013

4.3K 190 21
                                    

~04:00u~
* Beep Beep Beep Beep *
ik druk mijn wekker uit en sta op wollah ben zo moe hé , Marouane slaapt nog steeds meskien hij slaapt nog gewoon door. Ik loop de douche binnen en begin mezelf te wassen , ik besluit om ook mijn haar te wassen aangezien het ruikt naar eten van de afgelopen dagen.

Ik droog mezelf zorgvuldig af en smeer me in , wat doe ik vandaag aan ik sta hierzo in mijn badjas in mijn inloopkast denkend wat ik aan ga doen. Mijn haar kam ik uit en smeer er producten in mijn haar stijl ik en doe het in een staart. Ook maak ik snel een foto van mezelf en plaats het op Snapchat..

 Ook maak ik snel een foto van mezelf en plaats het op Snapchat

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

De foto + Reina's outfit

Marouane geef ik een kus ondanks dat ik boos ben blijft hij wel mijn man, als ik beneden ben ontbijt ik snel en laat ontbijt voor Mar over.

In de auto zet ik William Singe Closer op en rijd weg. Ik moet helemaal naar Eindhoven man.

Ik toeter en mijn collega komt naar buiten en stapt in ' hey ' zegt ze 'hey zin in ? ' vraag ik ze knikt.

Ik toeter en mijn collega komt naar buiten en stapt in ' hey ' zegt ze 'hey zin in ? ' vraag ik ze knikt

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Nadia YousYous - 22 jaar volbloed Marokkaans. Ze heeft een lichaam waar je u tegen zegt , werkt in de zelfde bedrijf als Reina

POV Nadia
Mijn wekker gaat af ik sta op en loop de badkamer binnen. * klop klop * ' wie is daar is ben aan het douchen ' zeg ik ' limadha 'ant hatta fi waqt mubakkir jda? ( waarom ben je zo vroeg op ) ' vroeg mijn moeder. ' yemma ik moet werken ' zeg ik gelijk erna hoor ik niks meer ze is vast verder gaan slapen.

Na het douchen enz maak ik mezelf klaar, vandaag ga ik voor stijl haar. Ik breng mascara aan en licht roze oogschaduw met gouden glitters op het randje , verder spuit ik parfum en stift mijn lippen licht roze. Meteen maak ik een foto en plaats het op Snapchat, ik word zo opgehaald door mijn collega Reina ben benieuwd of ze aardig is..

De foto + Jouhaira's outfit

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

De foto + Jouhaira's outfit

Beneden tref ik mijn moeder aan in de keuken om letterlijk 04:50u 's ochtends , ' yemma ga slapen ' zeg ik ze schud haar hoofd en legt mijn ontbijt op tafel ' nu ik ga slapen ' zegt ze haar Nederlands is nog steeds beetje gebroken ewaja. Na het eten was ik alles af en laat €200 ,- voor me ma zodat ze boodschappen kan doen en €150 ,- voor mijn broertje Esat.

Ik heb Reina gevraagd om te toeteren zodat me ouders en broertje niet wakker worden , ik trek mijn jas aan en pak mijn make-up koffer. ' hey ' zeg ik ' hey zin in ? ' vraagt ze en ik knik.

Eindhoven - Event
' pff ben zenuwachtig is me eerste keer bij een event als styliste en visagiste' zegt Reina , groentje dus ' je zult het leuk vinden geloof me ' zeg ik.

POV Reina
' ATTENTIE!!! ' schreeuwt de ontwerpster iedereen loopt er naar toe en staat stil. ' ik wil alle Stylistes en visagisten aan deze kant hebben , de stage crew hier en de modellen daar ' zegt ze en iedereen loopt naar zijn plek toe. ' oke de 2e verdieping is voor de visagisten , stylisten en modellen en de 1e voor de stage crew ' zegt de vrouw ' OKE IEDEREEN AAN DE SLAG WE HEBBEN VEEL TE DOEN VOOR 12:00u ' schreeuwt ze.

De eerste model loopt mijn kant op en neemt plaats ' oke heb je make-up op of iets anders ? ' vraag ik ze schud haar hoofd en ik knik. Ik krijg een blaadje met info hoe ik de modellen moet opmaken en Nada krijgt het zelfde. Ik doe voor de eerste model een smokey eye met een nude kleurige lippenstift en haar haar doe ik in 2 vlechten aangezien het stoer moet zijn. Voor de 2e doe ik donker groene oogschaduw met een overgang naar grijs en transparante gloss, haar haar doe ik los en krul de onderkant. De 3e model krijgt een lichte gezicht ik doe witte oogschaduw op en daarna rode glitters op de rand en als lippenstift doe ik de kleur rood en haar haar doe ik in een strakke hoge staart.

' ben je klaar ? ' vraag ik aan Nada ze knikt en laat mij de foto's zien ' je hebt talent man ' zeg ik. ' oke willen mijn modellen hier komen ik ga jullie de outfits laten zien ' zeg ik. Model 1 geef ik een spijker broek met gaten en een zwarte T-shirt met gaatjes er in en haar zwarte hoge knie laarzen. Model 2 geef ik een witte maxi jurk met Michael Kors sneakers. Tot slot geef ik model 3 een grijze jumpsuit met witte sneakers van Adidas. Ondertussen zijn er al zoveel modellen klaar en zijn we al bijna klaar voor begin van de Event. De modellen gaan rond lopen en de ontwerpster promoten en natuurlijk ons bedrijf. Het is een Event voor alle mode-ontwerpsters allemaal bekende mensen zijn hier echt gaaf.

POV Marouane
Mijn gedachtes gaan naar gister avond ik moet weten wat Nora in die brief had geschreven, ik app haar om te vragen of ik langs mag komen en binnen 2 sec antwoord ze wollah ze heeft hoop dat ik met haar neem..

Nora's huis

De deur gaat open en ik stap gelijk naar binnen geen tijd voor liefdadigheid ' WAAR IS DIE ENVELOP? ' schreeuw ik ' waar heb je het over? ' vraagt Nora. Ik duw haar op de bank en ga boven haar hangen ' die envelop van gisteren Reina las het en scheurde het waardoor ik het niet kon lezen ' zeg ik ze knikt en gebaard of ik weg kan gaan , ze staat op en loopt naar de keuken en pakt er 1 van de stapel. ' hier ' zegt ze als ze het op mijn hand slaat..

Lieve gasten,

Zoals jullie weten ben ik al 4 maanden zwanger , van een meisje. Vandaar dat ik een babyshower ga organiseren jullie zijn van harte welkom op mijn babyshower!! Doe iets roze aan maakt niet uit wat maar sowieso moet iets roze zijn alvast bedankt.

Voor vragen en andere dingen hier nummers.

Mama: 06********

Papa: 06********

Veel kusjes Nora & Marouane de gelukkige ouders van de babygirl 💗👶🏽

Ik kijk haar lang en leg precies de zelfde actie als Reina ik scheur het en gooi de gescheurde deeltjes in haar gezicht ' ik kom niet naar die babyshower weet je ik wil te maken hebben met haar ' zeg ik ze kijkt me boos aan en tranen stromen over haar wang heen. ' hier ga je spijt van krijgen !! ' zegt ze ik lach schamper en sla de deur dicht.

POV Reina

~ 19:00u ~

' heel erg bedankt iedereen voor jullie hulp' zegt de ontwerpster , Ik heb echt genoten het was zo gezellig iedereen was aardig heel veel mensen hebben mij en Nadia gevraagd om de nummer van ons bedrijf echt geweldig. ' Naad klaar om te gaan ? ' vraag ik ze knikt en beide pakken we onze spullen in.

In de auto lachen we ons helemaal dood ze is echt gezellig man ' hahaha zeg wollah hij deed dat ? ' vraag ik ' ja wollah hij kneep in die bil van die man ' zegt ze ik lig helemaal in een deuk. ' Het was echt gezellig man ' zeg ik ' ja hoop dat ze ons vaker samen gaan sturen ' zegt Nadia. Ik wacht tot ze binnen is en dan rijd ik weg.

Thuis

Ik parkeer de auto en stap uit , mijn make-up koffer rol ik naar de deur. ' ben thuis Mar ' zeg ik , Ik loop verder naar binnen uit schrik laat ik mijn telefoon vallen ' ben je serieus ? ' vraag ik.

waarom is Reina zo geschrokken?

sorry dat het zo lang duurde ik probeerde me te focussen op Christina & Kaiden maar me inspiratie is helemaal weg gone foetsie kwijt alles!!!!

Different.. {Voltooid}Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu