Capitolul 10

5.3K 202 11
                                    



Capitolul 10 - Incercarile nu sunt intotdeauna urmate de reusite.








"De cand l-am sarutat pe obraz, ma gandesc numai la pielea lui catifelata. No way! Gata! Asta nu sunt eu, ce naiba? "


Este imposibil sa ma indragostesc. Pff.. Abia daca il plac. Mda..cu siguranta sunt obosita. Nici macar nu il cunosc prea bine. Chiar daca sunt "directioner".


Si uite asa a mai trecut o zi, la scoala. Pentru maine am primit o multime de teme, asa ca nu mai am timp sa fac nimic din ce imi propusesem.


Cand am ajuns acasa, Georgia si Peter se uitau la televizor. Da, minunat mod de a-ti petrece o seara de marti.


Marti... Marti... Mai sunt inca trei zile pana la week-end. Mi se pare o vesnicie. Mai ales atunci cand iti petreci timpul la scoala. Oricum, dupa cum observati scoala nu prea este in gratiile mele.


Imediat ce ajung la mine in camera, arunc ghiozdanul intr-un colt si o sun pe Lia. Dupa ce vorbesc aproape o ora cu ea, ma mobilizez si ma apuc de teme.


Cateva ore mai tarziu, totul este facut. Teme, invatat, proiecte, tot. Pana si eu ma mir. De obicei imi fac doar temele. Niciodata nu invat.


***

Aseara, imediat ce mi-am terminat temele am adormit si m-am mai trezit abia de dimineata. Acum sunt cu Tina in drum spre liceu. Ca in fiecare zi, mergem impreuna. In ultima vreme mi-a trecut prin cap sa imi cumpar chiar eu o masina. Este destul de enervant sa depinzi de altii.


Imediat ce ajung la liceu, dau ochi in ochi cu Max si Jack.


- Buna Liss, zice Max.


- Hei, baieti. Ce faceti?


- Bine, raspund la unison gemenii.


- Max! Jack! se aude o voce groasa din spate. HARRY.


- Da? intreaba amandoi.


- Harry! intrerup eu pe un ton prea pitigaiat. Sincer, nu planuiam asta.


- Buna, Alice. spune evitand orice contact vizual cu mine.


- Aaam... Max, Jack, caci pentru voi am venit, spune si accentueaza "voi", trebuie sa vorbim.


- Ok, spune Jack departandu-se cativa metri de mine, impreuna cu Harry si Max.


Desi erau la o distanta de aproximativ trei, patru metri de mine, puteam auzi perfect ce spuneau. Oricum ei credeau ca nu sunt atenta. Exact ce aveam nevoie. Ma prefaceam ca scriu un mesaj in timp ce ascultam:


- Maine avem un concert de "Bine am venit in acest liceu". Aproape toti din liceu au primit invitatiile VIP si... spune Harry insa Max il intrerupe.


- Da, da, da, da. Stiu, zice entuziasmat.


- Ce? spune Harry surprins.


- Da, cap sec. Ai uitat ca lucrati cu parintii nostrii? Ne-au spus deja ca maine aveti un concert. Eu si cu Jack avem sase locuri VIP. Primul rand, plus acces la sesiunea de autografe. In fine... Puteam sa intram si fara bilete, dar trebuie sa fim corecti, nu?


- Ok, dar aveti grija pe cine invitati. Nu irositi celelalte patru locuri pe fane obsedate. Ca... Ea, zice Harry atat de incet incat abia Max si Jack au auzit, aratand discret spre mine.


Ouch. Asta a durut. Prea mult! Gata. Am incercat sa fiu draguta, am incercat sa port o conversatie cu el, am incercat toate astea pentru Tina! Iar el? El asa reactioneaza? Facandu-ma fana obsedata? Renunt!


Am incercat sa maschez toate emotiile, insa am esuat dramatic. M-am dus spre baieti si le-am spus ca trebuie sa plec, incercand ca ochii mei inlacrimati sa nu ii intalneasca pe ai lui. Cel pe care... Ajunsesem sa il plac?
Cand am simtit ca nu imi mai pot stapanii lacrimile, am inceput sa fug haotic prin parcarea liceului.
O voce, anume vocea lui Max, se auzea din spate, tipand la Harry.



- Tu vezi ce ai facut? Fetele astea nu merita sa te idolatrizeze! Daca ar stii cine esti tu cu adevarat..., auzeam eu din ce in ce mai incet din spate, in timp ce alt sunet enervant inlocuia treptat vocea lui Max. Sunete de pasi. Jack.



Stiam ca vine dupa mine, asa ca fugeam unde vedeam cu ochii, fara sa opresc si fara sa ma uit in spate. Stiam ca asta ma va incetini, asa ca am continuat sa alerg.


Cand am intrat in liceu, m-am uitat pentru prima data in spate. Nu era nimeni. M-am dus pana la dulapul meu, mi-am lasat geanta, si m-am dus spre a doua ora pe care o aveam azi. Imi pare rau ca nu am plecat impreuna cu Tina de la inceput. Daca as fi plecat, toate astea nu s-ar mai fi intamplat, iar eu nu as mai fi fost asa, aici, acum.


Restul orelor de la scoala au trecut asa greu. Nu m-am putut concentra deloc. Toata ziua am stat cu gandul la ceea ce a zis... " (...) fane obsedate. Ca...ea." Chiar asa sunt? Adica.. Ce am facut rau? Am incercat doar sa par buna cu el. L-am salutat mereu cand l-am vazut, si am fost politicoasa.


***


Max's POV:


Azi este concertul. Sase bilete... Banuiesc ca o sa merg cu Jack, Lia, Tina, Austin, si... Liss.
Sunt atat de nervos pentru ziua de ieri. Cum poate Harry sa o numeasca pe Liss asa? O cunosc de cateva saptamani si deja mi se pare atat de draguta. Este o fire atat de politicoasa si blanda, si chiar nu imi aduc aminte ca ea sa il fi enervat pe Harry cu ceva.

Cand ajung la scoala, Lissa si cu prietenii ei, par a discuta ceva, insa Lissa este in permanenta trista.


- Hei, ce faceti? intreb eu cand ajung langa ei.


- Bine? zice Tina putin nesigura.


- Max, de ce ai venit? ma intreaba Lissa aproape in soapta.


- Aaaa.. Da. Pai am venit sa va intreb daca ati vrea sa veniti toti patru, alaturi de mine si fratele meu la concertul One Direction din seara asta.


- Nu! raspunde Lissa si se ridica incercand sa plece.


- Haide, Liss. Stii ca Harry nu a..., incep sa spun dar Lissa ma intrerupe.


- Ba da!


- Atunci, macar razbuna-te!?


- Razbunare..., zice ea. Hmm... Cum se simte? intreaba ea.


- Stai. Ce? Adica tu nu ai auzit de razbunare? Nu te-ai razbunat pe nimeni pana acum? spun eu uimit, aproape razand.


- Nope, raspunde ea simplu si degajat.


- Pai... Macar vino la concert. Nu conteaza sa te razbuni. Nu conteaza ca e acolo. Tu trebuie doar sa te distrezi!


- Pai... Ce pot sa zic? Ok? zice si o strang puternic in brate.


- Multumesc! Multumesc! Multumesc! spun si o sarut pe obraz.







__________________________________________________________________________________





Holaaa, mofos. Capitol noou. Va multumesc pentru toate voturile si parerile voastre frumoase! In urmatoarele capitole tensiunea va creste putin si veti vedea ca se intampla ceva mai putin placut, ceva la care nici eu nu ma gandeam. Efectiv mi-a venit ideea si am scris. Anyway, va dau prea multe detalii.
Ca sa nu va tin asa mult in suspans, voi incerca totusi sa postez mai des.


Kisses :*


Hazz.

Story of my life /EDITARE/Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum