130. VYJÁDŘENÍ KE ČTENÁŘŮM

936 187 33
                                    

Jsem tu od toho, abych otevřel lidem oči. Nelíbí se mi zacházení s nemocnými lidmi, že se hodí do takového pytle pod pojmem „ divný ". Nelíbí se mi ukazování prstem na tyto lidi, kteří něčím trpí a musí se s tím vyrovnat sami, jelikož společnost je odsuzuje.

Ale důvod, proč to znovu zmiňuji je to, že se mi potom nelíbí to, kam se má sbírka dostala. Vím, čtenáři na wattpadu jsou především dospívající jedinci. Opravdu mnoho z nich je talentem úplně na jiné úrovni než jsem já. Dokázali mě překvapit i svým vyspělým myšlením.

Po té jsem si zamiloval tu důvěru, kterou mi někteří jedinci darovali. Dokázali se mi svěřit, že opravdu trpí například schizofrenií, rozdvojenou poruchou.. Bylo pro mě fascinující se s tím osobně setkat, mnohdy to bylo děsivé ale přeci já jsem to začal kvůli pomoci. Zamiloval jsem si ty lidi, co když oni jsou něco víc, než jsme my zdraví? Co když oni mají právě klíč do jiného světa a ta nemoc je dar? Genialita je skrytá v šílenství. Možná kdyby se tito lidé tak moc nebáli odsouzení ostatních, byli by nejvíce významnými lidmi na světě. Tož je má hypotéza, těžko říci, jak to s naší společností půjde dál..

Ale abych se vrátil právě k té druhé straně. Jsou to 2 roky, co tu už působím. Kdo jsem? To bystřejší již dávno ví z mého psaní. A ještě NIKDY jsem se neozval a možná mě to nyní mrzí, že jsem se neozýval již od začátku. Spoustu z vás nemá vůbec ponětí, jaké opravdu ty psychické nemoci jsou. Takže abych byl přesnější, je tu několik čtenářů, kteří se „ záhadně" našli až třeba v 80% nemocí, které jsem zde popsal. Promiňte ale kdyby to byla pravda, tak by jste byli již dávno pod zemí, jelikož by to váš mozek nezvládl. VŠICHNI, kteří se tedy najdou tak moc v depresích, úzkostech a ostatních poruchách.. Smiřte se s tímhle. Jste ve věku, kdy se vám mění nálady, to je normální. Můžete mít nechuť k dělání věcem ale to neznamená, že to je hned deprese. Takže znovu zdůrazním, NEPIŠTE mi pod několik častí, že to je přesně to, co vy máte. Například taková bipolární porucha? Není jen střídání dobré a špatné nálady. Je to neskutečně nebezpečná a těžká porucha. Berte i mé básně s nadhledem, protože realita? Může být mnohonásobně horší..

Neskutečně si vážím každého čtenáře. Každého, který pro mě hlasuje, zanechá krásný komentář, nebo i kritiku. Cením si veškeré komunity. Ale pokud jsi TY ten, který tuto sbírku nepochopil, tak bohužel, nechci tě tu. Přeji hezký zbytek dne.



Jsem všeho trpící dítě,

jen vy to ještě nevíte.

Myslím, že nejsem dobrá,

měla bych se pořezat,

kéž by tekla barva modrá,

když už se musím potrestat.

Bláznův deník?

Ano ten dobře znám,

jelikož spousty poruch mám,

jsem chudinka.

Střídá se mi deprese i mánie,

popisuje mě i nymfomanie,

a to ani nemám kluka.

Co? Kdo si to na hlavu ťuká?

Kdo to nesmyslně kouká?

Jo, to bude Poet,

asi jsem se zmýlila, drobet.

Bláznův DeníkKde žijí příběhy. Začni objevovat