018

4.6K 206 36
                                    

Vorige hoofdstuk

Ik doe de deur open en heb al spijt dat ik ben gekomen ik gooi de bloemen op de grond en loop weg.

Nu

POV marouane

Ik begrijp niet hoe ze zo iets kan doen ik loop verder. Ik stap de lift binnen en weer uit ik zie een meisje die veel lijkt op Reina. Ze draait zich om en dan besef ik dat het Reina is 'huh?' vraag ik ' Marouane wat doe je hier?' vraagt Reina. ' ik wou bloemen brengen maar toen zag ik iemand in jou kantoor die op jou lijkt van achter en ze stond te zoenen met iemand dus was ik boos en gooide de bloemen op de grond ' zei ik, ze begon te lachen ' welke kamer? ' vraagt ze ' 21 ' zeg ik. En weer begint ze te lachen haar lach doet me goed het geeft me een warm gevoel ' het is nummer 22 schat ' zegt ze ' ik ga weer aan het werk' zegt Reina en geeft me een kus en loopt weg. 

Ik stap in de auto en rijd naar werk. 

POV Dounia

Mijn irritante wekker gaat af en ik stap uit bed vandaag lekker werken helemaal geen zin maar ja moet me geld maken. Ik maak me bed op en open mijn ramen de gordijnen laat ik nog dicht tot ik ben aangekleed , Ik loop de douche in en zet een liedje van JUL op #JULISBAEE!!!  Na het douchen droog ik me af smeer me in en trek mijn kleren aan, Mijn haar kam ik uit en doe het in een lange zijvlecht verder doe ik wat mascara op en vaseline op me lippen. Ben niet van de make-up .. 

outfitje + een transparant kimono jasje 

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

outfitje + een transparant kimono jasje 

Ik open nu mijn gordijnen en doe mijn ramen dicht zodat het niet te koud word. Ik pak me tas in en loop naar beneden vandaag heb ik een meeting in Gelderland tt ver uff! Ik maak een heerlijk ontbijtje en scroll door mijn Instagram.

Ik stap in mijn auto en rijd naar de Albert Heijn effe war snacks halen. In de AH pak ik 2 snoepzakjes 2 blikjes Redbull en 1 zak chips. Ik reken alles af en stap weer in vervolgens rijd ik naar de snelweg onderweg naar Gelderland. 

* 1u en 11min later *

Gelderland - meeting

Ik parkeer mijn auto en stap uit. Ik loop het gebouw binnen en ga direct de badkamer in , ik flos mijn tanden en spuit mondspray in me mond. Mijn mascara werk ik bij en smeer nog vaseline op mijn lippen wil geen krusty chicken lippen. Ik pak een beker met thee en loop de vergaderingzaal binnen ' bent u er klaar voor mevr. Kauki? ' vraagt de man ik knik en open mijn macbook. 

POV Lizette 

Ik sta op en kijk op de klok vandaag is de dag dat Dounia & ik Reina gaan verassen omdat ze bijna jarig is. Na mijn douchebeurt droog ik me af smeer me in en trek mijn kleren aan , mijn haar kam ik uit en stijl het plat. Verder breng ik mascara aan en donker paarse lippenstift. Ik maak nog een foto en plaats het op Snapchat.

Different.. {Voltooid}Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu