Capitolul 17

4.8K 179 11
                                    



Capitolul 17 - Interviu plus intalnire.






Dupa ce interviul s-a terminat, am plecat direct acasa.


- Harry, ce a fost in capul tau? il intreaba Niall, mancand bineinteles.


- Baieti, daca voi fi intr-o relatie cu Liss, nu vreau sa ascund asta.


- Sunt si eu aici... Nu stiu.. Zic si eu.., le zic eu baietilor tusind fals.


- Harry, intelege ca nu este cel mai bun lucru pentru Lissa. Fanii o vor hartui si o vor insulta, iar paparazzi o vor urma peste tot!


- Dar...


- Nici un " dar "! Am incheiat subiectul.


***

Acum cateva ore, imediat dupa ce am ajuns acasa, baietii au fost sunati in legatura cu al doilea interviu. Vor ca eu sa apar cu baietii la acest interviu. Nu stiu ce voi face, insa trebuie sa incep sa ma pregatesc, pentru ca este deja ora patru si jumatate.

Dupa ce mi-am luat o rochie bleumarin cu volane pana la genunchi si cu un decolteu generos pe spate, m-am incaltat cu niste platforme aurii. Mi-am prins parul intr-o coada eleganta, usor buclata la varfuri, apoi mi-am aplicat un gloss de buze si putin mascara. Nu imi place sa ma machiez prea strident. Poate doar la ocazii speciale...

Am ajuns acolo cu aproximativ cincisprezece minute mai devreme. Emotiile ma copleseau si nu ma puteam gandi decat la Anne. Oare ce zice ea acum?


- Lissa, nu uita! Este foarte important sa fi calma si sa nu spui nimic ce are legatura cu tine si Harry. Ma refer la lucruri mai... Personale.


Dupa ce am intrat in direct, iar baietilor le-au fost adresate cateva intrebari legate si de aceasta data tot de turneul lor, am fost si eu intrebata ceva.


- Lissa, cum ti se par baietii?


- Ăăăăăăămmm.... Pai... Sunt foarte... Sunt foarte de treaba, ii raspund.


- Care este rolul tau in toata aceasta echipa?


- Pai.. Ma ocup cu...- Doamne, ce pot sa zic? Am uitat tot! Insa noroc m-am uiat la Liam care imi facea semne- ma ocup cu vestimentatia baietilor din timpul concertelor si...


- Hmmm... Si care este relatia ta cu baietii?


- Ne intelegem foarte bine. Facem multe lucruri impreuna. Cum ar fi sa mergem la cinema sau la bowling...


- Ai vre-o relatie mai speciala cu unul dintre membrii formatiei?


- Nu chiar... Ma inteleg bine cu toti.


- Dar ce este cu poza aceasta? spune si imi arata o poza cu mine si cu Harry din noaptea in care am fost in club. Fix de ce ma temeam.


- Este o poza de acum cateva zile.


- Dar ce faceati voi afara? Ceilalti intrasera deja in club.


- Eu si Harry suntem prieteni mai vechi, insa nu ne mai vazusem de mult timp, asa ca am mai ramas afara sa vorbim, ii zic zambind.




***

Dupa ce s-a terminat si interviul acesta, am respirat usurata. A fost infernal sa mint la aproape toate intrebarile pe care mi le pusese acea femeie. Recunosc ca nu ma pricep sa mint, iar privirea acelei prezentatoare ma infricosa. Am ales insa sa scap de toate aceste ganduri si sa plec spre mall. In seara asta e intalnirea cu Harry care sper ca nu s-a anulat din cauza acestui interviu. Aveam emotii gandindu-ma la ce va putea urma seara asta.

Hmm... Cu ce sa ma imbrac? Oare ce ar trebui sa port la intalnire? Era intrebarea ce ma framanta in timp ce ma uitam la rafturi intregi cu haine, insa nimic din ce era aici nu ma atragea. Cu ultimele sperante, dupa doua ore de cautari, am intrat in ultimul magazin. Primul lucru pe care l-am vazut a fost o rochie alba, cu un decolteu pe spate, in fata avand niste pietre colorate si strasuri. Arata splendid avand in vedere ca nu era nici foarte scurta dar nici foarte lunga, aceasta ajungandu-mi abia pana la jumatea coapselor, iar felul in care se mula perfect pe corpul meu ma facea sa o ador, deja.
Nici nu am mai stat pe ganduri si am cumparat-o. Se facea deja seara si trebuia sa ma mai ocup si de machiaj si de parul meu neastamparat. M-am indreptat spre casa grabita si m-am apucat de machiaj imediat ce am ajuns. Nu am ales ceva prea strident. Nu imi place genul asta de machiaj si avand in vedere ca toata lumea imi spune ca am ochi frumosi, prefer sa ii las asa cum sunt. Parul mi l-am indreptat, insa stiu ca nu avea sa tina prea mult. Dupa cum ziceam, parul meu e tare neastamparat. Si cu o tona de fixativ, tot se onduleaza.


***

Asteptam jos ca Harry sa vina. In nici cinci minute, cineva a batut la usa. El trebuia sa fie. M-am dus bucuroasa spre usa, unde asa cum credeam, Harry ma astepta. I-am deschis usa, iar timp de cateva secunde, ne-am studiat reciproc. Era imbracat intr-o pereche de jeansi negrii si stramti, iar in sus purta un tricou alb si un sacou negru. Dupa aceste secunde stanjenitoare in care tot ce am facut a fost sa ne holbam unul la altul, am zis:


- Harry... A-Arati... Minu...Minunat, ii spun balbaindu-ma. Proasta miscare. Nu planuiam sa o zic chiar asa prost.


- Aaaa... Merci. La fel si tu. Arati... Splendid.


- Merci, ii zic si zambesc.


- Mergem? zice neluandu-si privirea de pe mine inca de cand i-am deschis usa.


- Da.



***


Drumul era unul linistit, iar Harry parea si acum sa se uite la mine cu coada ochiului.


- Unde mergem? zic intorcandu-ma catre el.


- Surpriza! imi raspunde prinzandu-mi mana in mana lui.


- Hmmm... Imi plac surprizele, ii zic chicotind.


Dupa mai putin de jumatate de ora, masina lui Harry s-a oprit in fata unei cladiri mari si stralucitoare, facuta numai din sticla. Parea a fi un restaurant fitos daca te uitai la multele masini deloc ieftine parcate in fata cladirii.

Harry s-a dat jos din masina, venind rapid langa mine, deschizandu-mi portiera politicos.

Doar i-am zambit.

M-a ajutat ca un gentelman sa cobor din masina, prinzandu-mi delicat mana intr-a sa. Mergeam usor spre intrarea cladirii tinandu-ne de mana. Un domn mai in varsta ce se afla fix la intrare ne intreba politicos:

- Pe ce nume ati facut rezervarea?


- Styles. Harry Styles, ii zice Harry.


- E in regula, domnule. Puteti intra. Masa patru de la etajul doi.


- Multumim, ii zice Harry si trecem rapid de domnul acela.




Dupa ce am ajuns la masa noastra, ne-am asezat si am inceput sa vorbim.


- Deci, Harry. Ce v-a convins sa veniti in liceul acesta? l-am intrebat curioasa.


- Tu, imi zice putin emotionat puteam zice.


- De ce? ii zic. Ma intreb daca am ceva special si nu stiu eu...


- Esti speciala, Liss. Imi placi. Mi-ai placut mereu. De cand te-am vazut.


- Harry... Nu stiu ce ai putea vedea la mine... Adica, stii bine ce mi-ai zis prima data...


- Da, Liss. Stiu. Sa nu crezi nici o clipa ca mi-a fost usor sa iti zic ce ti-am zis. Nu! Doar ca mi-a fost teama la inceput. Stiam ca e ceva diferit la tine si am vrut sa nu te apropii de mine, in sensul bun. Paparatzii te vor urmarii peste tot acum. Asta voiam sa evit.


- Nu cred ca asta ar fi problema...


- Adica nu te-ar deranja? zice iar zambetul ii crescu imediat.


- Nu tocmai. Adica da, in unele momente, dar nu este o problema majora. Nu cred ca ar trebui sa ne facem griji de asta.


- Atunci?


- Daca suntem impreuna si afla toata lumea ca am mintit la acel interviu? Daca ma vor considera o mincinoasa? ii zic temandu-ma de raspunsul lui.


- Iubito, voi avea grija de asta, spune si in momentul urmator am simtit cum mi s-au inmuiat picioarele.







__________________________________________________________________________________






Heeeeei! Imi pare extrem de rau ca am pus nextul asta asa tarziu dar dupa revelion nu am mai avut chef de nimic si am stat doar in pat. :| :)) si cum zilele astea am invat pentru ca vom da doua teste chiar din prima saptamana, ceea ce ma bucura nespus * keep calm, sunt sarcastica *
Mi-am facut in sfarsit timp sa scriu si am postaaaaat! Yeeeey. Acum, urmatoarea problema e ca mi s-a updatat Wattpad-ul si mi se pare o porcarie pt ca nu mai inteleg nimic. Absolul nimic. Deci va rog nu va suparati daca va dura ceva sa va raspund la comm-uri :)))


Kisses :*


Hazz.

Story of my life /EDITARE/Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum