033

2.9K 166 89
                                    

Vorige hoofdstuk
Er komt een dokter onze kant oplopen ' Familie Alhamdouli? ' vraagt hij mijn vader knikt. ' ik heb helaas slecht nieuws voor jullie ' zegt hij iedereen begint te huilen. Zo snel als het kan breekt mijn hart in 10000000 stukjes en flitsen mijn gevoelens in 1x weg..

Nu
POV Marouane
Nadat ik in elkaar was geslagen door Nasserdine ben ik gelijk naar mijn eigen huis gegaan. Het is helemaal leeg nu dat mijn ouders hun geld hebben en lekker Luxe leven in Marokko kan ik me concentreren op mezelf en hoef ik niemand meer te bedriegen. Ik heb het huis verkocht en heb alle meubels weggegooid ik ga helemaal opnieuw beginnen. Ik had allang al dit huis aangeboden en wanneer ik al Reina's geld zou hebben zou ik het uitmaken en het huis geven aan de kopers. En nu ben ik bij Nora thuis we hebben besloten samen te wonen dat is beter voor Nihal.

Ik ga morgen een huis zoeken met haar althans straks want het is bijna 00:00u 's nachts. Ik heb net lekker een heerlijke douche genomen met Nora en samen hebben we gegeten als een gezin effe gespeeld met Nihal. Nu liggen we rustig in bed ze is al in slaap gevallen in mijn armen. Ik maak een foto van ons en plaats het op Snapchat.

De foto

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

De foto

N E X T M O R N I N G
Ik word wakker en zie dat Nora niet meer naast me ligt. Ik sta op en maak het bed op, ik poets mijn tanden en was mijn gezicht. Het voelt dat mijn leven nu eindelijk goed gaat worden ik hoef niemand pijn te doen mijn ouders zijn lekker aan het genieten in Marokko en ik heb mijn werk die goed verdiend. Ik heb een prachtige dochter en binnenkort word Nora mijn vrouwtje.

Ik doe de ramen en gordijnen open en loop naar beneden. Ik zie Nora in haar lingerie eitjes bakken hode ze is tt lekker. Ik maak een foto en zet het als mijn achtergrond. Ik omhels Nora van achteren en kus haar op haar nek. ' goede morgen habiba ' zeg ik ' goedemorgen houbi ' zegt Nora. Ik loop naar de woonkamer en zie Nihal liggen in haar stoeltje met de tv op babytv.

Na het eten douche ik Nihal en trek voor haar een witte t-shirt aan met daddy's prinses en een khaki groene broek met scheuren met haar Khaki groene Air 95. Ik geef haar aan Nora en dan neem ik een snelle douche. Ik trek mijn zwarte broek aan met mijn khaki groene Nike shirt en mijn khaki groene Nike 95. Ik pak Nihal van Nora en loop naar beneden met haar ik plof neer op de bank en zet babytv op met Nihal op mijn schoot.

POV Nora
Ik loop de badkamer in en bekijk mezelf in de spiegel na alles wat er is gebeurd heb ik eindelijk het enige wat ik echt wou hebben Marouane een familie en geluk. Na het douchen droog ik me af en trek mijn khaki groene jumpsuit aan met mijn khaki groene Nike 95. Mijn haar kam ik uit en smeer er olie in ik föhn het droog en borstel het in een knot. Ik breng mascara aan, highlighter, eyeliner, rode lippenstift, oranje blush en spuit parfum op. Ik pak mijn camo MK tas en stop er mijn benodigdheden in. ' gaan we Mar? ' vraag ik hij knikt. we trekken onze Zwarte Canada Goose jas aan en Marouane pakt zijn auto sleutels.

In de auto is het super gezellig Nihal slaapt sowieso slaapkopje. Ik kan me geen betere leven wensen en nu ik eindelijk heb wat ik wil ga ik me meer op de islam richten en uit de problemen blijven. Ik zet Veel osso van Broederliefde op en zing mee met Marouane. ' die mannen zitten veel osso die mannen maken niks mee ' zing ik ' die mannen zitten veel osso die mannen maken niks mee ' zingt Marouane. We komen aan bij mijn ouders, ik til Nihal op uit de auto en loop samen met Marouane naar de voordeur waar mijn ouders al wachten.

POV Adam
Ik word wakker door mijn telefoon die overgaat. Ik sta op en neem snel op voordat Nour en Rachida wakker worden. Rachida is mijn dochter van 5 maanden oud.

Ik: hallo?

Nasserdine: Adam je moet nu naar het ziekenhuis komen, Sint Fransiscus 3e etage er is iets met -

Ik hang op voordat hij nog verder kan praten ik neem een snelle douche van 2 minuten en trek mijn donker blauwe Nike trainingspak aan met mijn donker blauwe Nike 95. Ik doe wat gel in mijn haar en trek mijn CG jas aan. Ondertussen is Nour al wakker ' Adam waar ga je heen? ' vraagt ze slaperig ' ziekenhuis er is iets met Reina ' zeg ik ze knikt en geeft me een kus wat houd ik van haar ' wens hun beterschap ' zegt ze ik knik ' shokrane ' zeg ik. Ik geef Rachida nog een kus en ren naar de deur. Ik zwaai Nour nog uit en rijd weg.

Ziekenhuis
Ik parkeer mijn auto in de garage en stap gelijk uit. Ik ren naar binnen en dan de lift in als de lift open gaat ren ik naar de wachtruimte en zie iedereen daar zitten ' wat is er gebeurd? ' vraag ik. Terwijl ik mijn ouders, Reina de vriendinnen en Nasserdine groet. ' ze denken dat Reina zelfmoord probeerde te plegen' zegt Nasser heel zacht ' Wesh ket hdar besah? ( ben je serieus ' vraag ik. Mijn moeder kijkt boos op ' wech goulti? ( wat zei je ) Reina probeerde zelfmoord te plegen? ' vraagt ze verdrietig en boos. Nasser knikt zonder emotie, iedereen begint nog harder te huilen.

Ik begrijp het niet waarom zou ze zelfmoord willen plegen, ze was gelukkig getrouwd ze heeft een leuke baan ze is prachtig van binnen en buiten ze heeft mensen die van haar houden. ' wesh hoezo wat heb ik gemist? ' vraag ik ' om te beginnen heel veel kifesh je bent ons vergeten je zoekt ons niet eens op' zegt mijn vader ' baba ik heb een leven ik kan niet altijd komen ' zeg ik ' Ciddimissin' ? ( meen je die , btw verbeter me als ik iets fout type ) ' zegt mijn vader. Ik knik ' Adam ik heb jou gemaakt tot wie je bent ja en je moeder heeft jou 9 maanden gedragen en uitgeperst voor ons moet je altijd tijd hebben ' zegt hij boos.

' wesh hou jullie monden man Tfoeeee jullie dochter/ zusje ligt hier in het ziekenhuis door shi domme actie willen jullie ruzie maken over dit ga een eind lopen man ' zegt Nasser boos. De uren gaan voorbij eindelijk loopt er een dokter onze kant op. ' ik heb helaas slecht nieuws voor jullie ' zegt hij iedereen begint te huilen. En Nassers blik veranderd gelijk je kan zien dat al zijn gevoelens weg zijn. ' jullie dochter Reina Alhamdouli ligt in coma in de intensive care ze heeft te veel pillen genomen en nog gedronken, we denken dat dit een zelfmoord actie was' zegt de dokter ' we gaan er alles aan doen maar we houden de stekker er 1 maand in als ze dan niet wakker is trekken we hem eruit ' zegt de dokter en hij loopt weg.

Zal Reina wakker worden of is dit het einde ?

Hey hey heb het druk deze maand dus er komen minder delen sorry, ik ga wel me best doen. 25 stemmen en ik ga door btw ik heb heel veel inspiratie dus stemmuhh en Maybe komt er vandaag nog een deeltje

Different.. {Voltooid}Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu