Capitolul 3

6.7K 246 7
                                    

Capitolul 3 - Uit sau nu?


Alice's POV:


A uita, a ierta...lucruri asemanatoare si diferite in acelasi timp. Poti ierta, dar nu poti uita. Poti uita, dar nu poti ierta. Eu ce fac? Uit, dar nu voi ierta niciodata ceea ce s-a intamplat, sau invers?

***

Cursurile se termina si ma intalnesc cu Austin, Lia, Tina si gemenii pe holul liceului. Acum, totul pare gol. Holurile sunt goale, clasele sunt goale, baile sunt goale, parcarea e goala. Am mai ramas doar noi. Ne decidem intr-un final sa plecam putin mai tarziu, eu si fetele vrand sa mergem acasa sa ne schimbam.
O ora mai tarziu, aud claxonul unei masini si tresar cand mama ma striga:

- Alice, scumpo au venit fetele.

- Oh, mama. Merci, ii spun si ii zambesc.

Inainte sa plec, o iau pe mama in brate, o sarut pe obraz si imi iau la revedere de la ea.
Ies grabita pe usa si alerg fericita spre masina. Erau si baietii acolo, dar mama nu stia. Ea credea ca dupa ce fetele trec pe la mine mergem sa ii luam si pe ei. Sincer, asa credeam si eu, pana cand mi-au trimis un mesaj.

- Heey, le spun tuturor cu un zambet imens pe fata si cu o un aer prietenos. Chiar ma bucuram ca mai ieseam din casa.

- Hey, Liss. Ma saluta Austin

- Fato, ne-ai lipsit, spune Tina razand si luandu-ma in brate.

- Da, chiar ca, spune Lia lunadu-ma si ea la randul ei in brate.

- Hey, Alice. Spun cei doi gemeni la unison, parca rusinati de situatie. Imi plac, si nu vreau sa ii fac sa se simta in plus, asa ca le raspund cald luandu-i in brate:

- Heey. Ce mai faceti? Btw, puteti sa imi spuneti Lissa sau Liss. Cum vreti.

Amandoi zambesc.

- Mergem? Intreb, incercand sa sparg tacerea.

- Sigur, au spus toti.

In drum spre casa gemenilor am vorbit despre scoala, am glumit si am ras aproape tot timpul.

- Am ajuns! Aproape ca a tipat Max, entuziasmat.

Ne-am dat jos din masina si vad o casa imensa. Doamne, daca nu as stii ca parintii baietilor sunt extrem de bogati, as crede ca este o casa special construita pentru cel putin 5-6 familii! Are o curte mare, cu patru bodyguarzi care stau cate doi, atat in fata portilor imense, cat si in curtea din spate. Totul este inconjurat de flori de cele mai frumoase tipuri, iar in mijlocul gradinii din spate, se intrevede o mica parte dintr-o fantana. Wow. Totul este luminat de felinarele strategic ascunse, pentru a lumina cele mai frumoase locuri. Casa este si ea luminata, si are o parte facuta numai din sticla, prin care se vad niste scari care probabil duc la etaj.
La intrare sunt cateva ghivece cu flori, si un mic covoras asezat la usa. Baietii intra, si noi suntem imediat in urma lor. Gurile noastre se deschid larg, semn ca nici unul dintre noi nu mai fusese vreodata la gemeni acasa.

- Am sosit! Striga Max, si se intoarce spre noi.

- Wow, zic eu de-a dreptul surprinsa. El incepe sa rada, si ii spune ceva lui Jack la ureche. El da din cap ca si cum a inteles ce are de facut, si fuge spre o usa.

- Faceti-va comozi, spune Max cu un zambet pe fata. Imediat apare si Jack urmat de un barbat mai in varsta. Wow, nu credeam ca membrii trupei au imbatranit asa tare.

- El este valetul nostru Sam. Spune Jack zambind. Sam, ei sunt Austin, Lia si Lissa, adauga el aratand spre fiecare din noi cand ne prezinta.

- Buna, copii. Lasati-ma sa va ajut, se ofera Sam prieteneste. Ne ia hainele pe care le baga intr-un loc special, facand la fel si cu incaltarile. Apoi ne ofera fiecaruia o alta pereche de incaltari, care banuiesc ca sunt de casa.

- Sam, arata-le casa cat timp eu si Max mergem sa pregatim restul. Sa ma anunti cand termini, spune Jack zambind si se indreapta impreuna cu Max spre o camera necunoscuta de noi.

- Bun, veniti dupa mine, va rog, zice Sam.

Dupa cred ca aproape o ora de prezentat, Sam ne spune sa ne facem comozi si sa asteptam pana Max si Jack vor veni. Wow. Nu cred ca am mai vazut in viata mea o casa asa mare. In primul rand, are unele lucruri pe care o casa normala nu le are. Are propria sala de bowling si cinema, sala de fitness si sauna, piscina si o sala de jocuri. Nu ai cum sa te plictisesti aici. Toate astea sunt la ultimul etaj al casei. La primul etaj sunt dormitoarele si baile, iar la parterul casei se afla uriasul living, cu un perete doar din sticla, in spatele caruia se afta foarte multa apa si... Pesti. Da, este un acvariu cat un perete. Tot la parter se mai afla si o bucatarie imensa, o baie, mai multe camere pentru depozitare , si doua birouri. Casa asta e cea mai mare casa pe care am vazut-o! Dar cu toate astea, unde erau membrii trupei? Nu i-am vazut nici pe ei, si nici pe Max sau Jack in tot turul nostru.

- WOW! Zice Tina de-a dreptul surprinsa, dupa cateva secunde in care se gandise, la fel ca si mine probabil, cat de mare e casa asta.

- Stiu... Continua Lia.

- Nu credeam niciodata ca o casa poate fi asa mare. Spuse Austin surprins.

- Cu siguranta Max si Jack nu se plictisesc cat timp sunt acasa. Si mai au si un valet pe deasupra, zice Tina.

- Acum inteleg cu adevarat de ce li se adauga si un "Lux" la denumirea de "Gemeni". Spun eu.

- Dar mi se pare ciudat faptul ca nu i-am vazut prin camere. Nici pe ei, nici pe One Direction, zice Lia.

- Da, sunt de acord cu tine. Tocmai ce ma gandeam la asta, ii spun.

Nu mai asteptam mult, ca Max si Jack isi fac prezenta printre noi cu inca cinci baieti. Ei. One Direction.

- Ok, fetelor, Austin, ei sunt One Direction. Presupun ca ii stiti, spune Max razand.

- Da... Zic cu o nota de tristete. Oh, Doamne.. De cand a intrat, Harry se uita la mine. E atat de atractiv in realitate. Wow. Dar tot nu imi mai pasa de ei.

- Ok, deci ele sunt Alice, Liss sau Lissa, cum vreti voi, Lia, si Tina. Iar el este Austin, spune Jack aratand spre noi.

- Incantat, Harry Styles. Spune Harry cu un zambet misterios spre mine.

La fel fac si ceilalti zambind, iar eu incerc sa arat cat mai prietenoasa si interesata.

- Deci, de cand sunteti directioneri? Intreaba Liam.

Toti incep sa spuna diferite dati, neintelegandu-se nimic, iar eu inchei toata aceasta dezordine, surprinzandu-i pe toti cu raspunsul meu:

- Am fost, spun serioasa.

Harry se incrunta usor, dar isi reveni imediat, si ma intreaba ceva la care cu siguranta ma asteptam din partea sa:

- De ce?

- Nu imi place sa vorbesc despre asta, Harry. Mai aveam putin si tipam, eu la el.

- Ok, deci ce vreti sa facem? Intreba Niall incercand sa alunge toate vorbele acestea.

- Orice, striga Austin entuziasmat.

Toti au inceput sa se joace un joc ciudat pe care niciodata nu l-am inteles. Singurii care nu jucam eram eu si Harry. Eu incercam sa fiu atenta la cum se joaca acest joc, iar Harry ma privea continuu.
Am hotarat sa merg pana la baie, unde ma simteam mai ok. Eram singura, cand....


__________________________________________________________________________________


In primul rand dedic acest capitol BFF-ului meu Alexa :*.

1. Stiu ca nu a fost prea multa actiune pana acum, dar va promit mai multa actiune de acum incolo. Si hei! Pana la urma asta e doar inceputul cartii! Nici nu stiti ce urmeaza. Sunt asa incantata. Sper ca o sa va placa povestea mea si sa o cititi pana la sfarsit.

2. Ce apareri aveti pana acum?

3. Ma gandeam sa va intreb daca vreti sa scriu toata povestea intr-o singura carte sau in mai multe...gen, pe volume :)

4. Imi pare rau ca acest capitol e asa scurt.

Astept voturi si commentarii daca v- a placut. Kisses :*

Hazz

Story of my life /EDITARE/Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum