030

2.9K 158 44
                                    

** 2 weken later **
Nadia en Marouane hebben nog niks gezegd, Nadia en Nasserdine hebben gevoelens voor elkaar maar zijn beiden bang om te eerste stap te nemen. Dounia heeft het uitgemaakt met haar vriend, Lizette is verloofd, Nora en de baby zijn okay en Reina en Marouane zijn nog steeds samen. Saff hier jullie korte samenvatting nu verder naar het verhaal.

POV Nora

06:00u 's ochtends

Ik word wakker door Nihal's gehuil het leven van een moeder is niet makkelijk maar het is geweldig. ' rustig maar prinsesje mama is er ' zeg ik. Ik pak haar op en geef haar borstvoeding, tot slot loop ik nog met haar rond in de kamer zodat ze haar boertje kan laten. Ik verschoon haar en leg haar daarna in bed. Ik loop terug naar mijn bed en kruip onder de dekens.

12:00u 's middags

Ik word wakker maar dit keer niet door Nihal's gehuil. Ik sta op en profiteer mijn mama free tijd voordat ze wakker word. Na het douchen trek ik een Koraal kleurige T-shirt aan met mijn zwarte broek en mijn zwarte broek met mijn zwarte Balenciagas. Ik kam mijn haar door en krul het aan de onderkant, verder spuit ik parfum op en breng een koraal kleurige matte lippenstift op en mascara met eyeliner Voilà.

Ik hoor Nihal al huilen ik loop de badkamer uit en ruim alles op, ik til haar op en geef haar borstvoeding. Ik laat haar boeren en geef haar daarna een douche. Voor haar doe ik een koraal kleurige jurkje met een zwarte doorschijnende panty aan met haar zwarte Balenciagas. Ik pak haar op en stop allemaal spullen in de babytas. Ik pak haar kinderwagen en zet die in de achterbak, ik zet haar in haar Maxicose en zet haar in de auto verder zet ik de tas met alle benodigdheden in achter in de auto. Tot slot pak ik mijn Zwarte MK tas en stop er mijn benodigdheden in, ik sluit het huis af en stap in de auto.

La Place
Ik parkeer in de garage en stap uit ik pak mijn tas en de kinderwagen, ik hang mijn tas aan de kinderwagen en zet de babytas onder in. Ik pak Nihal en zet haar in de kinderwagen ik sluit de auto en samen lopen we naar de lift.

Ik neem plaats aan tafel en wacht tot de ober komt. Ik bestel 2 broodjes ei, een munt thee en yoghurt met muesli. Voor Nihal vraag of ze heet Water in mijn thermofles kunnen gieten. Als mijn eten komt maak ik een filmpje van mijn eten en Nihal die vredig ligt te slapen, ik plaats het op Snapchat en leg mijn telefoon weg.

POV Reina
' Mar, ik heb buikpijn kan je thee voor me maken en een kruik pakken alsjeblieft ? ' vraag ik hij knikt en staat op uit bed. Ik sta ook op en zie een hele plas bloed op het bed #PeriodTime😵🔫. Ik verschoon snel het bed en draai gelijk de was samen met mijn kleding erbij. Na het douchen trek ik een nieuw ondergoed aan en een nieuwe pyjama en maandverband. Ik ga liggen in bed en doe de tv aan ik klik op Netflix en zet Gossip Girl op. Net op dat moment komt Marouane binnen met een kruik, thee en ontbijt.

Na het ontbijten neemt Marouane alles mee naar beneden en blijf ik op bed liggen met mijn kruik op mijn buik en Netflix op de TV. ' Baby ik moet werken vandaag ' zegt hij ik knik ' ik ben vandaag gelukkig vrij het is bijna kerst en bijna nieuwjaar ik heb er echt zin in.

Marouane komt de douche uit, hij heeft zijn blauwe D2 broek aan met zijn witte D2 T-shirt en zijn witte Royaums. Zijn haar zit mooi in model, hij spuit parfum op en smeert zijn gezicht in. ' je ziet er echt ma sha Allah mooi uit No Joke ' zeg ik hij lacht sexy en knipoogt naar mij. Wayaw wat er gebeurt met mijn lichaam als hij dat doet gewoon gevarenzone!! Hij trekt zijn CG jas aan en pakt zijn telefoon ' ik ga prinsesje bel me als er iets is ' zegt hij terwijl hij een kus op mijn voorhoofd plaatst. Ik hoor de deur beneden dicht gaan als teken dat hij weg is. Ik besluit om ook maar te gaan douchen en aankleden, ook al had ik al gedoucht.

Na het douchen trek ik mijn burberry polo aan met mijn zwarte D2 broek en mijn zwarte Royaums. Mijn haar kam ik uit en doe er wat producten in verder föhn ik het droog en laat het stijl hangen.

POV Nadia
Vandaag wil ik het Reina gaan vertellen, Dounia en Lizette ben ik geen uitleg verschuldigd maar Reina sowieso wel ze is me collega me beste vriendin en mijn zina. De laatste dagen op werk waren echt hel ze keek me niet eens aan zelfs niet bij een werkoverleg. Ik sta op en neem een snelle douche, ik trek mijn grijze Calvin Klein hoodie aan met mijn grijze high wasted broek met gaten en mijn rode Louboutin sneakers. Mijn haar kam ik uit en doe het in een slordige knot wollah schijt vandaag. Ik breng mascara aan en rode lippenstift.

Ik eet het ontbijt die mijn moeder voor me heeft gemaakt en drink mijn thee op. Ik woon nu tijdelijk hier totdat mijn vader hem heeft gevonden ik wil eerst dat Reina het zelf weet en dan pas dat mijn vader hem aanpakt. ' yemma ik ga naar Reina vandaag ik ga het goed maken ' zeg ik ze knikt en kijkt me blij aan ' geen ruzie maken god vind niet leuk ' zegt ze.

Reina's huis
Ik stap uit en neem diepe hap met adem okey Nadia je kan dit. Ik verzamel al mijn moed en kracht bij elkaar en bel aan. De deur gaat open en Reina kijkt me vies aan ' wat moet je kill ? ' vraagt ze boos ' ik ga je uitleggen waarom ik zo verdrietig en boos was ' zeg ik. Ze knikt en wenkt me om naar binnen te komen..

Hoe gaat Reina reageren en gaat ze haar geloven ?

16 stemmen en 5 reacties dan ga ik verder

Nihal Danielle Mohim Chang - 1 dag oud geboren op 10 december 2016

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Nihal Danielle Mohim Chang - 1 dag oud geboren op 10 december 2016. 3 kwart Marokkaans en kwart Mandarijns.

Different.. {Voltooid}Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu