039

3.2K 154 43
                                    

* 1 maand verder *

Deze maand was rwina gewoon, Nadia en Nasserdine zijn getrouwd 3 weken geleden en komen vandaag terug van hun huwelijksreis in de Malediven. Ik sta op en loop naar de badkamer. Na het douchen trek ik mijn mooie rode jumpsuit aan met mijn zwarte Louboutins en mijn zwarte leren Jack. Mijn haar kam ik uit en borstel het in een hoge staart. Ik breng mascara aan en lip balsem. Ik slaap nog steeds bij mijn ouders als enige ik mis Adam en Nasser elke dag meer.

Ik loop naar Nasser's kamer en ruik aan zijn kussensloop het ruikt zo lekker. Ik loop naar Adam's kamer en ruik zijn heerlijke geur in zijn kamer. Ik mis hun zo erg en ik zie dat mijn ouders super trots zijn dat ze zijn getrouwd en hun leven gaan beginnen, maar ik ik ben een mislukking ik heb pech in mijn leven en ben getrouwd met de verkeerde. Ik loop hun kamer uit en loop de mijne weer in, ik open alle ramen en gordijnen voor frisse lucht. Ik stop al mijn benodigdheden in mijn Michael Kors tas en loop mijn kamer uit.

Ik stap in mijn auto en doe mijn gordel om. Vandaag lekker werken heb het echt gemist om te werken en bovendien moet ik weer me geld terug verdienen zodat ik weer op mezelf kan gaan wonen. Aangezien Marouane mijn bankpas heeft leeggeplunderd. Ik maak een foto en plaats het op Snapchat met als tekst On my way to work.

De foto

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

De foto

POV Lizette
Ik word wakker naast mijn moeder, huh wat raar. Ik denk terug aan gisteren. Oja mijn vader is op zakenreis en mijn moeder wou niet alleen slapen. Ik sta op en neem een snelle douche ik trek mijn donker blauwe broek aan met mijn roze shirt met gaten in mijn mouwen en mijn donker blauwe Nike 95. Mijn haar borstel ik in een knot verder breng ik mascara aan, eyeliner, highlighter en roze lippenstift.

Ik trek mijn lange spijker jas aan en pak mijn zwarte Coach tas en stop al mijn benodigdheden er in. Ik open mijn raam en gordijnen en loop naar beneden mijn moeder slaapt nog en er is helemaal niks om te eten. Ik loop naar buiten en stap in mijn auto dan maar boodschappen doen.

POV Nour (Adam's vrouw)
Ik word wakker zonder Adam naast mij wat mij helemaal gek maakt. Ik sta op en loop naar Rachida's kamer ze slaapt nog gelukkig. Ik loop naar de badkamer en was mijn gezicht en poets mijn tanden. Ik neem daarna een douche en trek mijn grijze huis kleding aan mijn haar kam ik uit en vlecht het in een zijvlecht. Verder breng ik wat lip balsem en beetje make-up aan en spuit ik wat deo op. Rachida's gehuil vult mijn oren ik loop ernaar toe. ' hallo mama's prinsesje, heb je lekker geslapen? ' vraag ik met een babystem. Ik til haar op en geef haar een snelle douche voor haar trek haar grijze Marokkaanse huisjurk aan en haar grijze panty met haar witte ballerina's.

Na het ontbijten was ik alles af terwijl Rachida aan het spelen is. Mijn leven als moeder is zo leuk het voelt geweldig dat ik zo'n mooi creatie op de wereld heb gezet samen met mijn lieve man Adam. Ik loop naar de kamer en zie daar iets bruins huh? Ik loop erna toe en zie dat het een grote beer is, ik pak me telefoon en maak gelijk een foto ervan (omslag) en stuur het naar Adam.

Ik: * stuurt afbeelding *

Adam: vind je het mooi prinses?

Ik: ja dankjewel lieverd

Adam: mooi zo ik ga weer aan het werk zie je straks kusjes aan Rachida en voor jou

POV Meryam (beste vriendin van Soraya)
Soraya en ik lopen richting de H&M als 2 bezetenen, we zijn omin druk. ' Sor ik wil naar Amsterdam bruur er is niks bij de H&M in Rotterdam ' zeg ik ze knikt en pakt mijn autosleutels ' ik rij hoer ' zegt ze en rent kapot hard weg. Ik stap en doe mijn gordel om, ik zet kapot hard Rihanna - Needed Me op. ' YOUHOOUUU NEEDED ME YOUHOUUUUU NEEDED ME DEZE BOYS WILLEN MIJ HEBBEN MAAR IK ZEG HUN FUCK YOUUHOUUU WANT IK BLIJF VOOR ALTIJD SINGLEE DUS FUCK YOUUUUUU MOTHAFOCKAAASS ' schreeuw ik ' HAHAHAHA REMIX HOE'SS ' schreeuwt Soraya.

Aangekomen in Amsterdam stappen we gelijk uit op rwina te maken. Soraya loopt naar een huis en gaat daar omin leuk staan voor een foto. ' yeah slay bish, oehh get iT!!!!! YEAAH GIRLLLL WORK THAT SHIT OMG!!! ' moedig ik haar aan. 'OMG FUCKING PERFECTION ' schreeuw ik zo hard dat heel Amsterdam ons hoort.

de foto

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

de foto

POV Soraya
Wollah ik heb Meryam gemist neef, haar gekkigheid maakt mij drukte gewoon af. Je weet toch als je zo gek en druk bent en jou best friend is het zelfde en ze maakt je gewoon af? Wollah dat hebben wij gewoon magic bitch. We lopen de Mac Donalds in met tt veel tassen. ' Ik ga effe snel naar de wc ' zeg ik Meryam knikt en besteld alvast 2 visburgers menu voor ons en 2 sundea karamel ijsjes. Ik loop naar de wc en zie iemand uit mijn verleden onze ogen kruisen elkaar aan...

Wie heeft Soraya gezien?

Rachida Sveen Alhamdouli - 6 maanden , ze is half Zweeds, 25% Antilliaans, 25% Marokkaans

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Rachida Sveen Alhamdouli - 6 maanden , ze is half Zweeds, 25% Antilliaans, 25% Marokkaans.

Rachida Sveen Alhamdouli - 6 maanden , ze is half Zweeds, 25% Antilliaans, 25% Marokkaans

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Meryam Hemril - 23 jaar. Ze is half Tunesisch en half Ghanees. Ze is een afgestudeerde Styliste.

Different.. {Voltooid}Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu