005

6.5K 269 64
                                    

De zonlicht schijnt op mijn oogleden de frisse lucht dringt mijn neusgaten binnen , een stemmetje in mijn hersens zegt ' word wakker Reina ' het liefst slaap ik nu door maar helaas mijn ogen openen uit zichzelf. Ik haaaaaaaaaat vroeg wakker worden het is echt irritant. Ik sta op en loop naar de douche aangezien ik nu wakker ben kan ik gelijk me dag beginnen , na het douchen droog ik me af smeer me in en kies mijn kleren uit. Ik stijl mijn haar en laat het los en begin met het opruimen van mijn kamer. Gelijk erna doe ik wat mascara op oogschaduw eyeliner en nude lipglos. Morgen is gewoon mijn laatste dag van de vakantie dan begint de real life weer ...

 Morgen is gewoon mijn laatste dag van de vakantie dan begint de real life weer

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Outfitje

Ik loop naar de keuken en maak een ontbijt voor mezelf aangezien het 08:30u is en niemand wakker is. Na het eten doe ik de afwas, Ik hoor mijn moeder en vader al de trap aflopen. Ik loop naar de andere trap en loop naar boven , ' nee ik wil nog niks zeggen ' zegt Adam huh wat bedoelt hij? Ik loop naar zijn deur en plaats me oor ertegen aan ' ik wil niet zeggen dat ik al 2 maanden verloofd ben en dat ik volgende maand ga trouwen en uit huis ga ' zegt Adam ' jawel je moet je zou toch zeggen zei je ' zegt Nasserdine ' ja klopt maar ik kan het niet ' zegt Adam. Mijn lieve broer is al 2 maanden verloofd zonder dat ik het weet en hij gaat volgende maand weg nogmaals zonder dat ik het weet , ik loop naar mijn kamer en sluit me op.

POV Nasserdine

' ey hoor je dat? ' vraag ik aan Adam hij zet zijn vinger op zijn mond en luistert naar het geluid ' ja Reina huilt ' zegt hij ik knik. We lopen naar haar kamer en proberen de deur open te maken ' Reina doe is open ' zeg ik ze negeert me en stopt met huilen ' ik ga die andere sleutels halen ' zegt Adam. ' Reina doe open ' zeg ik uiteindelijk gaat de deur open , gelijk neem ik haar in mijn armen. Meskiena ze huilt echt oprecht maar ik weet niet wat er is ik loop naar haar bed ze neemt plaats naast mij en legt haar hoofd op mijn schouders. ' wat is er prinses?' vraag ik ' niks het is gewoon de puberteit ' zegt ze ik begin te lachen en kijk haar aan ' ah dombo je zit niet meer in de puberteit zeg wat er is geen leugens vertellen ' zeg ik. ' ik kan het niet ' zegt ze ' wie heeft je gedwongen wie ?' vraag ik. ' nee ik mag niks vertellen omdat het niet mijn geheim is ' zeg ik , ik sta op en zeg dat ik zo terug ben.

Adam is in zijn kamer op de playstation ik pak zijn controller af en druk de playstation uit, ' wat doe je a hond ' zegt hij boos. ' Reina heeft ons gehoord en ze huilt nu ga je zusje en ouders nu uitleggen wat er is je hebt lang te lang de tijd gehad om de moed op te werken en het te zeggen ' zeg ik. Hij staat met tegen zin op en loopt naar beneden en roept iedereen bij elkaar.

POV Adam 

Nadat iedereen beneden is , is het tijd om het te vertellen. ' oké luister , wat ik nu ga zeggen is echt heel moeilijk om te zeggen ' zeg ik mijn moeder kijkt me raar aan ' wat is dat voor rare Nederlands ? ' vraagt mijn moeder. Iedereen begint te lachen, ' ik ben verloofd al 2 maanden ' zeg ik mijn moeder laat uit schrik haar kop met thee vallen en mijn vader zijn krant ' Adam wesh ket hdar besah? ( ben je serieus ) ' vraagt mijn moeder ik knik en ze begint te huilen. ' je vertelt me niks wie wist het allemaal ? ' vraagt mijn moeder ' alleen Nasserdine ' zeg ik. ' Sana hayal kırıklığına uğrattın ( ik ben heel teleurgesteld in jou ) ' zegt mijn vader. ' vertel meer over haar ? ' vraagt Reina, ' ze is Zweeds en ze heet Nour Sveen ze is 20 jaar en een journaliste ' zeg ik ' ze is dus niet moslims is haram he Adam ' zegt mijn moeder. ' ik weet maar ik houd van haar en de bruiloft is over 1 maand dus of jullie accepteren het of jullie accepteren het niet ' zeg ik. En loop naar boven.

Different.. {Voltooid}Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu