Capitolul 24

4K 141 16
                                    

Capitolul 24 - Recuperare cu inghetata.

Acum doua saptamani, o persoana atat de draga mie s-a alaturat cerului, iar de atunci am plans la fiecare amintire, legata de ea. Am petrecut doar patru ani impreuna, dar pare ca au fost o viata. Am iubit-o ca pe o mama adevarata, pentru ca si ea ne iubea ca pe adevaratele ei fiice.

Da, doua saptamani am stat numai in casa, iar iesirile mele in aer liber se rezumau doar la deschisul ferestrei. Norocul meu cu scoala si cu Harry. El m-a obligat sa merg la scoala si asta a fost singura miscare pe care am facut-o. De la casa la masina, de la masina pana in scoala si invers.

De abia acum, dupa doua saptamani cred ca mi-am revenit. Astazi Harry mi-a spus ca ma duce la mall, ceea ce nu prea voiam, pentru ca nu am chef de cumparaturi, dar a zis ca nu vom face cumparaturi daca nu vreau. Pai si atunci... Ce facem?

Am deschis televizorul, iar la stiri erau numai prostii legate de politica, accidente de masini si cine a mai fost arestat. Mereu aceleasi lucruri, cum e la rubrica de sport numai fotbal. Plictisitoooor.

***

Harry doar conducea si se mai uita cateodata la mine prin oglinda retrovizoare.

- Am.. Am o surpriza pentru tine.

- Pentru mine? am intrebat uimita.

- Da, doar nu credeai ca nu voi pregati nimic pentru ziua indragostitilor, nu? chicoti.

- Doamne, am uitat... Harry eu.. Imi pare atat de rau. Chiar am uitat. Am fost atat de ocupata si..

- Shhh. Nu conteaza. Tu esti cadoul meu.

Asta a sunat atat de dulce... Acum ca organismul meu s-a trezit si asteapta nerabdator si curios aceasta "surpriza", m-am uitat intr-un final pe geam. Zona imi era necunoscuta, iar ploaia si lumina difuza a farurilor peste intunericul noptii imi faceau si mai grea misiunea de a-mi localiza pozitia.

- Harry, unde mergem?

- Un weekend in insulele Philippine iti suna bine? zice ranjind.

- Poftim?! m-am intors spre el.

- Pai, se intampla ca iubitul tau bogat sa aiba o casa acolo. E joi, maine e ziua indragostitilor si nu voi rata aceasta ocazie minunata! zice ranjind pervers.

- Si scoala..?

Poate mai am o cale de scapare cu asta..

- Nu se supara nimeni daca nu venim vineri. In plus, toata saptamana trecuta m-am rugat la propriu de tine sa mergi la scoala.

- Dar nu ziceai ca mergem la mall?

- Trebuia sa iti zic ceva mai relevant... Sa iti fi zis ca mergem intr-o destinatie exotica nu era primul lucru pe lista.

- Dar nu mi-am luat nimic de imbracat...

- M-am ocupat eu de tot, iubito. Am luat tot ce am gasit mai sexy, zise si ranji pervers.

***

Eram la aeroport si asteptam nerabdatoare sa intram in avionul -bineinteles- privat al trupei.
Imi rodeam stresata o unghie in timp ce priveam multimea de oameni ce deja incepea sa se formeze in jurul lui Harry. Argh! Naiba sa ii ia pe ei de jurnalisti si fani obsedati. De cand mi-am inceput oficial relatia cu Harry nu am putut avea un moment de intimitate.
Sunetele tipetelor fanelor imi atacau urechile, si ca si cum ne era de ajuns, dupa ce au terminat sesiunea foto cu Harry, au venit direct la mine.

- Lissa, Lissa te rog! Fa o poza cu mine! Te rog! se auzeau sunetele disperate ale unei fete.

- Lissa, te iubim!

Story of my life /EDITARE/Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum