036

3.1K 183 88
                                    

POV Reina
Alhamdoulillah ben ik ontslagen uit het ziekenhuis, ik wou nooit zelfmoord plegen ik de pijn zat en ik had hoofdpijn. De pillen waren tegen mijn hoofdpijn en de drank tegen mijn gebroken hart maar ja was geen goeie keuze om ze allebei te mixen. Ik neem een warme douche en trek daarna mijn kleren aan, ik kam mijn haar uit en doe het in een strakke staart. Ik breng mascara aan en transparante lip gloss.

Reina's outfit niet de persoon zelf gewoon de outfit

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Reina's outfit niet de persoon zelf gewoon de outfit

Ik woon tijdelijk bij mijn moeder omdat ze me niet alleen vertrouwd maar ma3lish zolang ik maar weet dat ik geen zelfmoord wou plegen. Ik open mijn ramen en gordijnen en loop naar beneden, ' yemma ik ga naar Dounia en Lizette ' zeg ik. ' Reina wacht als je Marouane ziet dan moet je - ' yemma!! ' onderbreek ik haar boos. ' ja maar Reina je wou nog 2 weken geleden zel- ' IK ZEG TOCH IK WOU GEEN ZELFMOORD PLEGEN JEZUS HOE VAAK MOET IK HET NOG ZEGGEN LUL ME FUCKING HOOFD NIET ' schreeuw ik boos en loop boos de deur uit.

Ondertussen heb ik Dounia en Lizette opgehaald. ' meiden ik moet nog naar Marouane zijn sleutels gaan geven ' zeg ik bang. ' he he niet bang zijn moppie alles komt goed we gaan met je mee ' zegt Dounia ik knik.

Marouane's werk
We stappen uit en lopen het gebouw in waar Marouane werkt. ' Kijk hem dan hij is hayeck mooi! ' zegt Dounia ' ja mann damnn papi ' zegt Lizette. Ik rol met mijn ogen ' opgedonderd met liefde ze zijn allemaal het zelfde.. ' zeg ik. ' ai nee Reina maar hij is mooi heeft een bruin kleurtje ' zegt Dounia. Ik haal me schouders op en loop naar de lift.

Dounia en Lizette zijn beneden gebleven ik wou dit zelf doen. Als ik voor zijn kantoor sta aarzel ik even maar dan verzamel ik al mijn moed op en loop naar binnen. ' Je komt de sleutels brengen neem ik aan? ' vraagt hij even wou ik zeggen nee ik kom Fatima uit de bergen brengen maar ik zei gewoon ja. Ik gooide de sleutels op tafel en wou weglopen tot hij wacht zei. ' wat? ' vraag ik ' onderteken deze scheidingspapieren zo kunnen Nora en ik gaan trouwen volgende week je bent uitgenodigd als je wilt komen ' zegt hij.

Ey mijn geduld is bijna op hé sabr Reina Sabr (geduld). Ik zucht ' wat jij wou zelf scheiden ' zegt hij. Klaar dit was de druppel ' JA OMDAT JIJ ME AL DIE TIJD HEBT GEBRUIKT VOOR MIJN GELD EN JE JOU OUDERS NU PROFITEREN VAN MIJN GELD IN MAROKKO EN NIET TE VERGETEN JE HEBT MIJN BESTE VRIENDIN VERKRACHT JE HEBT MIJN ANDERE OUDE BESTE VRIENDIN ZWANGER GEMAAKT TOEN WE VERLOOFD WAREN EN JE HEBT ME GESLAGEN NATUURLIJK WIL IK DAN SCHEIDEN ' schreeuw ik boos.

Opeens staan er allemaal mensen bij de deur te kijken inclusief die ene jongen die Dounia en Lizette zo mooi vinden. ' oké je wilt het zo spelen, ik heb gehoord dat je zelfmoord wou plegen om mij je moet me vast wel missen maar ja ik ben nu gelukkig met Nora' zegt hij. Ik Rende naar hem toe en gaf hem 2 rake stoten ik duwde hem van zijn stoel af en begon hem te schoppen al mijn woede in mijn van al die dingen die hij me heeft aangedaan kwam er vandaag uit. Toen hij knock out op de grond lag en al mijn woede eruit was liep ik naar het blaadje en ondertekende de scheidingspapieren. ' veel succes met Nora ik hoop dat haar hoerige gedrag je laat beseffen wat je kwijt bent ' zeg ik droog.

Ik duw iedereen aan de kant en loop weg naar de lift. Ik stap in de lift en zie nog net die ene jongen snel naar binnen rennen. Hij zet de lift op stop en kijkt me aan met zijn mooie blauwe ogen ' ik heb het gehoord wat je zei heeft Marouane dat echt gedaan? ' vraagt hij. Ik zucht en zet de lift weer op verder gaan ' nee ik lieg ' zeg ik sarcastisch. Hij trekt me in een knuffel even wil ik mezelf wegtrekken maar ik laat het maar gaan. Het voelt zo vertrouwd ' ik weet je vertrouwd nu mensen niet zo snel maar geloof me ik ben niet zo ' zegt hij.

' mag ik misschien je nummer? Ik wil je beter leren kennen ' zegt hij ik knik en geef hem mijn nummer ' maar ik ben nu niet uit op relaties gewoon vrienden 'zeg ik. Hij knikt blij en trekt me weer in een knuffel en kust mijn voorhoofd ' weet wel dat ik je zal behandelen als een prinses ' zegt hij. ' hoe heet je eigenlijk? ' vraag ik ' Nourdine ' zegt hij. En dan gaat de lift deur open ik loop eruit en kijk nog effe achter om hij gunt me een lieve glimlach.

POV Lizette
' WHAAAAAAAAA IK ZAG HET WEL!!!!! ' schreeuw ik. ' wie was de gene die zei opgedonderd met liefde ze zijn allemaal het zelfde ' zegt Dounia met Reina's stem. Ze geeft ons allemaal een stoot en loopt hoofdschuddend weg.

Stad
Inmiddels zijn we beland in de stad, we vroegen of Nadia mee wou maar ze ging iets doen met Nasserdine ze zijn al verloofd en gaan bijna trouwen wat echt leuk is. We lopen winkel in winkel uit.

POV Dounia
We lopen de African koezina binnen het is een nieuw restaurant met allemaal Afrikaanse gerechten van Marokko, Kaapverdië, Angola, Ghana etc. We nemen plaats en wachten tot de ober onze kant op komt. ' Ey we konden net zo goed onze tassen in de auto zetten joh ' zeg ik. Iedereen knikt ' ik ga wel ' zeg ik. Ik pak al de tassen en loop naar de auto. Ik zet ze er in in de achterbak en loop weer terug.

Ik bots opeens tegen een jongen aan ' kan je niet uit kij - ' en voor ik me zin kan afmaken kijk ik hem diep in zijn mooie ogen aan ' ik bedoel sorry ' zeg ik dan. Wacht wat is er gebeurd met mij OMG nee doe normaal wie ben ik waar is die Dounia die sorry zegt tegen niemand bruhhhhh.... ' haha geeft niet het spijt mij ook ' zegt de jongen en helpt me opstaan. ' ik heet Ibrahim ' zegt hij ' Dounia' zeg ik. Hij lacht en geeft me zijn nummer ' ik zou je graag willen leren kennen' zegt hij zal ik het aannemen? Ja? Nee? Ja? Nee? Ik neem het toch aan en stop het in mijn zak.

Ondertussen ben ik al thuis we hadden heerlijk gegeten zoals altijd. Ik ruim mijn nieuw gekochte kleren en schoenen op. Na het opruimen neem ik een douche en poets mijn tanden, ik loop naar mijn bed en kruip erin morgen een nieuwe werk dag!

POV Reina
Ik heb net Lizette en Dounia afgezet, nu ben ik zelf thuis. Ik stap uit en loop naar de deur en gelijk gaat die open ik zie mijn ouders daar staan. ' ik heb geen zin in een interventie ' zeg ik mijn moeder lacht en trekt me in een knuffel. ' lieverd we geloven je en we hebben het heel de familie verteld zodat ze niet slecht over je gaan denken' zegt mijn vader. Ik glimlach en knuffel hun allebei heel straks ' yallah ga naar boven we hebben een verrassing voor jou ' zegt mijn moeder. Ik knik en loop naar boven. Ik open mijn deur en zie....

Wie is er in de kamer?

Hey thank you voor de stemmen 36 stemmen en ik ga door.

Different.. {Voltooid}Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu