051

2.9K 153 17
                                    

POV Reina
Als het vliegtuig is geland wordt ik wakker gemaakt door Nourdine. ' eindelijk werd tijd ' zeg ik. Hij lacht. Nadat we onze koffers hebben gepakt en in de taxi zitten rijden we naar mijn villa. ' E willi willi Reina wat is dit? ' vraagt hij ' een huis.. ' zeg ik lachend ' welloe huis kifesh en je drugsdealer asah? ' vraagt hij. ' HAHAHAHAHAHA ' lach ik ' doe effe normaal ' zeg ik lachend. Ik betaal de chauffeur en stap uit. Nisrine is aan het slapen ik trek haar kleren uit en trek haar pyjama aan en stop haar in mijn bed. Ik verwissel mijn kleding voor mijn witte off shoulder jurk met een paar dingen erop tot mijn enkels met mijn witte Birkenstocks. Mijn haar kam ik uit en laat het los, ik ga vandaag voor een naturel look dus no make-up.

Nourdine heeft zijn Hugo boss korte broek aan en zijn witte blouse met zijn Hugo boss slippers. Ik geef hem een rondleiding door het huis. Ik loop langs de ramen en krijg Shi goeie selfie licht gericht op mij, ik maak een foto en plaats het op Snapchat (omslag). ' wat gaan we straks doen? ' vraag ik ' kom effe rusten en daarna uiteten ' zegt Nourdine ik knik.

POV Soraya
Ik wordt wakker door mijn telefoon die afgaat. Ik zie Ikram staan even twijfel ik maar dan neem ik op.

Ik: wat moet je?

Ikram: hehe niet zo brutaal of wil je dat je lieve familie weet wat je hebt uitgespookt in Frankrijk?

Ik: Pff wat moet ik doen?

Ikram: Dounia gaat vandaag naar Nederland ze komt terug van haar huwelijksreis, ik wil dat je er heen gaat en begint over allemaal dingen van vroeger probeer Ibrahim te overladen met haar verleden als ze3mah gek meisje

Ik: maar Dounia heeft geen erge dingen gedaan

Ikram: hmpf dan verzin je maar iets

Ik: ja ma..

En ze heeft opgehangen, ik sta op en neem een snelle douche. Ik kan niet geloven dat dit gebeurt. Ik trek mijn witte oversized t-shirt aan met mijn zwarte broek met een paar gaten en mijn witte huaraches. Mijn haar laat ik los verder breng ik wat make-up aan en zet een soort dingens op mijn voorhoofd. ' SORAYA ' schreeuwt mijn moeder van beneden. Ik ren naar beneden en leg mijn handen op mijn knieën en rust effe uit. ' ja ' zeg ik. ' Nadia geeft een feestje vandaag en sinds iedereen werkt en moet jij haar helpen met klaar maken' zegt mijn moeder. Oh lekker dan ' safe ik ben al onderweg ' zeg ik. ' wat sta je dan nog hier A hmara!! ' zegt mijn moeder. Ik pak een van mijn vaders autosleutels en loop naar de garage.

Meryam's huis
' Hey meertje ' zeg ik als ze de deur opent. ' Hey Sor ' zegt ze. ' wat doe je vandaag? ' vraag ik ' Ehm niks ' zegt ze ' mooi dan mag je me komen helpen met het voorbereiden van een etentje ' zeg ik. ' alleen als ik een foto van je mag maken je ziet er zo cute uit ' zegt Meryam. Ik zucht ' 1tje maar ' zeg ik. Klik. ' chouf die foto ma sha Allah ' zegt Meryam. Ik lach ' je overdrijft ' zeg ik. ' je praat khra (onzin) ' zegt ze. Ik lach en trek haar mee de auto in.

De foto

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

De foto

Nadia's huis
' so dat duurde lang ' zegt Nadia. ' naad dit is mijn hoofdpijn Meryam zij komt ook mee helpen today ' zeg ik. ' geweldig had kwam nog één iemand te kort ' zegt Nadia. Ik trek Meryam mee en we trekken onze schoenen uit wassen onze handen en lopen naar de keuken.

POV Dounia
We zitten nu in het vliegtuig we waren effetjes in de stad maar hebben nu onze vlucht. Ik kan niet wachten tot ik in NL ben heb iedereen gemist. Alleen Reina nog maar ja ze verdiend haar vakantie na alles wat ze heeft meegemaakt mag ze ook effe rust. We hebben een vlucht van 5u en 25min we komen aan om 22:00 precies. Ik sluit me ogen en leun op Ibrahim.

5u en 25min later

Ik wordt wakker gemaakt door Ibrahim. We zijn blijkbaar al in Nederland. Ik sta op en rek me uit. Nadat we onze koffers hebben gepakt nemen we een taxi.

Thuis
Ik ben zoo moeeee omg, ik leg mijn koffer in de kamer en begin met het uitruimen I know I know moet je niet slapen Nope eerst me koffer en die van Ibrahim. Na 3 kwartier ben ik klaar, ik besluit om een snelle douche te nemen. Ik trek mijn pyjama aan en zie Ibrahim al slapen hij had al eerder gedoucht hij wou niet eens z'n koffer uitruimen dus heb ik het maar gedaan. Ik kruip in bed naast hem en sluit me ogen.

POV Nasserdine
Het is iets rond kwart voor 12 of zo en we willen nu bekend maken waarvoor dit etentje is. ' mensen mag ik jullie aandacht ' zeg ik. ' nee ' zegt Adam ' ik ga je tanden eruit slaan ' zeg ik. Hij lacht en daagt me uit. ' ik ken hem niet ' zeg ik en wijs naar Adam met Rachida op zijn schoot. ' goed zoals ik zei ' zeg ik. ' Nadia en ik zijn in verwachting we krijgen een baby ' zeg ik ' WHAAAAA' schreeuwt mijn moeder ' mooi weldi mooi ' zegt mijn vader. Ik pak Nadia hand en trek haar naar me toe. ' mijn vrouwtje hier naast mij maakt mij de gelukkigste man op aarde ' zeg ik en geef haar een kus.

Na een uurtje of 2 vertrekt iedereen het is kwart voor 3 en ik ben bekaf. We hebben net alles afgewassen heel het huis opgeruimd enzo. Ik neem een douche samen met Nadia. Ze is zo moe, ik smeer haar in en help haar met douchen. We trekken onze pyjama's aan poetsen onze tanden. Ik til Nadia op en leg haar op bed, ik kruip er zelf ook in en omhels haar straks.

POV Ikram
Wacht maar Dounia nu dat je terug bent gaat alles veranderen je leven wordt zuur en je zult wensen dat je nooit met Ibrahim was getrouwd...

Wat gaat Ikram doen? En kan iemand haar stoppen?

56 stemmen dan ga ik verder, OMG WE ZITTEN IN #5 ROMANTIEK IK GA HUILENNNNN 😱😱😭😭😍😍

Different.. {Voltooid}Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu