037

3.5K 164 77
                                    

POV Reina
OMGGGGGGGG SORAYA IS GEWOON HIER NEE OMG!! Ik ren naar haar toe en spring op haar waardoor ze op bed valt. ' hayeck hayeck doe rustig vriendin ' zegt ze. Ik lach en ga van haar af ' maar eh heb je geen school? ' vraag ik ' yeh dombo is toch kerst vakantie hmara ' zegt ze omg helemaal vergeten. ' ik ga gekke ding plannen voor kerst ' zeg ik iedereen knikt en glimlacht.

Soraya en ik zijn in de keuken eten aan het maken zoals altijd vroeger, we kookte met onze moeder en de jongens deden de afwas met onze vader. 'Ik ga effe nasser en Adam bellen ' zeg ik.

Ik: ewa Nasser

Nasserdine: faka daggoe

Ik: oké geen bestilla voor jou

Ik hang op en bel Adam

Ik: hi broertje lief

Adam: ik ben ouder a zeekat

Ik: oké ook geen bestilla voor jou

Ik hang op en leg mijn telefoon op de tafel. ' en? ' vraagt Soraya. ' ze gingen allebei dom doen dus zei ik geen bestilla voor jullie ' zeg ik. ' HAHAHAHAHAHAHAHA yek ' zegt Soraya. ' ik heb ze gebeld ze komen zometeen ' zegt ze.

POV Soraya
Nadat ik me zelf heb opgefrist loop ik naar beneden en tref ik iedereen daar aan lizette, dounia, Nadia, nasser, Adam en zijn fam en mijn ouders. ' Wayaw gezellig niffo ewa drerries ' zeg ik mijn moeder kijkt me dodelijk aan ' ik bedoel Salam Aleikum ' zeg ik ongemakkelijk. Ik loop snel naar de bank en knuffel Adam en Nasser gelijk kijkt die vrouw van Adam me dodelijk aan ' ey Reina die vrouw hé van Adam gaf mij Shi gekke boze oog.. ' zeg ik.

Heel de tijd kijk ik Adam's vrouw vies aan maar wat denkt zij ze denkt is fissa ofzo. Dat ze me zo aankijkt ga challa vriendin. ' e willi 3andak radio 3ati ha al 3ayn (pas op je gaat haar boze oog brengen) ' zegt Nasserdine die bij me komt staan. Ik zucht en loop weg. Ik ga expres naast Adam zitten en klef doen, ik neem plaats naast Adam en leg mijn hoofd op zijn schouder ' nu is het genoeg kom effe mee ' zegt zijn vrouw. ' wat is er mis met jou zie je niet dat ik zijn vrouw ben?!' Vraagt ze boos. ' zie je niet dat ik zijn zus ben dus voor wat die scheve gezicht? ' vraag ik. Ze knikt ' jij bent zeker Soraya mijn excuses schat ik dacht dat je een van Reina's vriendinnen was ' zegt ze ik knik en loop weg. Kom op je ziet duidelijk dat Reina en ik een tweeling zijn maar ewaja..

N E X T M O R N I N G
Ik sta op in mijn oude kamer de kamer naast Reina en tegenover Nasserdine en die van Adam. Ik loop mijn kamer uit en loop naar de tuin, ik maak een foto van het mooie blauwe lucht ik zet het op mijn Snap met als tekst "waking up in NL with my family is a blessing". Ik loop terug naar boven mijn kamer in direct naar de douche. Na het douchen trek ik mijn Bordeaux legging aan met mijn witte oversized hemd die tot over mijn kont komt met mijn bordeaux Puma's. Mijn haar kam ik uit en doe het los met 2 vlechtjes die ik aan elkaar vast bind. Ik breng mascara aan, eyeliner en bordeaux lippenstift.

Ik zie dat iedereen nog slaapt uff ik ben het al gewend om vroeg op te staan vanwege school. Ik ga effe boodschappen doen en dan koken het is inmiddels 8.30u.

Na het boodschappen doen ruim ik alles op en laat de dingen die ik nodig heb op het aanrecht staan. Na het koken ruim ik heel het huis op echt raar dat als ik stofzuig niemand maar dan ook niemand wakker wordt. Het is zo leeg hier alleen Reina en mijn ouders slapen hier Nasser woont op zich zelf Adam ook dus ja. Ik roep iedereen naar beneden.

Different.. {Voltooid}Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu