003

7.2K 283 82
                                    

POV Dounia

Ik word rustig wakker pff heb wel lekker geslapen ondanks dat ik omin 3u wakker werd ofzo. Ik pak me telefoon en bekijk al mijn snaps opeens krijg ik een snap binnen van Nasserdine ?? Waarom stuurt hij mij een snap like? why ugg i'm so confused !!!!

Ik open de snap en bekijk hem ( omslag ) klaaaaaar is klaar OMGGGGG!!! Ik maak een screenshot en stuur het naar Reina en Lizette. Meteen daarna krijg ik een bericht van hem..

Nasserdine: Hoezo screen je ?

Dounia: gaat jou dat aan?

Nasserdine: oh sorry hoor

Dounia: hahaha neejoh maar eh vanwaar die snap??

Nasserdine: nou eh je bent wel mooi meisje maar laat dat zie dat je niet geïnteresseerd bent ..

Ik wil wel reageren maar ja hij heeft gelijk ik ben niet echt geïnteresseerd of denk ik dat? Ik weet niet eens hoe hij is nou eigenlijk wel maar oké weet je wat ik hou me mond gewoon..

Ik loop de douche uit droog me af smeer me in en trek me kleren aan, Mijn haar kam ik uit en smeer er wat argon olie in voilà klaar. Beetje mascara en eyeliner met mijn licht roze glos , effe kijken of Galtoe Aicha al wakker is kan ik helpen. ' Galtoe ben je wakker ? ' vraag ik en er komt een geluid uit de badkamer ' goedemorgen schatje ja ben wakker ik ga nu ontbijt maken ' zegt ze. Ik loop met haar mee naar de keuken.

 Ik loop met haar mee naar de keuken

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

outfit van Dounia

POV Lizette

* RING RING RING * Ik word wakker gebeld ' TAAAAZZZ WIE IS DIT ' schreeuw ik wayaw wie belt mij min 10u tfuuuu. Ik neem op het is een onbekende nummer dus ben min geïrriteerd..

Lizette: hallo?!

Nora: hey it's me Nora

Lizette: bitch wat bel je mij

Nora: sorry hoor ik wil gewoon weten waar je bent

Lizette: gaat je niks aan a egjoer

Nora: wauw waarom zo geïrriteerd?

Lizette: 1. ik mag jou niet 2. wat bel je mij? 3. WAT BEL JIJ MIJ?!

Nora: ja maar ik wi..

voor ze haar zin af kan maken hang ik op effe serieus deze meid belt me om 10u gewoon zo niet eens app'n ofzo kijken of ik wakker ben nee gewoon straight up bellen tazz echt heel irritant dit..

Ik loop de douche uit en ruim de kamer op , gelijk erna doe ik mijn dingen en kleed me aan. Ik breng mascara aan en highlighter + eyeliner, ik doe producten in mijn haar voor mijn krullen en diffuse het. Beneden help ik Dounia en de moeder van Reina ( Aicha spreek je uit als Ij-sja).

Different.. {Voltooid}Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu