022

3.8K 170 20
                                    

POV Soraya
Ik sta op en pak de foto van mij en mijn vriend op , waarom overdrijft ze zo alsof Reina nooit iets harams heeft gedaan. Ik wil gewoon niet haasten omdat ik misschien terug wil naar Nederland en daar studeren maar dan moet ik hem hier achterlaten , vandaar dat ik niks wil haasten.

Na het douchen droog ik me af smeer me in en trek mijn zwarte lange broek aan met mijn witte hemd achtig iets en mijn zwarte laarzen. Mijn haar kam ik uit en doe er producten in en doe het in een knot. Verder breng ik mascara aan en licht bruine lippenstift beetje oogschaduw en Voilà.

Reina slaapt nog kan ik effe langs hem gaan , ik pak mijn tas en stop er mijn benodigdheden in. Ik trek mijn CG jas aan en pak mijn autosleutels. Ik sluit me telefoon aan in de auto en zet muziek op.

Ik: hey hubby

Faris: hey prinses

( Faris heeft trouwens in Nederland gewoond maar hij kwam hier ook studeren en nu woont hij hier )

Ik: ehm ik ben onderweg naar jou als je het niet erg vind , we moeten praten

Faris: saff ik ga me snel klaar maken

Ik: oké tot zo

Ik hang op.

Ik stap uit en bel aan hij doet , wauw Faris ziet er oogverblindend uit ouleh. Hij heeft zijn zwarte broek aan met zijn witte Lacoste polo en zijn zwarte Lacoste. ' klaar? ' vraag ik hij knikt ' we gaan met mijn auto ik wil rijden ' zegt hij. Ik stap in zijn auto.

Restaurant - Parijs
Na Shi 7 uurtjes rijden zijn we eindelijk in Parijs hayeck lang met de auto uff. Maar het was wel leuk we hebben veel gesproken en gelachen 't is wel snel gegaan. We lopen naar binnen en nemen plaats, Parijs is echt mooi maar het is meer een werkstad want je hebt geen strand niks in Marseille wel dat is een toeristen stad.

Als de ober eindelijk met ons eten komt stopt mijn maag met knorren , ' ik ga effe naar de wc ' zeg ik. Ik sta op en loop naar de wc , ik was mijn handen en bekijk mezelf in de spiegel hmm niet slecht. Ik maak een foto en plaats het op Snapchat ( omslag ). ' oké ik heb 7u gewacht want je wou me niet vertellen in de auto dus praat ' zegt hij, ' ik vind dat we rustig aan moeten doen ' zeg ik. Hij kijkt me niet begrijpend aan ' ik wil dit eindigen want ik wil terug naar Nederland en jij hebt je leven hier ' zeg ik.

Hij knikt en bijt zijn lip ' oké maar vorige maand zei je nog dat je niet terug zou gaan omdat je met mij hier genoeg hebt ' zegt Faris. ' ja klopt dat was vorige maand mensen veranderen en uitspraken ook ' zeg ik , ' je hebt sowieso wahed nieuwe vriend eh ' zegt hij. ' hoe durf je helemaal niet , ik mis mijn familie ik wil terug en mijn opleiding hier heeft een school geopend in Nederland - Eindhoven' zeg ik.

POV Faris
Wollah dit kwam uit het niets opeens wilt ze niet meer , als ze nieuwe vriend heeft wollah teh ik breek haar tanden. ' maar ik heb honger dus ik ga niet 7u terug rijden op een lege maag' zeg ik.

Na het eten leg ik €50,- op de tafel en sta op. In de auto is het hayeck stil , heb nooit gedacht dat het zo zou gaan ma3lish vanaf nu concentreer ik me op werk en money.

** 7 uur later **
Ik parkeer op mijn oprit ' je kan je auto pakken en gaan ' zeg ik bot ' saff alsof ik hier zou willen blijven ' zegt ze. Wollah zie je ze heeft iemand anders echt raar hoe meisjes zo snel switchen mohim fuck hun allemaal. Hou alleen nog van me moeder en me zusjes!

Ze stapt in en rijd weg. Ik trek mijn bokskleding aan en pak mijn autosleutels. Ik parkeer mijn auto en stap uit gelijk komt er Shi hoertje op me af ' hey kan ik met je meerijden ik ben de weg kwijt ' zegt ze ' welloe Kowed je bent de weg kwijt in je hoofd ga bus pakken ga ' zeg ik bot , ze geeft me een tjoerie en loopt heupwiegend weg.

POV Reina
Ik loop de badkamer uit en droog me af smeer me in en trek mijn kleren aan. Een witte trui met mijn zwarte broek en mijn witte huaraches. Mijn haar kam ik uit en stijl het plat verder breng ik rode lippenstift op en mascara.

Ik hoor de deur hard dicht gaan Wayaw wat is dat , ik loop naar de woonkamer en zie Soraya allemaal dingen kapot gooien ' Soraya e willi e willi doe normaal ' zeg ik boos. Ze draait zich om en loopt mijn kant op wollah als ze bezeten is ik ga terug rennen naar Nederland ouleh. Ze kijkt me voor 10 sec lang aan en knuffelt me dan ' ik haat hem en mezelf ' zegt ze.

Gelukkig is ze iets gekalmeerd nu we zitten op de bank met Ne3Ne3 thee en boterkoekjes. ' que Pasa? ' vraag ik ze kijkt me raar Zovan sinds wanneer kan jij Spaans. * Soraya legt Reina alles uit * ' awh meskiena kom hier ' zeg ik en neem haar in mijn armen. ' maar kifesh jullie zijn helemaal naar Parijs gegaan 14u in totaal rijden ' zeg ik ze lacht zwakjes en staat op. ' ga je gezicht opfrissen we gaan lekker eten bij een leuk tentje en daarna shoppen dat helpt mij altijd ' zeg ik ze knikt.

Even later komt ze fris en fruitig de kamer uit met de zelfde outfit alleen heeft ze haar gezicht gewassen en make-up bijgewerkt. ' let's go ' zeg ik.

We komen aan bij een mooi versierd tentje , ik neem plaats terwijl Soraya naar de wc is gegaan. Even later komt ze terug ze heeft gehuild zie ik ' wollah Sor laat t gaan alles is mektab het gebeurt met een rede ' zeg ik. Ik krijg Shi felle flits in mijn oog ik kijk Soraya raar aan pas later besef ik dat ze foto heeft gemaakt met mijn telefoon. Ik pak mijn telefoon en bekijk de foto Wayaw hayeck mooie foto. Ik plaats het op Snapchat en leg t weg.

De foto + de bovenkant van Reina's outfit

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

De foto + de bovenkant van Reina's outfit

Ze had geen zin om te shoppen dus lopen we nu naar de auto. Ik stap in en zet gelijk muziek op waarna Soraya het weer uit zet en mij strak aankijkt Zovan " als je het aan doet ben je dood "..

In de auto is het nogal stil ze wou perse rijden maar wollah meh was goed idee , ze lijkt wahed Chinees nu met haar ogen zo als ze verdrietig is. Ze rijd telkens door rood wollah ik ga rijden wil niet dood ' Sor laat me rijden ' zeg ik ' nee Kowed ' zegt ze. ' wollah je bent hayeck eigenwijs als ik dood ga , wollah ik ga je leven zuur maken vanuit de hemel ' zeg ik. Ze graait in haar tas terwijl ze rijd wollah , ik richt me weer op de weg en zie een auto onze kant op komen. ' SORAYA KIJK UIT ' schreeuw ik...

Sorry dat het zo lang duurde was echt lui om te schrijven 😂😂

Bij de 10 stemmen en 3 reacties ga ik verder

Different.. {Voltooid}Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu