept, insa bucuria mea nu poate fii exprimata in cuvinte. In tot acest timp ne-am ocupat de aranjamentele pentru nunta, si ma simt epuizata de-a dreptul. Parintii mei sunt si ei in culmea fericirii, iar mama munceste cot la cot cu mine de dimineata pana seara. S-au schimbat multe, totusi. Intre timp m-am mutat la Noah acasa, iar tata si-a schimbat decizia de a-mi lasa mie compania. E de parere ca n-o voi putea conduce cat timp sunt in pragul nuntii, asa ca mai am de asteptat ceva pana cand toate astea trec.

- Iubito? il aud pe Noah.

Ma intorc spre el, ravasita de gandurile mele.

- Hmm?

- Ziua ta este peste cateva luni si ma gandeam...

Am ridicat din sprancene curioasa.

- Ai vrea sa ne casatorim atunci?

Ochii mei s-au marit de uimire instant.

- Oh, Doamne! Aste e o idee atat de buna! am zis.

- Mai sunt fix patru luni. Crezi ca avem timp sa pregatim totul? a intrebat.

- De ce nu? am zis razand.

- Ok, atunci.. Sa trecem la treaba! a spus.

Am plecat entuziasmata spre camera noastra. M-am oprit o secunda in pragul usii, gandindu-ma cate schimbari s-au produs in viata mea de cand a murit mama mea adoptiva si pana acum. Atunci eram efectiv distrusa, insa nu stiam ce avea sa ma astepte.. Am o viata minunata in prezent, un viitor sot, ceea ce e minunat, iar familia imi este alaturi mereu. Ce-ti poti dori mai mult de atat? Am intrat in camera, ducandu-ma direct spre dulap. Am ales niste haine comode, apoi m-am imbracat cu ele. Intr-un pas vioi am intrat in garaj, si am plecat spre casa parintilor mei.

- Paaa, iubireee! am tipat, incat Noah sa ma auda.

Cred ca vecini deja nu ma considera o companie placuta. Desi m-am mutat aici de doar doua saptamani, ma simt ca acasa. Adica.. Prima casa, mai exact. Au fost prea multe ca sa mai intelegeti ceva..

- 'Baby you light up my world like nobody else
The way that you(...)'

De fiecare data cand aud melodia asta la radio, o cand cat de tare pot. Efectiv o iubesc! Si fie vorba intre noi, acum.. Tipii aia din One Direction sunt asa sexy! Efectiv ii ador! In secret, totusi.. Ironic este felul in care Harry Styles, unul dintre membrii trupei, seamana izbitor de mult cu.. Fostul meu iubit! Si mai rau, poarta si acelasi nume!

- Ok! Cat de mult as incerca, nu pot! Nu pot sa il uit, si nu pot sa ma mint in halul asta. Nici pe mine nu ma pacalesc... Si acum am mai ajuns si sa vorbesc singura. Grozav!

Eram la cateva strazi distanta de casa, cand totul a inceput sa se invarta in jurul meu. Am tras rapid masina pe dreapta, si m-am dat jos de la volan imediat. In ultima vreme, organismul meu se comporta mai ciudat ca niciodata. Aveam ameteli tot mai dese, pofteam inexplicabil la lucruri de care inainte nici nu ma atingeam, si sunt mai obosita decat am fost vreodata.

Am asteptat sa imi treaca, si am pornit dinou la drum. Am ajuns, iar mama ma astepta deja in fata usii, probabil nedumerita de intarzierea mea neanuntata, insa cand m-a vazut, mi-a aratat cel mai frumos zambet al ei, un zambet pe care il iubesc.

***

- Domnisoara Benwood? Domnul Meyer va asteapta! mi-a spus asistenta sa zambind.

Probabil ca va ganditi pe la cel fel de doctor sunt acum, sau la ce fel de interview, insa dupa visul pe care l-am avut aseara, singurul la care ar trebui sa vin este psihologul, asa ca am batut timida la usa cabinetului sau.

Story of my life /EDITARE/Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum