021

4.1K 167 220
                                    

Ik word wakker door de zon die in mijn ogen schijnt , gisteren was het echt gezellig maar geen club meer voor mij maar 1x in het jaar en dat is wanneer ik jarig ben. Ik sta op en loop de douche in ik scrub mijn lichaam en mijn gezicht , na het douchen droog ik me af smeer me in. Ik kijk in de kast en kies een leuk setje uit , ik borstel mijn haar en stijl het plat. Ik breng mascara aan en donker rode lippenstift verder spuit ik parfum op. Ik maak een foto van mezelf en plaats het op Snapchat.

 Ik maak een foto van mezelf en plaats het op Snapchat

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

de foto + mijn outfit

Ik besluit om naar de winkel te gaat aangezien en er niks te eten is uff , ik trek mijn jas aan en pak Soraya's auto sleutels. Ik stap in en rijd weg, na 3 rondjes en 2x stoppen om de richting te vragen ben ik er eindelijk.

Carrefour ( Franse supermarkt )
Ik stap uit en loop de supermarkt in , gelijk worden alle ogen gericht op mij Wayaw wollah ik ga vuilnis zak dragen. ' Bonjour madame ' zeg ik een man ' bonjour au revoir ( goedemorgen tot ziens ) ' zeg ik. Ik pak allemaal dingen en stop ze in het karretje , bij de kassa word ik gelijk geholpen gelukkig geen zin om te wachten.

' bonjour madame € 15,50,- s'il vous plaît ( goedemorgen mevrouw €15,50,- alstublieft ) ' zegt de vrouw achter de kassa. Ik geef haar het geld en stop de dingen in de tassen heb 2 volle tassen , ik loop naar de auto en stop de tassen in de achterbak.

' eh madame Je pourrais être votre numéro vous êtes magnifique ? ( eh mevrouw mag ik misschien je nummer je bent prachtig ? ) ' vraagt een man , ' Non, je suis marié ( nee ben getrouwd )' zeg ik en loop weg. ' ah désolé ( Ah sorry ) ' zegt ze man ik knik  en stap in.

Effe serieus lijk ik op een vrouw die elke man wilt hebben , seriously sommige boys hebben geen leven. Beter gaan ze naar school en halen een diploma gaan ze werken en starten een leven. Ik parkeer in de garage en stap uit, ik pak de tassen en loop naar de lift.

Soraya's huis
Ik loop het huis binnen en blijkbaar slaapt Soraya nog steeds e willi slaapkop echt een Marokkaan. Ik ruim alle boodschappen op en daarna maak ik het huis schoon.

** 2 uur later **

~ 14:00u ~
Soraya loopt de woonkamer binnen en kijkt me vredig aan ' jij was kapot vroeg wakker ' zegt ze ' joh ik heb boodschappen gedaan huis schoongemaakt de was gedaan en ik ga nu ontbijt maken ' zeg ik ' ontbijt ? Bedoel je niet lunch het is 2u ' zegt Soraya ' ja dat kan ook ' zeg ik.

POV Soraya

Ik neem een snelle douche , daarna droog ik me af smeer me in en trek mijn kleren aan. 'REINA WE GAAN ZWEMMEN DUS DOE JE BIKINI AAN ' schreeuw ik. Mijn haar kam ik snelle jelle uit en doe het in een knot. Ik loop naar de woonkamer , Reina loopt naar binnen en maakt een foto van mij.

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.
Different.. {Voltooid}Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu