010

4.2K 217 55
                                    

POV Reina
Ik kom thuis en loop gelijk naar boven , na het douchen trek ik mijn pyjama aan en doe ik mijn haar in een losse knot. Mijn maag maakt rare geluiden dat betekent dat ik honger heb , ik wil wel wachten op Marouane maar ik ga haast dood van de honger. De bel gaat dat is vast Marouane , ik doe open en zie Lizette ' eh hey ' zeg ik verbaast. ' ja ik weet dat het onverwachts is maar ik moet je iets vertellen ' zegt ze.

Ik zit dus nu met Lizette aan tafel terwijl we witlof eten heb nog steeds niet gehoord wat ze wou zeggen , ' dus ? ' vraag ik. ' ik zag Marouane met Nora ' zegt Lizette, ik eet stil mijn eten op ' dit kan niet waar zijn hoe weet je dat ? ' vraag ik. ' ik eh was gaan uiteten met iemand en kwam hem later tegen in het park met haar ' zegt ze. Nadat ze me alles heeft verteld besluit Lizette om te gaan.

Ik begin met het afwassen en daarna draai ik 5 wassen ofzo hayeck veel , nadat ik klaar ben poets ik me tanden. Ik loop naar mijn kamer en kruip in bed hoe kan Marouane zo zijn. Marouane loopt naar binnen en komt even later de badkamer uit. ' baby sorry dat ik zo laat ben ' zegt hij ' waar was jij ? ' vraag ik ' nergens ' zegt hij bot. Ik sta op en ga recht op bed zitten ' WAAR WAS JIJ? 'schreeuw ik hij kijkt me raar op en staat op ' tegen wie schreeuw je zo? ' vraagt Marouane. ' MAROUANE WAT DEED JE MET NORA? ' schreeuw ik ' schreeuw nog 1x ga je zien ' zegt hij ' GEEF FUCKING ANTWOORD INPLAATS VAN EROM HEEN DRAAIEN ALS IK NIET GENOEG BEN ZEG HET DAN ' Schreeuw ik, hij trekt me aan mijn arm en duwt me tegen de muur en BAM daar komt me eerste klap van hem. Ik sla hem terug en duw hem weg ' klootzak ' zeg ik, hij hijst zijn hand op en bedenkt zich dan.

** N E X T M O R N I N G **
Ik word wakker zonder Marouane naast mij , hij is gisteren vertrokken en heeft zijn spullen gepakt. Het enige wat ik wou was liefde & loyaliteit krijgen die ik hem heb gegeven maar blijkbaar is het te veel gevraagd... Ik sta op en begin met schoon maken van het huis hem pas geleden schoon gemaakt en het is nu al een bende!!

** 1,5 uur later **
Eindelijk klaar Wayaw hayeck vies was het maar nu glimt het zowat. Ik loop naar de douche en begin me haar te wassen en doe de gewoonlijke meisjes dingen in de douche. Na het douchen droog ik me af smeer me in en trek mijn kleren aan , ik stop er producten in en kam het uit voor de rest laat ik me krullen droog hangen. Ik breng mascara aan , rode lippenstift en spuit parfum.

 Ik breng mascara aan , rode lippenstift en spuit parfum

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Outfit met me rosé gold Puma's

Ik loop naar beneden en begin met het ontbijt , na het ontbijten was ik alles af.

Vandaag ga ik echt niet thuis zitten ik ga lekker iets leuks doen met me broer Nasserdine, ik bel hem op en na een paar minuten hang ik op. Snel trek ik mijn jas aan en pak me zwarte MK tas, ik loop naar buiten en sluit de deur.

POV Nasserdine
Vandaag ga ik iets doen met Reina heb me broer en zusje echt gemist , ben helemaal alleen sinds ze zijn getrouwd.

Na het douchen droog ik me af en smeer me in , ik trek mijn witte broek aan en mijn donker blauwe T-shirt met mijn donker blauwe huaraches. Mijn haar doe ik in model en spuit parfum op , ik maak een foto en plaats het op Snapchat.

' goedemorgen Yemma ' zeg ik ' waar is baba ? ' vraag ik. Ze haalt haar schouders op en schuift me een boord voor met eten ' thank you mama inoe ' zeg ik , na het eten help ik me moeder met schoonmaken. ' EWAAAAAAAAAAA DRERRIES ' schreeuwt Reina mijn moeder kijkt haar boos aan en gelijk is ze stil , ze is altijd de drukste geweest nu ze weg is hier is het echt te rustig voor woorden.

' gaan we ? ' vraag ik en ze knikt.

Trampoline wereld
We komen aan bij Trampoline wereld gelijk heb ik adrenaline en begin ik al te stralen ' Je bent net 7 joh ' zegt Nasser. Na het springen bestellen we wat te eten ' dus al een meisje gevonden? ' vraagt Reina ik schud mijn hoofd en maak kots gebaren. Na het eten besluiten we om te gaan.

Thuis
' mama we zijn thuis ' zeg ik. ' ik heb Marmita gemaakt kom eten ' zegt Aicha. Daar zitten we dan met z'n allen aan tafel te eten net zoals vroeger alleen mist Adam nog maar ja..

POV Adam
' ADAM KOM HIER ZIED ' Schreeuwt Nour ik ren naar de badkamer en zie dat ze helemaal blij is ' wat à je liet me schrikken ' zeg ik. Ze gooit iets naar mij ik bekijk het en tranen beginnen te stromen ' je word papa ' zegt Nour, ik til haar op en draai haar rond ' baby je hebt me de gelukste man gemaakt ' zeg ik.

Na het eten was ik samen af met Nour , ' ik wil dat je niks meer doet in huis ' zeg ik streng ' haha ben nog niet eens hoog zwanger ' zegt ze. We nemen samen een douche , terwijl ze haar lichaam wast was ik haar haar.

Na het douchen drogen we ons af smeren ons in en trekken onze pyjama's aan. ' baby ik houd van je ' zeg ik ' ik ook van jou schatje ' zegt ze. Liggend in bed wrijf ik over Nour's buik en praat met de baby die er nog niet is lol ..

POV Marouane
Vandaag ga ik toch maar naar huis ik moet praten met Reina. Ik pak me spullen op en groet me ouders ' ik ga ' zeg ik , ze praten nauwelijks met me ze zijn zo teleurgesteld..

Thuis
Als ik thuis ben hoor ik dat er iemand onder de douche staat vast Reina, ik loop naar boven en ruim al mijn kleren op etc. Vervolgens loop ik naar beneden en warm de overgebleven witlof schotel op voor ons, als Reina beneden staat schrikt ze maar al snel hersteld ze zich.

' we moeten praten maar eerst eten ' zeg ik , ze knikt en begint met het dekken van de tafel. Na het eten wast Reina alles af dat is echt een gewoonte voor haar ze moet na het eten afwassen. Ze legt een dienblad neer op de tafel met thee en koekjes en ploft dan neer op de bank, ' dus wat wil je me vertellen ? ' vraagt ze.

' sorry voor gisteren echt waar ' zeg ik ' het is al goed maar als je me nog 1x aanraakt dan ben ik pleiten ' zegt ze ik knik en slik door. ' ik was gisteren bij Nora omdat ze me wou spreken ' zeg ik ' weet je nog toen ik vreemd ging? ' vraag ik ' ja waarom vraag je dat ? ' vraagt Reina. ' nou Nora ehm .. ' zeg ik ' is het waar wat ik denk Marouane ? ' vraagt ze en ik knik vol schaamte. Ze staat boos op en loopt naar boven.. Ik voel me echt schuldig ik weet dat het fout was om vreemd te gaan en nu dit  , ya Allah waarom heb ik zoveel tegenslagen ?

Wat is er gebeurt ?

Ben gemeen hè jullie weten nog steeds niet wat er is met Marouane en Nora .. 😂😂😜

Different.. {Voltooid}Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu